Manewry, Coś o Lupinie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Manewry, Coś o Lupinie...
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
MY CHCEMY MANEWRY!!!!!!!!!!MY CHCEMY MANEWRY!!!!!!!!!!MY CHCEMY MANEWRY!!!!!!!!!!MY CHCEMY MANEWRY!!!!!!!!!!MY CHCEMY MANEWRY!!!!
No, już pięć głosów.................... ![]() -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też się dopisuję!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kogo mamy? Więc - Galia, Szyszmora, ja.... Sarah Black i Child of Bodom jednoznacznie się nie opowiedzieli, ale.... Tylko słuchajcie - weźcie jakoś tak zaznaczcie te swoje głosy, żeby Merid łatwo mogla je policzyc.... Np. tak jak ja: CHCEMY MANEWRY 8!!!! - kkate (głos nr... 3?) Dziewczyny (Galia, Szyszmora itd.) - jakbyscie mogly, zedytujcie posty i uwidocznijcie swój głos ![]() Czekamy dalej..... -------------------- just keep dreaming.
|
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
No ja też się dołączę..nie wiem ktory top głos..4???
Ale krzyczeć nie będę....pisz Sylwuniu jak cie najdzie wena (mogę tak do Ciebie mopwic ![]() ![]() P.S: Jak dawno mnei tu nie bylo.....stare czasy sie przypominaja ![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Sarah Black i Child of Bodom jednoznacznie się nie opowiedzieli, ale.... ja sie nie opowiadam, bo uważam, że daje się to co jest, nie patrząc na to czy chce jedna osoba, czy sto. dziękuje za uwagę -------------------- |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Możesz być pewna, że ja również będę czekać na następne Manewry
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 16.09.2004 14:17) I oto chodzi.Nie chce jeszcze dawać im 8 części, bo ostatnim razem były osoby, które mnie wręcz nękały. Teraz znów nie mam czasu i wolę dać im to za jakiś czas, by dać sobie trochę czasu. Wiem, że to wredne. Ale może im się powiedzie... ale na to potrzeba czasu... Ten post był edytowany przez Meridien Auris: 17.09.2004 14:02 -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
Sarah Black |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 18.12.2003 ![]() |
Ja nie daje głosu, by Sylwia nie musiała dawać. Na moje to uzbiera za jakieś dwa tygodnie, czy kiedy JA sobie wróce do domu. Wtedy sobie przeczytam Manewry
![]() Pozdrawiam S. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra, Sylwia, rozumiemy cię i rób co
chcesz, zresztą... ty sama wiesz najlepiej.................
QUOTE bo ostatnim razem były osoby, które
mnie wręcz nękały Ekhm... czy to dotyczy mnie ![]() ![]() No bo jeśli cię to wkurzało... to przepraszam ![]() QUOTE Wiem, że to
wredne. Wcale nie. Po przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku, że jak jeszcze nie masz 9 i dopiero ją musisz stworzyc, to z 8 może i lepiej poczekac. Ale nie za długo! Zrób to, co uznasz za najlepsze rozwiązanie. -------------------- just keep dreaming.
|
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
chce
[czyli głos numer ileśtam] -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmmmmmmmm to ile juz tych osob jest?? tez
bym chciala ale nie sadze by Meridien wklepala nam ten 8 part! tak tylko
powiedziala by miec spokoj!
![]() |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
O ile dobrze nas policzylam to jest już 8 osób złaknionych nowych Manewrów.
Wniosek: To nawet nie połowa tego ile zażyczyła sobie Meridien ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
dopisuje sie do listy
![]() chociaz to moze lepiej ze musimy troche poczekac ? Sylwia,pisz sobie w spokoju 8-parta a my poczekamy... nie mamy wyboru pozdrawiam -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
jakby co teraz jestem fanką nie mogaca sie dozekac nastepnej czesci... TY sie Meridien nie tlumacz tylko pisz kolejna czesc
![]() -------------------- |
Irwena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
a ja sie zgadzam z Childem
![]() ![]() chcialabym juz Manewry 8, lubie to czytac i o czym bedziemy z Luizą gadać w szatni wf-owej? ale wolałabym jakbys to dokonczyla i byla zadowolona z tego co napisałas i pamietaj ze piszesz dla siebie, a my tylko cie dopingujemy ![]() tak... do roboty XD -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem co wam się tak pali. Nie przesadzajcie, potraficie na pewno wytrzymać.
