Blizna Harr'ego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Blizna Harr'ego
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Ekstra zakonczenie
![]() Nie zgadzam sie z tym ze blizna zapewnia mu ta czesc mocy Voldemorta. (jak bylo gdzies w pierwszych postach). To na pewno zalezy od czegos innego. Juz bardziej wydaje mi sie prawdopodobna ta wersja z tym ze to pozostalosc po magii ochronnej. Dlatego boli go gdy naruszone rozne zabezpieczenia. A dlaczego boli go gdy np. Voldemort sie zlosci ? Bo Harry jest z nim powiazany, a skoro blizna jest fizycznym oznaczeniem magii ktora ma go przed nim chronic wiec sie odzywa ze cos jest nie tak. -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
A może to, że blizna jest w kształcie błyskawicy zapowiadało, że Harry dostanie miotłę "Błyskawicę" na urodziny?
![]() Blizna jest ważna sama w sobie, a nie jako kształt błyskawicy. Mogłaby być strzała, bez znaczenia. Chyba bardziej istotne są jej właściwości... -------------------- |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Moze na poczatku JO nie myslala specjalnie czy blyskawica ma cos znaczyc. Ale wydaje mi sie ze wraz z rozwojem opowiesci jednak przypisala jakas wlasnosc/historie do jej ksztaltu. Moze juz teraz ja poznamy ? W 6 tomie ?
-------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja dostałem normalnie objawienie - ta błyskawica to pozostałość po ewolucji z pikaczu.
-------------------- ..
![]() |
Ginny |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 19.10.2005 ![]() |
och, ale śmieszne
![]() Blizna będzie odgrywała jakąś rolę na pewno... Wiadomo, że ostatnim słowem siódmej części ma być "blizna"... ale może to będzie niezbyt ważne... W ogóle widać jak ta książka dojrzewa. Porównajcie sobie pierwszą i drugą część z piątą, na przykłąd! W trzeciej zaczna się robić już bardziej interesująco, a czwarta i dalej to już pociag jedzie pełną parą... -------------------- Uwierz w noc. To ona cię przywiodła tu.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:51 |