Coś O Tym..cos O Tamtym..., wszelkie możliwe postacie :D lol
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Coś O Tym..cos O Tamtym..., wszelkie możliwe postacie :D lol
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Nio Firenzo nie ściemniał, ale mówił tak
nio skomplikowanie czasami nie wydaje sie wam? Jednak podoba mi sie jego
osoba, bo stanął po stronie dobra i ma w nosie resztę centaurów. Tylko ze
biedak teraz ma przekichane bo nie może wrócic do swoich=(.
A jak juz mowa o tych z lasu, to co powiecie o graupku? Jak myslicie czy on cokolwiek zrozumiał? W koncu wołał Hagrida i pamiętał Hermę. To już cos, ale moze był nauczony do innego wyrazania uczuc:P przez chwytanie i począsanie kims hehe ![]() ps. ciekawe czemu zwierzątka z Zakazanego Lasu nie wychodzą na błonia szkolne i nie atakują no nie? Moze mają jakis układ z Dumbledorem? i własciwie to czemu dyrek nie zagrodzi wejscia do lasu jakimis czarami skoro i tak jest ono zakazane:P -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
cedrik_diggory |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
No tak Firenzo jest skazany na
Dumbla.
Po co by miał zagradzać czarami ? Hagrid co chwila tam chodzi, Harry tesh czasem ![]() A wogóle fajnie tak jest jak se po błoniach chodzią ![]() A czemu nieatakują ? Bo Hagrid je oswoił !!! ![]() -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
||
Meridien Auris |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
>_< oj tak... każdego się da oswoić... nawet wilkołaka... i olbrzyma! WOW! Dziecko kochane, nie wszytkie zwierzeta da się oswoić. Jednorożne to zwierzęta wolne, nie podlegają prawom ludzi, są jednymi z najmądrzejszych i czystych stworzeń... nie podchodzą do facetów, a jeżeli Hagrid jest samcem to raczej ich nie oswoi. Centaury tu nie wchodza w grę, bo ona to zupełnie co innego - pilnują swojego terytorium. Tylko, co tam jeszcze jest w tym Lesie? Sama nie wiem, ale wątpię w oswojenie. Kto ma inne pomysły?! -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
||
avalanche |
![]()
|
||
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
samcem? XD mężczyzną mimo swojego pochodzenia Ten post był edytowany przez avalanche: 04.06.2004 11:56 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
||
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
no raczej wapmira Hagrid nie oswoił,a
przecież podobno tez tam są. Przecież gajowy Hogwartu nie kumpluje sie ze
wszystkimi stworami tej puszczy. Moze po prostu Dumbledore im tego zakazał,
a ze wzbudza taki rrrespekt to wszystkie stworki sie go
boją=]
ciekawe jak wielki jest zakazany las i czy mozna go przejsć...bo w koncu stary Crouch wylazł z lasu kiedy w IV czesci spotkal Harry'ego i Kruma. Wiec jednak mozna dostac sie na teren Hoghwartu takze przez las no nie?? A co do Crouch'a to nie wydaje sie wam ze w ministerstwie było tak jak w dzisiejszym rządzie? Wszyscy tylko patrzą jak ich ludzie postrzegają i bez żadnych skrupułów robią często niedozwolone rzeczy. -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Meridien Auris |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio każdy facet mi podpada, a więc się wnerwiłam i zaczęłam ich nazywać samcami. Samiec przecież to sobonik męski w danym gatunku czyli: Facet=Samiec -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
||||
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
swietnie samico!
XDDDDDDDDDD ty sie ciesz że psami nie jestesmy XP -------------------- ...
|
aklina |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 06.06.2004 ![]() |
Ej wiecie co,mi sie tak wydaje,zreszta nie
tylko mnie,ze tej dziewczynie,ktora gra Hermionę to troche woda sodowa do
glowy uderzyla.Troche?
|
matematyka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 71 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Kraków ![]() |
aklina=> a dlaczego? co złego zrobiła?
czym się coś takiego okazuje? machaniem do fanów podczas premiery?
zrobieniem sobie makijazu na premierę? ubraniem jej w różówy sweterek przez
reżysera (to naprwadę nie jej wina, a poza tym stwierdzam, ze sweterek nie
jest zly)?
no i chyba to nie ten temat... -------------------- "Gdyby nasz mózg był tak nieskomplikowany, że moglibyśmy go zrozumieć, bylibyśmy wówczas tak głupi, że i tak byśmy go niezrozumieli."
