Manewry, Coś o Lupinie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Manewry, Coś o Lupinie...
Anulcia |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Radom...->taka dosyć duża wioska ![]() |
Kochani fani ,,Manewrów" i Remus
Lupina! Oto powstał temat naszego nowego fanklubu - zajrzyjcie TUTAJ!
![]() -------------------- Facet z natury swej cierpi na nieuleczalne upośledzenie emocjonalne :]
--------------- ![]() |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Podabaly mi sie wszystkie party,ale kurcze
ten ostatni z ta laleczka jakos nie takos
![]() A to na zachetke: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
I przeczytałam dzisiaj całe Manewry, bo
chciałam zapisać się do Fanklubu Lupina...
Dziękuję wszystkim tym, którzy ustaliali regulamin Fanklubu... I kazali Manewry przeczytać... Bo się w Manewrach zakochałam... Pewnie nie będę mogła spać w nocy z wrażenia... Ale co tam... Pozrowienia dla autorki i fanów Manewrów... ![]() -------------------- |
Anulcia |
![]() ![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Radom...->taka dosyć duża wioska ![]() |
Słuchajcie, wygrzebałam na stronce, gdzie znajdują się między innymi bardzo
ładniutkie rysunki, taki obrazeczek, który przedstawia Remusa i jakąś
dziewczynę. Wygląda ona dokładnie tak, jak wyobrażałam sobie Liv, więc
pomyślałam, że dam go tutaj. Co o nim sądzicie?: KLIK!
PS. Scenki takiej nie było w MANEWRACH, ale kto wie, czym nas jeszcze Merid zaskoczy?? ![]() Ten post był edytowany przez Anulcia: 27.10.2004 19:10 -------------------- Facet z natury swej cierpi na nieuleczalne upośledzenie emocjonalne :]
--------------- ![]() |
..::*megi*::.. |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 01.10.2004 ![]() |
Obrazek bardzo ładniuśki jest
![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich ! -------------------- Cogito Ergo Sum - jestem skromna wiem...
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
megi, kochana --> to fanklub nie tylko "Manewrów", ale w ogóle Remusa
![]() Jak chcesz się dowiedzieć szczegółów, to przeczytaj temat, do którego wejdziesz klikając na obrazek w moim podpisie. Pozdro. Anulciu ---> ja też kocham te arty (kto ci dał adres strony....? No kto? ![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(kkate @ 28.10.2004 16:11) Anulciu ---> ja też kocham te arty
(kto ci dał adres strony....? No kto? ![]() ![]() Ta Kasiu... zastanówmy się tylko z czym ![]() Brakuje tylko tej bialytkiej koszuli Remuska - wtedy by dopiero było ![]() ![]() Wszystko przed nami ^^ ********** ********** A co do ficka - wiem , wiem - mieliśmy Cię nie męczyć , ale święte prawa Bogów głoszą - Kołaczcie , a otworzą wam ( czyli... Męczcie Sylwusię , a napisze nexta^^) No to... kiedy wgłębimy się w biegunkę biednego Remuska ?* (Bez przesady z tym całym wgłębianiem oczywiście ) ![]() * Biedny Remus - jak nie urok <wilkołaczki ^^> to sraczka =) -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Ta
Kasiu... zastanówmy się tylko z czym ![]() Taaaa.... ciekawe ![]() QUOTE Brakuje tylko tej bialytkiej koszuli
Remuska - wtedy by dopiero było ![]() O tak, zgadzam się.... jakbym miała odrobinę większy talent od rysowania, to bym naszkicowała... próbowałam... ale narazie tylko na nieudanych próbach się skończyło ![]() QUOTE Wszystko przed nami
^^ Noooo, ja liczę także i na CIEBIE w tej kwestii ![]() Musimy na gadulcu się spotkać kiedyś. --- A tak na temat: Merid mogłaby dać jakiś znak życia... mogłaby wygrzebać klawiaturkę spod książek, prac domowych i referatów... mogłaby znaleźć wśród różnych plików ikonkę Explorera czy tego tam używa... mogłaby wejść TUTAJ i napisać.... JAK JEJ IDZIE PISANIE!!!! Więc czekamy! -------------------- just keep dreaming.
|
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
...ale on nie może bo jest sadystką....
![]() -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
kkate |
![]()
|
on czy ONA, Szyszmoro????????
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Dziecie kochane! Powróciłam!
Jestem świerzo po formacie! Własnoręcznym, dodatkowo!
