Miła Twórczość Obrazkowa Czyli..., ...własne podpisy XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miła Twórczość Obrazkowa Czyli..., ...własne podpisy XD
GMichal |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
![]() -Czary mary hokus pakus!! ..ajc! zas pokrecilem... ![]() -Makijaz gotowy..fryzura gotowa...tylko co ja mialem mowic? -------------------- ![]() ![]() ![]() Członek The Marauders - funclub Huncwotów -------------------- ![]() ![]() -------------------- "Scotty Dosen't Know..."™ =)) |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Harry: (zza kadru) Ron?... Ron: MhM? H: ...to powiadasz , że za dużo mówiłeś i ci ukrócili gadkę? R: mhm... duże. Dan: Już , poszedł , nie widać mnie ? dużawe H: Co za syf ci opchnęli. To se tylko dymi! R: Ale o so si chosi szłofieku? Snamy zie ? ![]() H: To napewno on! R: Ale ty jesteś pewien , że oni nas nie widzą ? ![]() Neville: A teraz zróbcie miejsca z deka bo bedę kręcił bączki! ( ew. tańczył breka XD ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Ron: yyy.....ty ry ...an...sn Hermiona:to jest litera "m" a nie "n"!!!, tak to jest jak się do mugolskiej podstawówki nie chodziło!!!!...Hary powiedz mu do cholery!!!, bo nie wytrzymam!!! harry: czekaj!!! ....zaraz !!! ja chyba wiem jak to się czyta....ale...NIE jednak chyba ...yyyy ![]() H: no nie...a ten znowu tutaj...jak zwyle pijany zaliczy zgon gdzieś na korytarzu...eh D: no..( kwick) ...nie...( kwick) gdzie ja mia(kwick)łem iść??? aaa gabinet..(kwick)...jakie było to has(kwick)ło....????? ah tak "MUGOLSKI TRÓJNIAK" Ten post był edytowany przez smagliczka: 18.11.2005 02:55 |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
no nie mogłam się powstrzymać
![]() ![]() O kur...!!!! Spałem bez bielizny???? Nieźle zabalowałem!!! Ale mi się film urwał!!!! ![]() No nie chłopaki...nie dajcie się prosić, powiedzcie jakiego szmponu używacie, że macie takie puszyste włosy??? Ten post był edytowany przez smagliczka: 18.11.2005 14:31 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Mama?! Co?! Nie - ja tego nie robiłem! To sprężyna tak sterczy!!! -------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Niech stanie się światłość ! ![]() D:Popać jakie bubu, pocałuj ! ![]() Colgate, tylko świeży oddech ![]() R: You talking to me ?! Ten post był edytowany przez Absolution: 20.11.2005 21:42 |
smagliczka |
![]()
|
![]() M: (półgębkiem) Panie Weasley proszę przestać deptać mi po palcach!!! R: < myśli> Boże jak jej jedzie z ust!!!! |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() "R" jak Robert, "V" jak..... hmmm nie wiem, O jak Ola....... no już prawie opanowałem tą wstrętną ortografie. |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Niech moc będzie z Tobą
![]() |
Seleniusz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.12.2005 Skąd: Łódeczka :) ![]() |
Świetny pomysł z tymi podpisami po zdjęciami z Harry’ego. Sama mam na kompie około 100 takich przeróbek, ale zrobionych na fanartach Porter’owych i nie wiem czy je też można tu zamieszczać…
Najbardziej podobały mi się zdjęcia i podpisy: Peggy Bron – Harry słuchający czy dzidziuś już kopie ![]() Kubik – Lupin, który pyta „czy skaczemy teraz czy w piątym tobie” – o mało co się nie udusiłam ze śmiechu ![]() Shona – Hagrid rozmawiający z Bogiem Berta Griphook – komiczne zdjęcie tria (zwłaszcza uśmiech Daniela ![]() Child of Bodom – Ron i sprężyna. Poza tym niemal wszystkie podpisy były naprawdę śmieszne. Gratuluję pomysłów i czekam na jeszcze. -------------------- Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia - Mark Twain
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:45 |