Chciałbym Być Redaktorem...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Chciałbym Być Redaktorem...
Rayman |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 24.12.2003 ![]() |
Chciałbym po prostu zostać moderatorem
tej gazety na harrypotter.org.pl .
Chodzi mi o gazetę PULS HOGWARTU.Chciałbym być moderatorem tej gazety,ale nie wiem jak.Może mi ktoś z tej gazety doradzić?? |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
co masz na mysli mowiac
"moderator" gazety? wyjascnij dokladniej prosze
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Rayman |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 24.12.2003 ![]() |
Chodzi mi o to,że jak wejdziesz na
www.harrypotter.org.pl i klikniesz w STRONA i MAGICZNA GAZETA i tam
znajdziesz tą gazetę.Nikt się nią ni interesuje się i chciałbym się nią
zająć.
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nasz admin raczej o tym wie bo jest powiązany z tą gazetą ( Jako twórca ) =) A po za tym - 'Nie ucz księdza pacierza klepać' XD I tak wogóle - redaktorem a nie moderatorem :-) BTW to powinno moim zdamiem być na innym forum ale - nie wnikam i nie wytykam :-P A do tematu - ów gazeta jeszcze działa ?.. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 31.12.2003 17:04 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Własciwie, to oficjalnie tak, a mniej oficjalnie mam torche stuffu na kompie i wypadaloby to wrzucic, ale jakos trudno mi znalezc chwile czasu, bo niby system jest zautomatyzowany, ale wersja PHP na serwerze nie obsluguje funkcji, jakich uzylem, wiec i tak czesc roboty musze odwalac "recznie" tworzac odpowiednie pliki z artykulami.
Rayman: hmm, no, to powiedz co umiesz i dlaczego chcialbys sie tym zajac i po co? -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
dementorek |
![]()
|
Jeszcze chcialbym dodac, ze przydalaby sie
mala doza wyksztalcenia humanistycznego. Bez niego troche trudno u nas.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:15 |