Tyle..., pożegnanie ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tyle..., pożegnanie ;)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
To jest w pewnym sensie pożegnanie z moja w códzyslowiu 'karierą' pisarki. Brak koncepcji? Tak na pewno. Ja szybko rezygnuję
![]() ![]() ![]() Calith- za dobre rady. Dziękuje pomogłas mi ;* Ami- za to, że Ci się podoba jak pisze! Dziękuje ;** A reszcie po prostu chciałabym podziękować. Mori dziękuje ;* I reszcie również. Jesteście wspaniali ![]() Tyle.. Tyle dni przegranych... tyle serc złamanych... By powstało coś co wierszem chcą nazwać Tyle krzyków nicości Tyle łez radości By ktoś mógł przeczytać kilka słów ze środka... Tyle gniewnych rozpaczy Tyle życia bez tłumaczy którzy maja zamiar przeprowadzić mnie do czegoś co ma ich zdaniem coś więcej? Tyle poezji co z nieczego powstać miała a potem czekanie na to czy ktos przeczyta, poduma? Ale jednak zapomni... Jednego dnia pozegnanie... zaś następnego znów wracanie? Żegnam, może wrócę napisać coś co wierszem chcą nazwać... Ten post był edytowany przez _Marcia: 02.12.2003 22:37 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
||||||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
>> wiersze, bądź inna odmiana tego rzeczownika. ale napewno nie 'wierszę' ;-)
>> gniewne rozpacze? nie pasuje mi to..
>> a tego to już ogólnie nie rozumiem. cóż, głupi, prosty chłop ze mnie jak widać. ;-) Argh, czepiam się. I to na koniec. Bezczelne. ;-) W sumie, szkoda.. Predyspozycje, ku temu by pisać napewno masz. Ale pamiętaj, że poetą nie jest się zawsze. Przychodzą chwile, kiedy nie jest się w stanie napisać nawet dwóch wersów. U prawdziwych poetów to mija. Prędzej czy później. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Żegnaj.. na krótko, mam nadzieję. |
||||||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziękuje błedy porpawilam
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
e tam Marcia, pieprzysz=)
wrocisz do pisania i na to forum z wierszykami szybciej niz sie spodziewasz sama^^ mam nadzieje.. ;* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
własnie.. wydaje mi sie, ze jak sie ktos
wciagnie, to nie moze sie juz uwolnic..;D
a wiersz.. czytałam juz lepsze Twoje wiersze.. ten jest równiez bardzo dobry.. ale.. czegos mi brakuje. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
kasiulkaa^ |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a mi to to siem tam podoba ... moze
dlatego ze nie czesto czytam wiershe?
ne no..ladne ladne ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, niezłe, ale zadowala mnie w niewielkim stopniu. Wszystko takie proste, oczywiste. Zbyt bezpośrednio jak dla mnie. No ale i tak twierdzę, że się rozwinęłaś bardzo=)
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:25 |