Dlaczego Nie Mogę Dodawać Sond??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dlaczego Nie Mogę Dodawać Sond??
Rayman |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 24.12.2003 ![]() |
Mam pytanko.Zawsze jak chcę dać sondę,to
mi pisze,że nie mam tej funkcji.Wy wszyscy możecie se dawać sondy,a ja tylko
rozpocynać tematy.Dlaczego ja nie mogę??Czyżby moderatorzy mi wyłączyli tą
funkcje??
-------------------------------------------------------------------------- ----------------------Jeśli to moderatorzy,to jedno powiem: -Wy zawsze umiecie mi dokuczyć!!!!!!! |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Zwykli śmiertelnicy nie mogą dodawć
sond, to tylko przywilej modow i nie gorączkuj się tak. Napewno nikt Ci nie
chce dokuczyć.
Ten post był edytowany przez loonatyk: 31.12.2003 16:45 -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Hefaj |
![]() ![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
BTW był już taki temat.
Usery nie mogą dodawać są bo istna Sodoma by się tu zrobiła. ( Tya..czy lubisz owsiankę ?.. ) Hmm...czyżby mania prześladowcza ?.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:03 |