love end
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
love end
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wbity śrubokręt,
w potężny kamień, cały zakrwawiony. była tu para, kochająca się wśród traw, na kamieniu owym, skonsumowana. a teraz ciało, nagiej nimfy, z dziurką w głowie, pływa po stawie. trochę jest to takie... niepowazne, żebym nie został jakoś za bardzo zjechany ;] Ten post był edytowany przez voldius: 28.12.2003 22:49 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm.. w tym wierszu jest coś.... Przemawia do mnie, mimo iż rażą mnie słowa typu "skonsumowany" itp.... Ale wiersz, mimo swojej bezpośredniości (swego rodzaju) jest dobry. Przynajmniej według mnie
![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie podoba mi sie sposob w jaki wyrazasz
uczucia, jakos te słowa mnie raża. Nie dla mnie ten wiersz...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Dość obrazowe i dziwne.
Ale... podobało mi się. I zgadzam się z Morn- mogłoby być dłuższe |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fajne.. jakby brutalne i ironiczne
takie hm.. zakrwawione ^^ ale nie w sposob 'popularny', tylko taki dziwaczny i intrygujacy... za duzo przecinkow =P i .. rozwinelabym, ale ogolnie niezlee =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:37 |