Coś O Tym..cos O Tamtym..., wszelkie możliwe postacie :D lol
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Coś O Tym..cos O Tamtym..., wszelkie możliwe postacie :D lol
Pensy Nocard |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
No więc tak:
Severus Snape - przystojny, cudowny, blady, ciemnowłosy, inteligentny, sarkastyczny, ironiczny, męski, do twarzy mu w czerni, mądry, zdolny, słodko dręczy pottera, jest słodki, bezbronny ![]() ![]() Wady: niezarejestrowano -------------------- Pink it was love at first sight
Pink when I turn out the light, and Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight AEROSMITH :-) |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
ee ale mnie wgięło
![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Dra-Matha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 09.07.2003 Skąd: Rebirth forest ![]() |
Hm...moim zdaniem trochę przesadzone, ale
jakto mówią: o gustach sie nie dyskutuje...
-------------------- Zaklęta w marmur czekam na kolejną burzę, chłodny wiatr Zaklęta w marmur czekam aż znów mnie ktoś obudzi, cofnie czas Zaklęta w marmur płaczę tak samotna wśród błękitnych skał Zaklęta w marmur klęczę w mokrej ziemi ** ** ** PD are you ready??? ** ** ** House: Ravenclaw Wand: 13c, Włos Jednorożca, Wierzba Special: Herbology |
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
tak, ja ją rozumiem, też kocham
Snape'a! za tłuste włosy! XD a tak naprawdę za całokształt =D
miałam sie z nim umówić, ale nie wyszło...........jednak nadal pozostaje
moją niespełniną miłością.........XD
|
Dra-Matha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 09.07.2003 Skąd: Rebirth forest ![]() |
Mnie jakoś tak on nie zabardzo
pociąga...sama nie wiem czemu, chyba jakaś inna jestem ^^'
Mi się za to podoba Fred *^^* -------------------- Zaklęta w marmur czekam na kolejną burzę, chłodny wiatr Zaklęta w marmur czekam aż znów mnie ktoś obudzi, cofnie czas Zaklęta w marmur płaczę tak samotna wśród błękitnych skał Zaklęta w marmur klęczę w mokrej ziemi ** ** ** PD are you ready??? ** ** ** House: Ravenclaw Wand: 13c, Włos Jednorożca, Wierzba Special: Herbology |
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
Fred........czy ja wiem......lepszy jest Ron
![]() Dra-Matha=> a czemu akurat Fred a nie George???? |
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
moge was zadziwic ale lubie:
Lucius Malfoy - za to ze nienawidzi weasleyow i swietej trojcy, za to "stanowczosc" w tepieniu szlam ze jest rewelacyjny i w ogóle co sie bede rozpisywacXD Mcgonagall - ze jest sprawiedliwa i surowa iduzo wymaga Dumbl - za mądrosc a nie lubie: Granger == - lubi sie przechwalac swoją wiedzą Ron- zazdrosci polularnosci H.P.(IV tom) i czemu mi sie wydaje ze przyjazni sie znim tylko dlatego ze Potter jest sławny?Wtedy w pociągu pryzeszdeł do jego przedizału bo był ciekaw jak wygląda słynny Harry Potter.... Harry - taki ideał == zawsze wszystko mu sie udaje .. ps taa masz racje Dra, strasznie ciekawy temat ![]() -------------------- |
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
no nie moge :blink:Ron dobrym kumplem?Ron lepszy od braci? taa obraził by sie na was jak tylko by osoadził ze na niego nikt nie zwraca uwagi a na was tak....taki fajny jesty kumpel którego zzerała by zazdrosc? -------------------- |
||
Dra-Matha |
![]()
|
||
Czemu Fred? Nie wiem, wydaje mik się, że jest zabawniejszy i sympatyczniejszy niż George... A tak poza tym, to Geroge był już tam przez kogoś kiedyś zajęty ^^ -------------------- Zaklęta w marmur czekam na kolejną burzę, chłodny wiatr Zaklęta w marmur czekam aż znów mnie ktoś obudzi, cofnie czas Zaklęta w marmur płaczę tak samotna wśród błękitnych skał Zaklęta w marmur klęczę w mokrej ziemi ** ** ** PD are you ready??? ** ** ** House: Ravenclaw Wand: 13c, Włos Jednorożca, Wierzba Special: Herbology |
||
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Dra a Ty ich w ogóle rozróżniasz?;-) Dla
mnie to oni współpracują razem, tak samo wyglądają i sie
zachowują...chciałabym miec siostr bliźniaczke:] mialby kto za mnie na
sprawdziany chodzic<LOL>
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
kiedyś fani Snape'a rozpisali
internetową ankietę "101 powodów, dla których kochamy
Snape'a". czwarty na liście brzmi: 'bo ma taką
niekonwencjonalną urodę', trzynasty: 'bo jest tak cudownie
sarkastyczny', pięćdziesiąty dziewiąty: 'bo tak mało o nim
wiemy', a ostatni: 'bo tych powdów może być dużo więcej niż 101'
;P
a co do samego Rickmana, to rzeczywiście swietnie gra Severusa. trzeba mu to przyznać. i anioła w 'Dogmie' ((: aha, i ciekawostka dla wielbicieli. ponoć magazyn 'Empire' umieścił go na liście 100 najseksowniejeszych gwiazd w dziejach kina. a zaraz potem zaliczono go również do setki największych aktorów ekranu. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Trzeba przyznac, ze w swojej roli jest
dobry...
