Lustrzany świat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lustrzany świat
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Pokój luster ...
Tysiące Szklanych, zimnych odbić wyolbrzmione moje własne ja Wszystkie wady jak na dłoni. Dotykam chłodnej powierzchni paraliżuje mnie, odbiera ciepło, radość życia, wysysa wszystkie uczucia, emocje Lustra zamiast oczu. Pusta. Zimna. Lustrzana pani bez serca. Uderzam pięścią w lodową tafle powoli pęka... kolejne uderzenia... kolejne lustra... Miliony odłamków... Lodowa księżniczka z lustrem zamiast serca... Ten post był edytowany przez Chelsey: 29.12.2003 23:04 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Mellisa |
![]()
|
||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm.... czekac, czekac... Mell musi sie zastanowic... XD pogubilas sie z rytmem... nieladnie sie czyta nie majac punktu odniesienia... nawet w przyblizeniu..
oj, to jak pioseneczka z przedszkola...
zakonczenie bez serca... tak jak ta 'lustrzana pani' powiesz, ze to bylo zamierzone? ale poczatek jest w innym charakterze... poczatek mi sie naprawde podoba... czekalam na rozwoj wydarzen, ale niestety w miare uplywu slow, tracisz emocje... i jeszcze jedno... nie ma takiego znaku jak '.....' rozumiem, ja tez mam slabosc do kropeczek, ale trzy w zupelnosci wystacza... i nie za czesto... (o, znow sie rozpisalam ^^) pozdrawiam -------------------- |
||||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz dobry. Zapowiadał się naprawdę
wspaniale do wątku rozbicia lustra... wtedy przezyłam ogromne
rozczarowanko... I tak trochę z rytmem ci się miejscami mieszało...
-------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
powiem, ze poczatek swietny, potem jest juz
troche gorzej.
ale zapowiada się ciekawa poezja. podoba mi sie, ogolnie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No dobra- końcówka może nie pasuje. Po
lodowej pani nie spodziewa się siły tak wielkiej.
Ale podoba mi się, bo bardzo go czuję. Tak strasznie mi przypomina mnie kilka lat wstecz. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:39 |