"porównanie", pisane
inaczej...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"porównanie", pisane
inaczej...
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponizszy tekst jest napisany troszke
inaczej... innym stylem...
eksperymentuje... Jednak nie jest to bezuczuciowy eksperyment... --------------------------------------------------------------- < br>Jak cisza w głosie uderza murem ścięte głowy a kłamstwo broni swoich racji przed popiołem, niezniszczalnym martwym, niezniszczalnym z martwych... Jak lęk w pewności zbiera owoce niedojrzałego serca pod gotowanym stanowiskiem widzialnego cienia niezniszczalnego życiem, niezniszczalnego z żywych... Jak wierna zdrada beznamietna z natury przynęta bez celu zajmuje miejsce prawym działaniom w lewej stronie niezniszczalnego ciała, niezniszczalności w ciele... Tak ty... Ten post był edytowany przez Mellisa: 07.12.2003 19:14 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Uwielbiam Twoje wiersze....ale ten
niestety nie zaliczy sie do tej grupy. Są świetnie metafory i w ogóle ale
jakos mnie nie rusza. Ale eksperymenty sa czasami dobre
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Ciekawy... chotyczny, żec by można (tak jak
i moje wierszyska). Mi się podoba.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:56 |