Dziewczyna odrzucenia, czytajcie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dziewczyna odrzucenia, czytajcie...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten wiersz napisalam troszkę w innym
stylu niż zazwyczaj... Mam nadzieję, że sie spodoba
![]() Dziewczyna odrzucenia Dziewczyna odrzucenia Z ciemna postacią na ustach Stąpa po cichu bocznymi drogami Życia Widziałam ją jak przez mgłę Wśród kropel deszczu rozmytych Próbowałam ja człowiek mówić Językiem przyjaźni Spojrzała na mnie oczami kasztanowymi Łzami szklistymi próbowała powiedzieć To co serce zapamiętało Wyciągnęła szczupłe ręce Przestraszyłam się zbytniej pewności Wzięła moją dłoń Długo patrzyła a gorzki żal wlewał Się we mnie. I wtem zrozumiałam oczywiste problemy Ona nigdy nie była kochana -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm.. ma coś w sobie takiego.. co mi się
podoba=) Naprawdę.
trochę.. smutne. sama nie wiem. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi sie treść.
Ale nie jeśli chodzi o formę... wydaje mi sie to jakies takie... troche mdłe? Opisałaś to wszystko starsznie obrazowo i dosłownie. Poza tym trochę ugryzło mnie to "się" oddzielone od drugiej czesci orzeczenia. Popracuj nad tym. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się strasznie podoba... Wiersz jest poruszający, spokojny, ale niesie w sobie to...hmmm..... "coś" (zostańmy przy tej nazwie". Opisałaś to tak, że mogłam wszystko zobaczyć własnymi oczyma.... Bardzo, bardzo udany wiersz.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
tresc nawet ciekawa... ale forma niezbyt... rytm do kitu... i jakis specyficzny tłok sie robi... nie moge wziac oddechu... a nie chce sie dusic wierszem... temat oklepany, ale interesujaco sie za niego zabralas... takze plusik... -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
zjadłas kilka przecinków, albo ja sie nie
znam
![]() ogolnie.. wiersz napewno dobry, ale jakos za bardzo do mnie nie trafił. czegos mi w nim brakuje. ale ogolnie, podoba mi sie. ciekawy temat. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Bren bo to miał być tzw. 'biały' wiersz ![]() ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:03 |