pytania
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
pytania
Cho Chang |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 11.07.2003 ![]() |
Ciemnie oczy...
Tak głębokie jak morze, ciepłe jak słońce, zimne jak zorze, otwarte na zawsze...... Czy pześladiować człowieka nigdy nie przestaną? Winna śmierć jedna, śmierci drugiej, krwi polaną?! Czy też moja to wina...? Te pytania niechciane tak pozostaną w mym sercu aż dopełnię życia swojego.... obłednego -------------------- I cannot protect you any more
|
Cho Chang |
![]()
|
small question: jakie?
![]() -------------------- I cannot protect you any more
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
takie chociazby;) nie podoba mi sie, powiem szczerze. nie trafił do mnie. jest taki.. nie wiem, 'nieczysty', pomieszany. zwłaszcza w 2 zwrtoce. ale cwicz, cwicz. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
może szczery, prawdziwy i pisany z głębi
duszy, jednak taki... banalny. nic w nim nie zaskakuje. oczywisty i podobny
do mnóstwa innych wierszy, które okazały się nieudaną próbą [nie chodzi mi o
Twoje prace, mówię teraz ogólnie]. po prostu nie zadziałał na mnie w żaden
sposób. pozostałam wobec niego obojętna. sama nie wiem, może to dobry
wiersz, może to ja po prostu nie rozumiem przesłania, ale mi się nie podoba.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciezki wiersz, ale nie jest w moim
stylu...
NIe trafia do mnie ani troszke... jest taki... hmm... duszny... temat przejmujacy, ale banalny zarazem -------------------- |
Cho Chang |
![]()
|
(wersja ocenzurowana)
nio i o banaloność mi chodzi ![]() Ten post był edytowany przez Cho Chang: 02.01.2004 00:34 -------------------- I cannot protect you any more
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
współczuję szczerze, ale nie zmienia to
faktu, że mam oceniać wiersz, a nie to dlaczego był napisany i dlaczego jest
taki, a nie inny.
więc, podstawowe pytanie: jakiemu autorowi [stąd, będzie prościej] chodzi o banalność? jeśli piszesz wiersze pod wpływem dołków, to nie publikuj ich odrazu. poczekaj aż Ci przejdzie, potem na chłodno popraw błędy, może zmień coś. dodaj uroku duszy wiersza i nadaj mu odpowiednią formę [: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Ja w wierszu nie widzę za dużo błędów
(może dlatego, że analfabetka jestem?
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:34 |