łzy spływające krwią, cos...
dziwnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
łzy spływające krwią, cos...
dziwnego
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
*** biegnę po lesie kaktusów z oczami mokrymi krwią krwią cierpień bliskich krwią ran zadanych krwią... spływającą po nadgarstku i duszy Nie wiem jak to odbierzecie... to tylko moj wiersz... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
ladnie naprawde chociaz i dziwne
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ano, dziwne. Ale dziwne, znaczy również tyle co ciekawe. I taki tez był ten.. utwór. Sympatyczny. Hah, no tak sympatyczny, ale jeśli chodzi o ogólne wrażenie.. bo treść mało sympatyczna.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...
{nie przeszkadzać, Cail kontempluje wiershaXD] Podoba mi się. Jest w nim jakaś prawda, i dzięki tej prawdzie wiersz nabiera olbrzymiej gębi. Naprawdę mi się podoba. Tylko wymyśl coś zamiast lasu kaktusów. ![]() To jedno mi się tylko nie podoba... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
IceSoul |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
Hmmm... W zasadzie to na tle ogółu to te kaktusy tak nie rażą^^.
Ogółem b. dobry wiersz... -------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem, czy dobry czy nie, bo się nie
znam, ale ten wiersz ma coś w sobie. to wiem na pewno. jakąś prawdę,
tajemnicę. coś w nim tkwi. wszystko ma ukryte, symboliczne znaczenie.
podobało mi się. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Chyba do mnie nie dotarł... coś mnie gryzie =) no nie wiem... może jestem chora, albo co ale nic w nim nie widzę... a wiem, że stać Cię na więcej... i to dużo więcej =)
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak... zgadzam sie z Muszka... ale nie
uwazam ze jestem chora ^__^
moze mnie sie wydaje banalny, bo sama pisalam duzo w podobnych klimatach... jednak to nie jest to cos, czego szukam... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:02 |