Film HPiCO - Wybieramy Kadrę :-), Jest jeszcze czas - Pośmiejmy się ^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film HPiCO - Wybieramy Kadrę :-), Jest jeszcze czas - Pośmiejmy się ^^
lolunia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 05.07.2004 ![]() |
Krum-Figo
Fleur-Nicole Kidman Cedrik-Christiano Ronaldo Moody-hm... Nie mam pojęcia ![]() Karkow- Putin, ewentualnie Husajn |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
ale wy myślicie! przecież hermiona to r. beger przecież to taka kujonka! nawet w tym roku maturę zdała (z pisemnego polaka 2 co prawda, ale zdała
![]() ![]() a krum może być lepper. razem z renią stworzą świetną parkę! ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Oglądam 'Rodzinę Zastępczą' i
nasunęło mi się może nie do CO ale do ZF:
Umbrige - Maryla Rodowicz XD |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
alexa, ja też właśnie obejrzałam! i zgadzam się - rodowicz pasuje na umbrige!
![]() -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
no co wy? Rodowiczka jest za fajna! XD
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moje typy:
Fred i George - Bracia Kaczyńscy Karkarow - J. Kryszak Moddy - B. Smoleń Bagman i Crouch - goście z Ani mru mru Voldemort - Jaroszy z M jak Miłość Dumbledore - G. Bush -------------------- ..
![]() |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie psuj dobrego imienia Dumbledore'a! Busz moze grać... zgredek zajęty... mrużka nie ta płeć... chyba nie ma dla niego roli. jak mi przykro ;] -------------------- |
||
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
Child, jeszcze dużo skrzatów zostało...
![]() -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
Bush zawsze może grać skrzelozielę
a na Cedrika proponuję Blooma. On ma doświadczenie w takich rolach. Kto widział "Troję" ten wie. Swoją drogą on do końca życia chyba już będzie grał takich spedalonych chłopaczków... ![]() ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
potter - małysz (obydwoje se latają)
hermiona - hmm... kto jest kujonkiem... bliźniacy - kaczyńscy czyli kaczki ![]() hagrid - pudzianowski <== he's very stong voldek - tu bym dała leppera? ![]() snape - maleńczuk <== charakteryzator nie bedzie miał roboty zgredzio - putin (a jakże!!) umbridge - może moja gościówa z historii? pasuje jak ulał i wygladem i charakterkiem cedrik - może bloom? (muszą być polscy, czy tez zagraniczni?) |
Sędzia Dred |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
myślę, że Putin jest bardzo polski i jeszcze bardziej aktor ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
||
Mira |
![]()
|
||||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no, a jak przecież on prawie jak nasz! ![]() |
||||
Sędzia Dred |
![]()
|
a jaha!
a kopernik też była kobietą! ![]() aaawymienię wiśniewskiego na putina. proszę o kontakt mejlowy -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sprzedam działki na Syberii. Tanio -
Józef S.
a właśnie - Józka komputerowo na Knota, a Włodzia na Percy'ego -------------------- |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
Wiem ze ten pomysl moze wydac sie
kontrowersyjny ale na Voldemorta proponuje Andrzeja S. znanego
psychologa.Obydwoje zostali odizolowani i potepieni przez reszte swiata i
oboje nie pokazuja publicznie swojej twarzy
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
No
więc...
Syriusz-zostaje! Krum-Brad Pitt ![]() Fleur-Natalie Portman lub Kirsten Dunst a najlepiej Keirę Knightley(Piraci z Karaibów,To własnie miłość,Król Artur) Cedrik-Hayden Christensen-z Ataku Klonów,Anakin ![]() Padma Patil,siostra Parvati-Mary Kate Olsen Parvati-Ashley Olsen Lavender-Joanna Jabłczyńska ![]() Karakov-jakiś zagraniczny typek... Madame Maxime-moja dyrektorka ![]() ![]() Gabrielle,siostra Fleur-Keira Knightley lub Natalie Portman-są do siebie bardzo podobne ![]() Jak na razie to wszystko..co sądzicie o tej obsadzie? -------------------- Ugryźć Cię?
|
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Wysiem nie czepiajcie
![]() Voldemortem może być Rysiu z Klanu ![]() Na S.S. proponuję ![]() A Lepper bedzie jak znalazł Glizdogonem. -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
warunki fizyczne na zagranie voldemorta ma
tez Roman Giertych ,a w roli smierciozercow wystapi mlodziez wszechpolska
|
Yoschan |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 21.05.2003 Skąd: TCV ![]() |
Odpada przecież Dumbledore jest inteligentny ;-) -------------------- Nie dam się wyprzedzić w Wyścigu Szczurów !!!
JA i tak wiem że ON ZGINIE - HARRY twój koniec nadchodzi... |
||
mayi |
![]()
|
to moze Jan Maria Rokita niezwykle
inteligentny czlowiek...
|
Yoschan |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 21.05.2003 Skąd: TCV ![]() |
TAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK !!!!! ;-) -------------------- Nie dam się wyprzedzić w Wyścigu Szczurów !!!
JA i tak wiem że ON ZGINIE - HARRY twój koniec nadchodzi... |
||
mayi |
![]()
|
przeciez one sa za stare
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Child |
![]()
|
śladem pewnej reklamy
a wy co? tylko 'za stara' i 'za stara' -------------------- |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
nieprawda! Główną rolę ma
zagrać Rysiu z Klanu! I nie ważny czy to będzie papcio Voldzio czy Fleur
!!!
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
mayi |
![]()
|
proponuje obsadzenie w obu rolach na
raz...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 01:31 |