Zresztą dla autorki może to będzie większy komfort psychiczny jak wam da 8 mając napisaną 9 ^^" /ja przynajmniej zawsze tak miałam że wolałam mieć na przód choć jeden part napisany/ uczcie się lepiej a nie tu na forach rozrywki szukacie! XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Tak dla niewtajemniczonych to ta Luiza od Irweny to ja
![]() A tak do avalanche: tez wole miec troche wiecej napisanych ff. A poza tym jestem na forum tylko w weekendy(i to nie zawsze). Czytaliscie Krzyzaków ? Okropne... Sylwia,pisz sobie spokojnie. A na dobry początek - ![]() pozdrowionka. -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
QUOTE Czytaliscie Krzyzaków ? Okropne... Zgadzam sie........ Nic dodać nic ująć......... ps. Czytałam, ale nie PRZEczytałam................ -------------------- the things you say
Eowina |
![]()
|
Kończe juz Krzyzaków !! Ciesze sie ze podjelam z nimi walke.W niedziele ostateczna rozgrywka
![]() A co tutaj tak cicho ? Nie bylo mnie tydzien a tutaj tak malo postów... ![]() pozdrawiam. -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo chyba uswiadomilismy sobie ze nabijamy posty
![]() ![]() |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
wy tu o krzyzakach, a kiedy next part bedzie?
-------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
kkate |
![]()
|
A to zależy... Kiedy Sylwia zdecyduje.... bo, jak pisała, moze wkleić już teraz, bo ma, ale wtedy będziemy musieli strasznie długo czekać na jeszcze następnego, którego nie ma....
![]() A szkoła mnie wykańcza, więc Merid tym bardziej, i tym bardziej może byc zajęta. Co do Krzyżaków - czytałam w zeszłym roku, i była to najgorsza książka jaką w życiu czytałam... (no, może przebija ją Robinson Cruzoe - to był dopiero nudziarz ![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Kiniulka |
![]()
|
Krzyżacy, Qvo Vadis i Pan Tadeusz .... to najgorsze lektury jakie kiedykolwiek czytalam. Co do Manewrów to poczekam jeszcze troche jeżeli tak trzeba. Chociaż szczerze mówiąc wolałabym przeczytać je już teraz a nie z utęsknieniem czekać codziennie. Wolałabym poczekać na następną część a tę mieć już za sobą.
-------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
daigb |
![]()
|
co do lektur: moze wlaczymy do nich
Manewry? fajniej by bylo
![]() ![]() |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Mam kłopoty z internetem.
Teraz siedzę w czytelni i uczę się na WOS. I szczerze uważam, że niedługo wykituję i zmienię tą parszywą budę. I nie ja jedyna!!!! Co do zrobienia Z "Manewrów" lektóry, to jaki nauczyciel by się na to zgodził ?? ![]() Ale tak poza tymn. Dam wam ten rozdizał, kiedy tylko będę mieć sprawnie działąjący internet. To nie długo... Nie mam siły w ogóle pisać, więc bardzow am przepraszam, ale jest tak, a nie inaczej. Spróbuję w sobotę coś nabazgrać, ale nie ręczę za siebie. Zresztą obiecałam Dorce, ze ten rodział będzie dłuższy, a ja nie łamię danego słowa. Buziaki i trzymajcie za mnie kciuki. Merid. Ps. Jeżeli kiedyś wejdzie tu Robert i napiszę coś w rodzaju "Moja siostra nie żyje", to to będize szczera prawda. Wykończę sie tutaj. -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
Szyszmora |
![]()
|
co wy mówicie........Najgorszy był Pinokio.........
![]() QUOTE Ps. Jeżeli kiedyś wejdzie tu Robert i napiszę coś w rodzaju "Moja siostra nie żyje", to to będize szczera prawda. Wykończę sie tutaj. OOOOOOOOOOby tak nie było..........Kto by nam pisał Manewry???Skoro mają być lekturą, to jak na mój gust powinny być skończone............ ![]() -------------------- the things you say
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:55 |