yah!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
yah!
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
bzowej babuleńki fiołkową herbatkę popijam
i w świecących jej oczach-oczach pogodnych cierpko ja i słońce przebijam. Marzenia moje, herbaty, twoje o uczuciach zgodnych zielono witam dni nowe i tamten nowy poranek sam ty i stos kostek lodu chłodnych. Pełen odczuć malinowy dzbanek ja napełniam jeszcze z pestką truskawką przecież to tyś, a nie sok mój wybranek. Lewek w kratkę pluszową zabawką. Kocham na plecach kota odpoczywam po czytaniu wierszy na nic ta jego jesienna słota itak sam po kostki był w niej pierwszy. boleję nad lawendową dłonią przypominam sobie kaktusa z mozaiki a oczy moje czerwienią płoną widzę, wypluł on porcję swą liryki. Zjadłam kota na plecach teraz leży on we mnie sztywny wspina się po wewnętrznych checach padł, zostawił we mnie ładunek pożywny. z tekstem piosenka bez piosenki tekst chwyta nuty czujna panienka z giatarą czy bez co za różnica dalej nie kryje łez łez już pełna kostnica. -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:33 |