Co do opowiadania, to stwierdzam, że... sie pisze. Ci, którzy mają mój nr. gg mogli przeczytać w moim podpisie, że... 5 stron napisanym, a to jeszcze nei koniec. Mogę wam już zapowiedzieć, że jak modzi albo admin wejdą wtedy na "Manewry", to przeniosą je do "Kwiatu Lotosu". Ale nie myślcie, że będzie tak łatwo! O, nie, kochanie, nie ma takm łatwo! Całuski! :* Meridien Ps. Dziękuję za wszytkie czekoladki! -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
kkate |
![]()
|
QUOTE Co
do opowiadania, to stwierdzam, że... sie pisze. Ci, którzy mają mój nr. gg
mogli przeczytać w moim podpisie, że... 5 stron napisanym, a to jeszcze nei
koniec. Taaa??? Oj, to musiałam przeoczyć! No ale się cieszę, strasznie się cieszę! ![]() QUOTE Mogę wam już zapowiedzieć, że jak
modzi albo admin wejdą wtedy na "Manewry", to przeniosą je do
"Kwiatu Lotosu". He he, już zacieram rączki ![]() ![]() Mmm... nie mogę się doczekać, moja Sylwusiu kochana! ...czuję, że to będzie po prostu miodzio. Jak zawsze zresztą. Buziaki, i jeszcze jedna ![]() Pozdrowionka szczególnie dla szanownej autorki no i reszty fanów Manewrów, trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się jesiennej szarudze!!!!! P.S. Merid, weź no sobie napisz w podpisie że jesteś honorowym członkiem TFM ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hieh....fajnie ze piszesz...milo z twojej
strony
![]() no to niesmiertelne pytanie zadam: na kiedy dopiszesz reszte i ja tu zamiescisz? aha, i jeszcze jedno: gratuluje formatu kompa ![]() pozdrowionka |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Po pierwsze nei wiem... po drugie mylą mi
się literki (ava świadkiem!) po trzecie
dziękuję za gratulacje! -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
MeRiD gratuluję formatu kompa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapraszam na herbatę z dodatkiem prochów! <dla kolegi będę zbierać zioła ![]() Marid no powiedz pliiiiiiiiiiiiiiiis kiedy NeXt PaRt? ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Meridien Auris |
![]()
|
a nie powiem! Idźcie sobie do wróżki,
jak chceta wiedzieć. Teraz to jestem zdolna tylko do pisania pop**********
przyśpiewek... po zarzyciu alkoholu (bezalkoholowego, oczywiscie!)
-------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
QUOTE on
czy ONA, Szyszmoro???????? ekhm, no wiesz aż TAM ![]() ![]() Ej, a czemu mi nikt nie gratuluje formatowania????? To nie fer......... ![]() No jak to będzie w Kwiecie Lotosu, to ja nie wim, czy będę mogła czytać....... pees.coś dużo dziś tych wielokropków........................................................... ![]() -------------------- the things you say
Meridien Auris |
![]()
|
QUOTE(Szyszmora @ 31.10.2004 15:48) ekhm, no wiesz aż TAM ![]() ![]() pozostawię bez kometarza ![]() QUOTE(Szyszmora @ 31.10.2004 15:48) Ej, a czemu mi nikt nie gratuluje
formatowania????? To nie fer......... ![]() Gratulacje! ![]() QUOTE(Szyszmora @ 31.10.2004 15:48) To dam wam wersję bardziej... lekką ![]() Ten post był edytowany przez Meridien Auris: 01.11.2004 01:53 -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Zaczynam usychać...
Proszę. Oto 2 słoiczki Nutelli, żeby Ci się słodziutko pisało.... => ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Szyszmora |
![]()
|
QUOTE pozostawię bez kometarza
![]() nie żebym kwestionowała to, albo coś, ale w końcu nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie.............. ![]() QUOTE Gratulacje! ![]() no dziękuje bardzo QUOTE To dam wam wersję bardziej...
lekką ![]() nie, nami sie nie przejmuj. Daj poprostu lepszą.... Ale w ogóle DAJ!!!!!Bo narazie sie chyba na to nie zanosi...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- the things you say
corka_ciemnosci |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 02.11.2004 ![]() |
Przyznam się, że zaglądałam na to forum
dosyć częstwo, alby poczytać "Manewry", jednak dopiero co się
zalogowałam i mniemam, że pozostanę stałym bywalcem.
Powiem, że owe opowiadanie zrobiło na mnie duże wrażenie, choć z nóg nie powaliło. Jest to chyba najlepsze, opowiadanie z udziałem Remusa Lupina, oczywiście w roli głównej. Wszystko jest napisane ładnie, zgrabnie i stylistycznie. Przynam, że podziwiam... Każdy odcinek czytałam z uwagą i skupienie, gdyż nie chciałam ominąc żadnych szczegółów. Talent pisarski to Ty posiadasz, bez dwóch zdań. Komponujesz wszystko odpowiednio, idealnie budujesz zdania, zaciekawiasz czytelnika. Sprawiasz, że z każdym nowym rozdziałem chce się więcej i więcej. I do tego nigdy się nie ma dosyć. Apetyt na to opowiadanie rośnie w miarę jedzenia. Oczywiście nie będę piała, że czekam na kolejny odcinek "Manewrów", bo to chyba to jest logiczne. Pozdrawiam CC -------------------- ![]() Członkini (Naczelny psotnik)*- The Marauders - fanklubu Huncwotów * designe by me :D |
żaba |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Prosze...maneeeewry...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Meridien Auris |
![]()
|
Ludzie! Mi się chce już ryczeć!
Nie dość, ze dostałam kichawki na francu, to dotatkowo pisałam sprawdzian z
giełdy!
Jutro jeszcze do szkoły! Boże, nie mam czasu! -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
kkate |
![]()
|
Oj, nie martw się, bedzie dobrze...
W tę sobotę wszyscy chyba do szkoły idą ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
mówcie za siebie ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:15 |