nie lubię róż, tylko się nie
przeraźcie (klapa)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
nie lubię róż, tylko się nie
przeraźcie (klapa)
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
nie lubię róż
słodkich zachodów słońca i pocałunków w rękę nieszczerych bo powszechnych do bólu lubię za to rzeczy tak śmiesznie prozaiczne jak przelotne dzień dobry czy miauczenie kota i lubię jeszcze jak to głupie serce wyrywa mi się z piersi bo miłość choć dla wszystkich zawsze jest jedyna i zawsze najważniejsza Pozwalam mnie wyśmiać =) to jest żałosne =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Muszka, nareszcie jakiś Twój wierszyk
![]() Wyśmiać?! Mi się straaasznie podoba, jest taki bardzo... w moim klimacie.... Po prostu ![]() Prosty, a jednocześnie głęboki, taki... szczególny.... Magiczny ![]() Jesteś świetna i tyle. =* =* =* -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
zalosne to nie jest... napewno prawdziwe... to Twoje uczucia i Twoje emocje, ktore napewno bogaca ten wiersz... Mimo wszystko pozostawia duzo do zyczenia, a Ty potrafisz o wiele lepiej pisac ^__^ pozdrawiam i gratuluje =* -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Macie rację... ja już nie umiem pisać
=)
Może dlatego, że chciałam na siłę napisać coś w miarę optymistycznego, kiedy wszystko się mi wali i mam ochotę się pożegnać z życiem ;-) A tam... =) Po prostu następnym razem będę pisała to, co czuję naprawdę, a nie, to co chcę czuć ;-) Dzięki za szczerość =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ale pisz, bo naprawdę lubię twoje wiersze. A ten mi się NAPRAWDĘ podobał. I nie, nie mam skrzywionego gustu. Dla mnie jest po prostu warty przeczytania
![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Koteczku, hmm...
Wierszyk ładny, głęboki i w ogóle, ale ja wiem już, na co Cię stać, i mnie to zadowala w niewielkim stopniu=P Ale naprawdę mi się podoba. Lekko, łatwo i przyjemnie=* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
Powtarzam za przedmówczynią =)
Wierszyk lekki i przyjemny, ale niesie coś w sobie. Zostawia ślad. No, to mam nadzieje na jeszcze jakies. Dawaj, dawaj ![]() -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, myślę sobie: wejde, zbluzgam jak mam
to w zwyczaju, przeprosze i wyjde
![]() ... Kurde, ale ta strofa o miłośc jest kiczowata ![]() ps. Potraktuj ten komentarz jako podziekowanie za opieke w sobote ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
muszka Me |
![]()
|
wiesz iskierko, ja właśnie chciałam podkreślić, że nie lubię tego co kiczowate... a miłość jest jedynym wyjątkiem^^ (ale oczywiście wiem, że o coś innego Ci chodziło ==) Zawsza pieprzę zakończenia... i ten wiersz mi się nie udał, wiem o tym, więc nie komentujcie już ;-) niech odejdzie w siną dal =)
-------------------- Poetka, samobójczyni,
muszka Me |
![]()
|
Oczywiście, że jest =)
Wszystko dla mas jest kiczowate... a poza tym to wszystko... czerwone różyczki, pocałunki, przytulańce... błah każdy to samo i nigdy nic nowego =) a komunizm nie jest zły == -------------------- Poetka, samobójczyni,
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mi sie podoba. Wcale to nie jest
klapa! Piękny jest ten wiersz! tak jest piękny
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:25 |