Film HPiCO - Wybieramy Kadrę :-), Jest jeszcze czas - Pośmiejmy się ^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film HPiCO - Wybieramy Kadrę :-), Jest jeszcze czas - Pośmiejmy się ^^
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
mam Zbigniew Witaszek z FKP
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Sędzia Dred |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
fakt. ta jego blond czupryna! ten uśmiech! ta figura! kiedyś na śniadaniu u Moniki Olejnik (taki program na radiu Bzdet) powiedział do (chyba) D. Tuska: "Niech pan sobie nie żałuje. Tam na zapleczu pewnie mają jeszcze dupki od chleba." lol -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
||
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
ale obawiam sie ze trzeba bedzia zaplacic
za pryawtnego trenera pana Oleksego musi pocwieczyc na silowni moze jakas
specjalna dieta a to kosztuje a my szukam prosze panstwa oszczednosci
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
dietę to on ma. poselską.
i jak dla mnie to powinna mu wystarczyć ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lockhart - Deląg, ino go tylko farbą po
czuprynie smyrnąć
-------------------- |
mayi |
![]()
|
masz racje ale nadal nie ustalilismy
Dursley'ow ,najbardziej ciekawi mnie Dudley
|
Sędzia Dred |
![]()
|
Dudley - ten co gra Krawczyka. (postura
ta sama, tylko nałożyć blond peruczkę "na pazia").
-------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Deląg... no gdzież, Lokchart to loozak
jest, a Deląga smyrnąć nie wystarczy żeby loozakiem był...
![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
mayi |
![]() ![]()
|
to ktos z polskich aktorow
serialowych
do "sedzia dred" Ten post był edytowany przez mayi: 09.07.2004 11:40 -------------------- szkoła :( :( :(
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cezary Żak
-------------------- |
mayi |
![]()
|
albo kaczynski (jeden z dwoch =)) wzrost
odpowiedni ,zwiekszy sie troche diete przytyj troszke i mamy Dudziaczka
|
Sędzia Dred |
![]()
|
o! właśnie!
a na Petera bym dała Bohdana Smolenia. tak mi się jakoś dziwnie kojarzą... i idąc dalej po starch kabaretach: Genowefa Pigwa - Petunia ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
mayi |
![]()
|
a na lupina Laskowika
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ta.. na McGonagall babcię kiepską....
-------------------- ![]() |
mayi |
![]()
|
z tym nie bedzie problemu mozemy ja
zatrudnic od zaraz babcia kiepska (K.Feldman) jest czesto widyawana w
komunikiacji miejskiej (poznan) jak ja spotkam to zatrudnie od zaraz
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Sędzia Dred |
![]()
|
rany boskie... Harry Potter kręcony w
polsce... z tego by wyszła parodia, a nie film...
jeszcze wyobraźcie sobie budżet, jaki by na to przeznaczyli... ![]() no "Yyyrek - kosmita" po prostu... -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Of kors nie odbyło by się bez łapówek i
potem mielibysmy nową komisję śledczą (przeciez tylu polityków by grało
![]() ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
mayi |
![]()
|
kurcze teraz mie oswiecilo zapomielismy o
naszej najwiekszej gwiezdzie pani Beger
|
Sędzia Dred |
![]()
|
Beger - Fleur oczywiście. Jakby się tak
zastanowić to Fleur też miała kurwiki w oczach. Obydwie zarzucają włosami
(ooo... pani Beger jak rzuci warkoczem, to zabije wszystko co znajduje się w
promieniu metra...).
Tyle mają ze sobą wspólnego... a wiek? kto by tam się takimi szczegółami przejmował... -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
czadowa_ |
![]()
|
||
wiek... chcesz powidziec że posłanka Beger jest za młoda jak na Fleur... nie, no co ty? ![]() ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
||
mayi |
![]()
|
skoro z Theron zrobili Monstera to z
monstera (przepraszam Beger) zrobia Theron (znaczy Fleur)
|
Child |
![]()
|
niech nakręcą film w
Sejmie
- Panie profesorze, um... a gdzie mamy lekcję eliksirów? - Potter, baranie - w sejmowym barze. Ile razy mam to powtarzać? - Harry Potter, sir musi się obudzić. Drugie zadanie czeka! - ale gdzie? - Na sejmowym basenie Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 09.07.2004 12:45 -------------------- |
mayi |
![]()
|
no pewnie i giertych bedzie voldemortem
|
Child |
![]()
|
nie - ucharakteryzować go na Umbridge, a
Młodizeż Wszechpolska na Brygadę Inkwizycyjną
czy my aby nie za bardzo schodzimy na tematy polityki? =) -------------------- |
mayi |
![]()
|
nasz sejm trudno zaliczyc do polityku a
jak to muj wujek powiedzial(warszawiak) podczas pobytu mojego i mojej
rodziny w Wa-wie - czy byliscie na Wiejskiej (adres sejmu) ogladac
cyrkowcow?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 07:08 |