Pomóżcie wymyślić tytuł ^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pomóżcie wymyślić tytuł ^^
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem kurczę, jaki tytuł
![]() W Twych oczach Ognie Nie nienawiści, zazdrości... Lecz Ognie zabawy Ognie dzieciństwa Ognie radości Pachniesz młodością Choć wiele takich jak Ty Na świecie się znajduje To jednak Jesteś Niepowtarzalna Taka jedyna Moja... No i ocena oczywiście szczera ![]() A właśnie - Kto odgadnie o czym jest ten wiersz? ^^ |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się kojarzy z moją mamą....
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
jeśli nie możesz wymyślić tytułu, zostaw
wiersz bez niego, może kiedyś wpadnie Ci jakiś pomysł. kiedy ktoś inny
określi wiersz za Ciebie, nie będzie to już tak bardzo Twoje =)
pierwsza zwrotka, interesująca, piękna. napewno oryginalniejsza i mniej oklepana niż druga. ale wiersz, dobry. pozdrawiam =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
tez na początku pomyślalam o mamie=>Choć
wiele takich jak Ty (...)Jesteś
Niepowtarzalna Taka jedyna (...) a gdy mowa jest o zabawie kojarzy mi się lalka=> (...)Ognie zabawy Ognie dzieciństwa Ognie radości Pachniesz młodością (...) a Potti ma racje, że to już nie będzi do końca Twoje, zostaw tak, jak jest =D a wiersz, dobry, ale mnie nie poruszył, może dla tego,że nie do końca wiem o czym jest |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie lalka, nie lalka, ale blisko
^^
Dzięki za komentarze :* |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
podoba mi sie, nie powala na kolana, jest
taki.. 'lekki', ale ogolnie dobry.
![]() i mi tez sie kojarzy z lalką. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
to doprowadzilo mnie do bialej goraczki.. nie, nie, nie. 3 razy 'nie' pod rząd... Strasznie mi to przeszkadza... Poza tym ladny wierszyk, niemniej czytalam lepsze Twojego autorstwa... -------------------- |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmmm... nie wiem o czym... moze o
bliskiej osobie przyjaciolce...?
Nieźle jest... nawet nawet... chcoaz brak mi tu czwegos nie wiem czego... uczucia moze -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się
![]() ![]() -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Nie przyjaciółka.
Dobra, powiem Wam, żebyście się nie męczyli. Zabawka ^^ A na pocieszenie dla każdego - ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A lalka to przepraszam do zabawek się nie
zalicza?
![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Chodziło o konkretne słowo, poza tym...
ten wiersz do pewnej rzeczy się odnosi, która nie jest lalką
![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No to nazywajmy rzeczy po imieniu
![]() Zresztą pocóż ta zagadka była? Nadal mówisz "pewnej rzeczy". Jak nie chcesz się dzielić tym, co to było, to po kiego grzybka każesz się nad tym głowić. |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Podoba mi się
![]() Ten post był edytowany przez punkie_justine: 28.12.2003 16:06 -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Jakiego grzybka? Nie lubię grzybków ^^ Po co zagadka? ![]() Dziękuję za komentarze ^^ (Klaud ma dobry humor, więc jeśli ktoś ode mnie coś chce, np. słoik z nutellą to teraz) |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:30 |