My immortal love
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
My immortal love
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Taki króciutki utworek w angielszczyźnie,
z dedykacja dla pewnej osóbki =)
I can live in cabin, I can live in grove And to do this I need only your love. You are lucky, you know? You are encouraging me to grow. Near you I am an angel, angel is like me... But tell me please, what I have to do to live without you... To be free?? Ten post był edytowany przez Abaska: 06.12.2003 19:45 -------------------- uhm.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jedyne co mi się podoba to... tytuł.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
muszka Me |
![]()
|
||||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
hmm... ciekawy... ale chyba to jeszcze nie
to =)
chyba coś z rytmem nie tak... ale ja wiem?
nie please? =) No ale w każdym razie, pisanie nie w swoim języku jest nieporównywalnie trudniejsze =) więc oklaski dla próby =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
||||
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
To "plise" to literoffka,
pisalam tak z weny XDD Zaraz zmienie
Kira, thx za szczerosc... A mozesz uzasadnic? -------------------- uhm.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Po pierwsze, nie 'plise', a
'please'. Po drugie dla mnie to jest bez ładu i składu. chyba masz
problem z przekazaniem swoich uczuć. A może to bylo zamierzone? Właściwie
trudno jest oceniac jakiekolwiek wiersze, bo autor zawsze moze powidziec, ze
efekt byl zamierzony....niezbyt mi sie podoba.
|
Abaska |
![]()
|
EKHEM... A miłość ma ład i skład?? Wiesz,
jeżeli uważasz, że tak, to mi ciebie żal.
-------------------- uhm.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Skoro zamieszczasz tu swoj wiersz, to przygotuj sie na rozne oceny, nie tylko te dobre. i nie zajezaj sie tak. mam prawo wypowiedziec swoje zdanie. owsze, milosc to pojecie abstrakcyjne. ale chyba zle mnie zrozumialas. to twoj wiersz nie ma ladu i skladu. i tyle. powodzenia w pisaniu nastepnych.
|
Abaska |
![]()
|
||
Dlatego uzasadnilam. Pisze to, co czuje. Jestem na tym forum juz ponad rok i wiem, ze opinie sa rozne. Nie zajezam sie, zdanie swoje mozesz miec... Generalnie, na jakiej postawie twierdzisz, ze sie zajezam? Nic z jeza w moim poscie nie widze =P Pees: Skad wiesz, ze beda nastepne? =P -------------------- uhm.
|
||
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ale co? dlaczego tytuł mi się podoba czy dlaczego tylko tytuł? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Abaska |
![]()
|
To i to =P
-------------------- uhm.
|
Neonai |
![]()
|
||
A nie bedzie? buuu.. nie bede miala czego komentowac =P A tak na powaznie, to nie wiem, czy warto zostać autorem jednego wiersza. Jesli masz ich wiecej, to moglabys dac wiecej dla porownania, to wszystko. ale to jush alezy od Ciebie. |
||
Abaska |
![]()
|
Neonai, nie jestem autorką jednego
wiersza. Jest ich więcej, a jak... Tyle że po prostu nie wiem za bardzo, po
co je umieszczać... Są trochę zbyt zawiłe i większość nie zrozumie na 100%,
co siedzi w mojej wrednej głowie. Jak chcesz, możesz jeszcze skomentować
jeden, ale też nie sądzę, by ci się spodobał =) :
Czym jest miłość? Miłość to ptak, który po niebie wraz z wiatrem płynie Miłość to promyk słońca, który odnajdzie cię w drzew gęstwinie Miłość to uśmiech, ktory przegoni czarne chmury Miłość to pąk róży, który zmieni dzień ponury W dzień tak jasny, radosny W oczy dziecka, powiew wiosny Wraz z nią Eden coraz bliższy - To jest miłość, mój Najmilszy -------------------- uhm.
|
Neonai |
![]() ![]()
|
||
Noo..tu jush o wiele lepiej =) Mówię szczerze, drugi wiersz mi się bardziej podoba. Jest taki lekki i ukazuje jak wiele twrazy ma miłość =). Zaskoczona, co? ![]() |
||
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rytm jest całkiem niezły, ale.. takie to
jakieś bezduszne. Może dlatego, że po angielsku? Nie mogę się do tego
przekonać. Biały wiersz, z krótkimi wersami, po angielsku może brzmieć o
wiele lepiej niż po polsku, ale u Ciebie jakoś to nie współgra.
|
Abaska |
![]()
|
A wiesz, że nawet bardzo??
![]() -------------------- uhm.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:46 |