Wiecie kto bedzie gral Dumbledore'a w III czesci? Widzialam tego aktora, ale nie pamietam nazwiska...mam nadzieje ze tak dobrze jak ś.p Richard Harris, on b. pasowal do tej roli. |
Czarodziejeczka |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 19.12.2003 ![]() |
To ja się trochę rozpiszę
Po pierwsze chciałabym wszystkich milutenko powitać bo to mój pierwszy pościk ![]() ![]() Wracając do tematu ... według mnie: Harry: bardzo lubię te postać. Wydaje mi się , że to szlachetna i odważna osoba ( ![]() ![]() ![]() Hermiona: Tą to jesce bardziej lubię ![]() ![]() Ron: lubię tego chłopaka za to , że jak inni już wspomnieli to typowy kumpel. Dla przyjaźni zrobi sysko ( chyba ![]() Dumbledore: (ech ... jak ja sie powtarzam ![]() ![]() Suriusz: hmm....kurka wodna sysko o nim już powiedzieliście! No ale znów siem powtórzę lubię go za to , że opiekuje się Harrym .... że przetrwał z Dementorami ( których nie lubiem ![]() Hagrid: Zwariowany chłop jak dąb i lubi zwierzątka...hm...nietypowe zwierzątka ale zwierzątka to zwierzątka ![]() Malfoy , Crabbe , Goyle : pozwólcie że ocenę tych postaci pozostawię domysłom ![]() Snape: czarny charakterek ![]() ![]() Lord V. : hym hym hym....czarny czarodziej z czrnymi ideałami . Fred i George : zwariowane chłopy zwariowane ich żarty są... Opuściałam kogoś? Na pewno...ale to się nadrobi...nie teraz bo mnie paluszenta bolą.... Do zobaczonka! Czarodziejeczka ![]() |
Lina I |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.12.2003 ![]() |
Ja lubię Lee Jordana ta postać dodaję
książce humoru podczas meczów Quidditcha.
Fajni są także Fred i George Wesley za ich wybryki, za odwagę. A o Syriuszu nie wspominajmy. |
Czarodziejeczka |
![]() ![]()
|
Wiedziałam , że zapomniałam
![]() Zapomniałam wspomnieć o Cho Chang ![]() Więc...hmm...lubię tę postać...mało o niej napisane w książce ale podobno z 5 częścią będzie napisane więcej ![]() Tak przy okazji...wiem że jestem zacofana ![]() Pozdrowienia Czarodziejka ![]() |
Meliana |
![]() ![]()
|
CHO!
matko, Cho, miła i sympatyczna??? może zapomniałaś dodać głupia i niedojrzała?! to tylko moje zdanie....... ![]() ale w końcu od tego jest ten temat........... Ten post był edytowany przez Meliana: 20.12.2003 15:33 |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
głupia i niedojrzała? gdzie? kiedy? w którym momencie?
wolę kiedy osoba wypowiadająca się na temat jakiejś postaci argumentuje swoje zdanie. najlepiej poprzez przytoczenie odpowiednich fragmentów książki. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
EEee...Cho glupia i niedojrzala? Ee
Meliana nie tak ostro..ja tam też jej nie lubie..uważam ze nie pasuje do
Harry'ego ;-) ale bez przesady..
|
Meliana |
![]()
|
fragmentów za bardzo przytoczyć nie mogę,
bo to Vcz
przekonacie sie a poza tym mówiałam, to tylko moje osobiste odczucie, no i rozśmieszyło mnie to że jest fajna i sympatyczna, mozna odnieść takie wrażenie po przczytaniu tych kilku wzmianek w poprzednich częściech ale po ZF mój stosunek do niej sie zmienił.........i tyle. |
Kira |
![]()
|
skoro w tych kilku wzmiankach była miła i sympatyczna, to czemu nie?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Meliana |
![]()
|
bo w Vcz poznajemy ją bardziej, nie tak
powierzchownie......poprostu jej zachowanie mi sie nie podobało i
tyle.
po tych wzmiankach nie można było jej zbyt dobrze poznać i ocenić, sprawiała wrażenie miłej owszem, nie mialam nic do niej, naprawdę, chcialam nawet żeby była z Harry'm, ale teraz juz tak o niej nie myślę. dobra,koniec, bo powiem za dużo. |
Kira |
![]()
|
dobra, okej, ale mój wcześniejszy post był
odnośnie tego fragmentu Twojego komentarza:
(...)rozśmieszyło mnie to że jest fajna i sympatyczna, mozna odnieść takie wrażenie po przczytaniu tych kilku wzmianek w poprzednich częściech(...) może te wszystkie osoby, które lubię Cho po przeczytaniu 5 części też mienią zdanie, ale na razie muszę opierać się na tym, co zostało powiedziane w 1, 2, 3 i 4 tomie. Cho w 4 pierwszych tomach została przedstawiona, jako miła i sympatyczna osoba, więc dlaczego nie lubić kogoś takiego? sama przyznałaś, że dopóki nie przeczytałaś 5 części też miałaś na jej temat dobre zdanie. zatem co Cię śmieszy? to że uważamy, że jest fajna, nie wiedząc jaką zołzą okaże się w "zakonie..."? chociaż Twój wcześniejszy post wskazuje na co innego... eh, albo ja tu czegoś nie rozumiem albo to Ty się plączesz w tym, co mówisz/piszesz (; -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Czarodziejeczka |
![]() ![]()
|
Właśnie....
Ja np. nie czytałam V części i uważam ją za ympatyczną osóbkę ale zobaczymy co będzie po V części... Pozdrowienia Czarodziejeczka ![]() |
Meliana |
![]()
|
||
eh, chyba sie plączę, nie pomyślalam, że faktycznie niektórzy nie czytali i swoja opinię bazują na poprzednich częściach. welike sorry, niedopatrzenie. jeżeli by tak na to spojrzeć, to tak jak pisalam, jest miła itd, blebleble |
||
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
A ja o Cho nie mam zdania bo w sumie nie
poznałam jej na tyle, żeby ją oceniac
![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |