Rycerzu mój
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rycerzu mój
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Stukasz w okienko
Po stu latach spędzonych Pod jasną osłoną twoich Gwiazd Mieniących się co noc Tym samym mdłym światłem Splugawionym błyskiem W oku małego chłopca Nie odsłonię firanki Teraz ty czekaj na mnie Aż miną kolejne lata Zatracone twoją arogancką ucieczką Na księżyc Milczę Tym razem ja ukrywam się Za ścianą z marzeń Nie przywołuj więc wspomnień Bo teraz naprawdę Nie warto Idź do gwiazd -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mysiu, jak zwykle mi sie
podoba...
zawsze subtelnie i pieknie.. 'Idź do gwiazd' poprostu swietne.. takie male stwierdzenie a dalo mi tyle emocji... bardzo mi sie podoba... i chce wiecej czytac Twoich wierszy... dla mnie rewelacja gratuluje =* -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm... oryginalne... trafiajace subtelne
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
taaa, chcialabym moc kiedys tak wlasnie
powiedziec. ech 'teraz ty czekaj na mnie' (..zasrana pieprzona
swinio =P)
jak zwykle jestes piekna . tzn Twjoe wiersze ;D [ale Ty tez=P] nie no ogolnie mimo ze znow na TEN temat (==') to .. zaskakujesz mnie jakos.. swoimi pomyslami na wiersz, na pewno =) i ogolnie ujeciem.. :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
bardzo mi sie podoba.. taki subtelny.. az
czuje, jakby lekko wiał wiatr;P
trafia do mnie bardzo.. swietne metafory.. piekny po prostu. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Dla mnie raczej powiało feminizmem.
I bardzo mi się to podoba ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Normalnie mnie ruszyło^^ piękne słowa,
piękny wiersz, w ogóle pięknie /chylę czoło/
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Przyznam szcerze, że na początku mi
się wcale nie podobał.
Przeczytałam go dzisiaj, po raz trzeci czy czwarty i dopiero dzisiaj dostrzegłam w nim 'coś'. Mimo to gubi się rytm kilka razy i jak dla mnie, trochę nienaturalnie podział, ale dzisiaj mi się podoba. Może to od nastroju zależy ^^' =* Ten post był edytowany przez Chelsey: 03.01.2004 12:57 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Bo Ty moja kochana żono po prostu jesteś
zdolna...
Mysiu przepięknie...naprawdę cudownie... -------------------- wybawca much.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
I dobrze, że powiało feminizmem, bo tak
miało być=P
Czasem mam ochote stać się tako Zimno Suko. Yeah. Szczerze, to się nie spodziewałam tak przychylnych opinii^^" Ale Ktoś mnie natchnął no i prosze. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
mmm... to idz do gwazd na koncu zabrzmialo
jak idz sobie. i skojarzylo mi sie z jakims przedszkolakiem.
Ciekawy wiersz. Na prafde. Udal sie. Nie rusza mnie jakoś nadzwyczajnie- gawałtownie. Choc co prawda malo wierszy mna tak na prawde wstrzasa. Ale podoba mi sie ^^" I feminizm rlz ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Myszo ty ogórku.
Ja mam tylko jedno pytanie.. Co ty za przeproszeniem pierniczysz, że już nie umiesz pisać? I mi jęczysz a ja wiem, że to lipa! Ja ci mówiłam, co masz z tym zrobić, tak? Mówiłam? No to sie wreszcie rusz! Matko, jak ty mnie czasem denerwujesz! Cudowny jest, jak i wszystkie inne. Pisz tego wiecej co? Dla Ewuni, co..? Ja moje zmiele przez niszczarke do papieru ^^ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:03 |