Kilka rysunków, Raz lepiej, raz
gorzej ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kilka rysunków, Raz lepiej, raz
gorzej ;)
Melancholia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 24.12.2003 ![]() |
Witam serdecznie! =)
Obejrzałam większość prac w różnych tematach i ogólnie do wszystkich można dołączyć pochwałę. Nie przepadam tylko za grafiką komputerową, więc tutaj nie będę się wypowiadać. Chciałabym wstawić tutaj parę rysunków mojego autorstwa.. Nie zawsze pieknego, ale już coś jest XD Czekam na oceny.. (Zdaję sobie sprawę i akceptuję niektóre wady moich rysunków - jedne wyszły lepiej, drugie gorzej - ale chciałabym usłyszeć to od osób niezależnych ;P) Niestety, mnie i paru osobom ładują się strasznie długo... ;P Snake http://red_brown.fm.interia.pl/Rys/Snake.jpg Woman< br>http://red_brown.fm.interia.pl/Rys/woman.jpg Tu taj pastelą (i nie krzyczcie na mnie za estetykę kartki - zauważam to dopiero po skończeniu pracy ;P): Słonik http://red_brown.fm.interia.pl/Rys/slonik.jpg Shar- pei http://red_brown.fm.interia.pl/Rys/shar-pei.jpg Dog i (a raczej jeden, drugo obcięty.. ;P) http://red_brown.fm.interia.pl/Rys/dogi.jpg -------------------- 'Jeśli ktoś powie Ci, że świat jest zły
To powiedz mu, że kłamcą jest, Bo świat jest piękny, jak anielskie sny I tylko LUDZIE są źli.' Lopez |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
rysunki musze powiedziec niczego sobie.
powiem wiecej są dobre
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
ja powiem tak:
pastelami podobajo mi sie bardziej ![]() pierwszy rysunek to mi sie tlo podoba, ta kobieta wydaje mi sie troche w ogole za dluga ;P drugi taki jakiś dziwaczny jakoś mi sie nie podoba, a to pod spodem te takie kręgi to co to jest? XD ten słonik to jak na mnie tył ma za duży bo 'twarz' ma taką 'dziecięcą' XD a tył taki duuuży... w tym trzecim pastelami podoba mi sie bardzo mordka psa^_______^ -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
sorry, ale to jest łogromne... nic nie
widać... =="
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwszy bardzo ładny. Drugi nie. Ta kobitka wygląda, jakby miała zrośnięte oczy. No i to jedno oko, ktore jest widoczne, jest płaskie. MOgłaś dac jakieś plamki światła, żeby ożyło (: Ale ogólnie nawet fajnie.
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
pierwsze dwa szkice są bardzo oryginalne i
podobają mi się
te malowane pastelami są śliczne, takie słodkie i trochę bardziej realistyczne -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Te zwierzaki pastelami mnie urzekly,
kiedys dawno dawno temu mialam manie na zwierzaki i rysowalam i tworzylam
rysunki ktore przedstawialy tylko i wylacznie animalsy. Dlatego zawsze mam
radoche jak widze ze ktos zwierzaczki rysuje =-)
Te szkice sa takie sobie, pierwszy mi sie podoba ze wzgledu na fajny pomysl i weza ( ach te anilamale) ma on oko jak moja polonistka. Laska jest troche mniej podniecajaca ale ogolnie wrazenie niezle, tylko skan troche brudny. Natomiast ta babina na drogim rysunki jest wybitnie nieudana, nie wiem jaka mialas wizje podczas tworzenia ale chyba nie byla to wizja trafna, badz nietrafnie ja wykonalas =) -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Eleo |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Uwielbiam shar-peje. Są
słodziutkie!!!!
![]() -------------------- grzej się Frappe
patrzysz, niuchasz i postawa. |
Natalia Potter |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 31.12.2003 ![]() |
naprawde sa śliczen. tylko szkoda ze
nie mam taaaaaaakiego duzego monitora zeby je zobaczyc. Ale naprawde SUPER
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ła...ła...ła...ła... fajne. Podobają mi
się a najbardziej pierwszy. A w pierwszym najbardziej podobają mi się te
cy... cy...cy...tło. Słonik ma trochę bzidką twarz. Piesie nawet fajne. A
ten drugi rysunek taki najgorszy jest. Nijaki taki i niedorobiony. Rysuj
dalej może będą lepsze.
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ogolnie calkiem fajne ale blagam cie dbaj
bardziej o swoje prace tzn myj w trakcie pracy czesto rece nie dodykaj
lapskami gumkuj co niepotrzebne i ogolnie bardziej uwazaj na nie bo np 1
rysunek bylby calkiem fajny gdyby nie ten wszechstronny syf...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Ten ostatni pastelowy bombowy... zatkało
mnie... suuper
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:12 |