włości wartości.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
włości wartości.
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie działające złości
z mej miłości do kości. wartości nie gości mających wiele własności. wartości z młodości ? to nie dla mych starych kości. marności wościć nie będzie ku mości Pana. w stanie błogości nie znajdziesz ścisłości. Poziom wrogości też od wartości. miłości ogarnąć też mości. nie gości ? złości, kości, wartości, gości, własności, wartości, młodości; kości, marności, mości, błogości, ścisłości, wrogości, wartości; miłości, gości; to wszystko błędne mnogości. Ten post był edytowany przez voldius: 10.01.2004 01:03 |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Ja też lubie twoje niektóre wiersze,
ale ten się do nich nie zalicza.
Nie podoba mi sie. Wcale. Ten post był edytowany przez Chelsey: 10.01.2004 01:03 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Musiałam dwa razy czytać bo w mi w oczach
zaczęło migać od tych "-ości".
Muszę przyznać, że ciekawa forma. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
łoo....
voldius no poprostu piszesz w moim stylu... podoba mi sie i juz... Twoj styl mi bardzo, bardzo odpowiada... miales Pomysl przez wielkie 'P'... a pomysl cenie najbardziej... powiem Ci, ze tylko to wyliczanie -ści, -ści, -ści (...) troche wkurzajace...^^' ale ogolnie jak najbardziej mi sie podoba... -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. musiałam 2razy czytac. troche duzo
tych "-ości"
![]() ale.. ogolnie bardzo ciekawa forma, cos calkiem innego.. podoba mi sie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawa forma,
konstrukcja...
Jednak by zrobić dobrze techniczny text czy też wiersz - trzeba troche wiecej and tym popracowac, chociaż zakonczenie dobre. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Secner |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. ![]() |
Powtórzeń jest co niemara, jak dla mnie - za dużo, to raz. Dwa - chyba rzeczywiście hip-hop rządzi (to obiektywne zdanie, a nie moja opinia!), bo co nie wejdę na jakiś temat na tym forum czytam tekst do piosenki hip-hopowej.
-------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:25 |