śpiewaj aniele, :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
śpiewaj aniele, :)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
śpiewaj aniele
nieco wyświechtane fantazje majaczą w pustych niebieskich dźwiękach skrzypiącego śniegu usycham na wietrze spalonych nadziei i karmię zmęczone ptaki śpiące pokornie w dłoniach powiedz mi ciszę wytrąć ołówek z ręki pocałunkiem o brzasku w południe północ nie tylko we śnie pomylonego motyla zabłąkaj otuchę :) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
tematy z Twoimi wierszami powinny byc automatycznie zamykane.
bo nie da sie Ich skomentowac. Kasia, cudownie. Coz wiecej moge powiedziec. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
zmuszasz mnie do powtarzania się ;P
niesamowite jest to, że można ciągle pisać, pisać i pisać.. ciągle inaczej i równie ciekawie, tak samo wspaniale. potrafisz niezwykle zaklinać emocje i uczucia w słowa.. a nie każdy potrafi. każdy Twój wiersz jest taki świeży.. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiersz jak reszta piękny jeżeli chodzi o słowa, styl. Ale nadal nie widzę tu oprócz emocji nic ciekawego. Ot, taki sobie zlepek ładnych słów. Tylko do podziwiania, nie do zastanawiania. Cóż, wolałabym to drugie.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładnie, Vampi... tyle razy już ci to mówiłam... Ale mi także czegoś tu brakuje... Nie, nie emocji... Nie wiem czego... Ale to jest na tyle niewielkie, że wcale mi nie odbiera przyjemności czytania twojego utworu
![]() ![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
ładnie. Wywołuje dużo uczuć... prawdziwe... ale uderza mnie to, że cały czas piszesz o jednym a mianowicie o miłosci... czasami jakies urozmaicenie sie przyda
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie to nie rusza. Ciągle ta sama
składnia, rozkład, pomysł.
Pragnę czegoś nowatorskiego, a nie znowu takie coś.. Wszystko do przewidzenia. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zachwycił mnie,
poprostu.
namalowałas coś słowem, z duszą. coś tak pięknego, że chce się to czytać i czytać i czytać. gratuluję. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dobrze ujete... czuje dokladnie to samo... z calego wiersza poruszylo mnie tylko
troche za malo... -------------------- |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:03 |