|
aklina |
![]()
|
nie chodzi o detale,lecz o caloksztalt
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pff
znasz ją osobiście, że za całokształt chcesz ją oceniać? chętnie posłuchamy. Ten post był edytowany przez avalanche: 06.06.2004 19:36 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
aklina |
![]()
|
Osobe na jaka sie kreuje
|
avalanche |
![]()
|
czekam na konkrety - rzucasz na razie słabe
hasełka.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
aklina |
![]()
|
to sobie poczekasz
![]() |
avalanche |
![]()
|
wiedziałam - nie masz argumentów
i po co się wychylasz? Nie masz pojęcia a gadasz głupoty że aż się śmiać chce. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
aklina |
![]()
|
Ech zartowalam,ale np tka jak sobie
poczytalam jej opinie,wywiady i tego typu bzdury na stronach,w gazetach jej
wypowiedzi na czatach przed ''zrobieniem kariery'' ,a po-to
samo sie tlumaczy
|
aklina |
![]()
|
Looz,myslalam,ze poprowadze dyskusje z
kims bardziej kompetentym,ale sie rozczarowalam ,wiec koncze
|
avalanche |
![]()
|
haha
kurczę dobre teksty walisz dyskusję? A co ty takiego mądrego powiedziałaś, że aż to się nadaje na dyskusję? Stwierdziłaś że jej nie lubisz za całkoształt - nie znając jej. I to ma być podmiotem dyskusji? Mamy bazować na tym, że ty kiedyś tam sobie przeczytałaś jakąś jej wypowiedź? (nie cytując jej, a więc nie wiemy nawet co tam powiedziała) -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
ejjej spokojnie nie kłócic siem prosze
![]() Ja sądzę że nie należy Emmy oceniac po wyglądzie, w końcu liczy sie to co jest w środku. Może po prostu zawsze chciała być aktorką,a to jak się ubiera to jej styl- może lubi być elegancka i oryginalna. Poza tym reżyser w jakimś wywiadzie mówił ze bardzo dobrze pracuje mu się z Emmą i chciałby spotkac sie z nią jeszcze na planie filmowym- więc to juz o czymś świadczy prawda?? Nie ma sie o co kłócic ![]() ![]() A skoro już zeszło na opinię o aktorach no to co sądzicie o Danie? Bo mi się wydaje ze jak na aktora to ma on skromne usposobienie=] I to jest w porządku=) Poza tym jest dobrym aktorem pomimo swojego wieku i zadowala oczekiwania widzów. -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
bo ona jest kompetentna, phy.
jak się nie ma argumentów, to się nie dyskutuje. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
widmo |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 07.06.2004 ![]() |
Ekhm ja sie zgadzam z aklina, czy wy po
prostu jestescie slepi czy co?Argumanty dziewczyna ma i to nawet calkiem
calkiem
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Ale Emma nie musi być koniecznie taka
jak piszą gazety czy jak wynika z wywiadów. Nie koniecznie jest taką jak
opisują ją niektóre powyższe posty. Nie wiadomo czy jej osoby nie kreują
jacyś specjaliści albo cos. duzo jest możliwosci, ale sądze ze najpierw
powinnismy poznac ją jako rówieśniczkę<no dla mnie to rówiesniczka:P>
a potem oceniać=)
![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
matematyka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 71 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Kraków ![]() |
aklina=>dyskusja=ustna lub pisemna
wymiana zdańna jakiśtemat, wspólne omawianie, rozpatrywanie jakiegoś
zagadnienia, rozmowa, dysputa
mozę ten słownik jest stary (2003 rok), ale wydaje mi się, że w dyskusji trzeba podać jakieś argumenty. Ty tymczasem poddałaś jakieś ogólnikowe hasła, a my (niekompetenti) prosiliśmy Ciebie tylko o szersze wyjaśnienie. widmo=> argumenty?szczerze mówiąc ona powiedziała co myśli, ale nie powiedziała dlaczego. A poza tym sama przyznała, że żartowała, więc chyba tego nie brała na serio XD? -------------------- "Gdyby nasz mózg był tak nieskomplikowany, że moglibyśmy go zrozumieć, bylibyśmy wówczas tak głupi, że i tak byśmy go niezrozumieli."
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie to się nazywa wycofanie z twarza i
liczenie na to ze uwierzymy nie mówiła powaznie...
aklina => przedstawiasz typowo polski punkt widzenia [zawiszcze ci!!!] -------------------- ...
|
aklina |
![]()
|
Heh ta dziewczynka nie jest moja
rowieśniczka,ja jestem od niej o jakies 15 lat starsza,conajmniej
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:08 |