Przystań Cierpienia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przystań Cierpienia
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Przystań
Cierpienia
Niczym bolesny trzask policzka O zimną podłogę Prezent na dobranoc Od najbliższej osoby? Nienagannie czerwona plama Na szarym bruku Jak niespełnione marzenia W ciemnej ostoi cierpienia Czarne róże z aksamitu Kwitną wśród pogardy W mojej małej krainie Paradoksu istnienia. bez ładu i składu, w sumie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
zgadzam sie, ze troche bez ładu i składu..
i chyba nadal nie do konca rozumiem wiersz.. jest taki troche.. dzwiny, co nie znaczy zły, wrecz przeciwnie. piekny. i swietny jest. i tytuł bardzo taki.. zachecający. :> -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale śmieszny wiersz
XD.
I ten 'trzask policzka' ![]() Nie no, podoba mi się. No i moim zdaniem powinno pomiędzy tymi zwrotkami coś być jeszcze, bo to chyba za mało, żeby zrozumieć o co w tym w ogóle chodzi... -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bo ja sama tego nie rozumiem. =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Taki groch z kapustą. Roztrzepanie.
Niepewność uczuć.
No. Ale jakbyś trochę posiedziała i się zastanowiła, o czym tak właściwie to ma być, to byłoby świetne=) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Potti |
![]()
|
kiedyś napiszę ten wiersz od
nowa...
jak dojdę do tego, o czym myślałam pisząc go. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się bardzo podoba. Nie zmieniaj
go... Mówi tak naprawdę o wszystkim. O mnie
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiersz naprawde ciekawy...
nie jest powiedziane ze wiersz musi miec okreslony 'lad i sklad' =) Twoj ma cos o wiele lepszego... glebie i prawde... nie wiem, czy poukladany wiersz, z 'ladem i skladem' tak ladnie przedstawilby tamtejsze Twoje uczucia... naprawde udane dzielko... gratuluje =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:34 |