Manewry, Coś o Lupinie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Manewry, Coś o Lupinie...
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Ajsz...nudzi mi się, chyba normalnie aż
napiszę..
Nie bede powtarzac na co czekam..bo to przeciez jasne..ze czekam.. Przyznam sie że ostatniego parta nie doczytalam,bo jakos mi nie przypadl do gustu ale TEN przeczytam na pewno ![]() A..i Szyszymorko..czyz te wielokropki to jakas aluzja..do dawnych czasow? ^^ Wiem,ze nie tak mi sie przypomnialo ![]() Powoli się oduczam,ale mi cięzko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S: Ja sie musze do 15.11 z reli 43 pyt. nauczyc ![]() i jako niezwykle "inteligentna" osoba zapisalam sie na konkurs z niemca... Szkoda palcow..na klawiaturze tracic, nie ma co..cieżko jest i jeszcze sama sobie ten cieżar na siebie ściagam.. P.s 2: tak troche sie rozpisalam o sobie..powiedzmy, zeby pokazac ze rozumiem naszą autorke..tyle.. ![]() Ten post był edytowany przez madziula: 06.11.2004 00:32 -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
QUOTE W
tę sobotę wszyscy chyba do szkoły idą
etam. Ja byłam 22 października. QUOTE A..i Szyszymorko..czyz te wielokropki
to jakas aluzja..do dawnych czasow? ^^ nie no, gdzież bym śmiała. Btw robisz duże postępy. Brawo -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
moja klasa zamiast isc do szkoly w sobote
wybralismy sie do kina
![]() ![]() Meridien - ![]() pozdrawiam ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
moja klasa zamiast isc do szkoly w sobote
wybralismy sie do kina
![]() ![]() Meridien - ![]() pozdrawiam ![]() ludzie nie czepiajcie sie,cos mi ostatnio forum nie dziala !! jak ktos mądry mi powie jak usunąc tą wiadomosc to ją wykasuje .... Ten post był edytowany przez Eowina: 07.11.2004 20:37 -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Eowina @ 07.11.2004
19:32) Meridien -
![]() pozdrawiam ![]() Cieszę się, że ci się podobała. Mi ta teoria też wydaje się trochę nie z tej ziemi, ale w końcu to FIKCJA LITERACKA, więc można to przełknąć. Wiesz, ze nie rpzyszedł mi na myśl Remus, kiedy czytałam o Robercie L. (swoją drogą takie same inicjały mają... ło, spisek! ![]() PA! -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Wszytko o Manewrach
Założyłam bloga, gdzie będe pisała o pewnych rzeczach związanych z opowiadaniem. Nie chcę abyście zaśmiecały forum. Wszelkie pytania kierować tam i na wszytkie odpowiem. Zapraszam Merid -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
Kloe |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 12.11.2004 Skąd: Lublin city ![]() |
Wow, czytam to od wczoraj (między reklamami
na Harrym Potterze
![]() Teraz będe chyba codziennie włazić na ten temat. ![]() ![]() |
Meridien Auris |
![]()
|
Podpis Podpis Podpis Podpis Podpis
Podpis
MÓJ Podpis -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
QUOTE Podpis Podpis Podpis Podpis Podpis
Podpis MÓJ Podpis hmm...droga Meridien...mozna wiedziec o co tu chodzi ![]() ![]() I do kogo do jest? I powielam pytanie kiedy beda "Manewry"? ________________ I jeszcze jedno: Nie musisz się spieszyć.Wiem, że trudno jest kiedy Cię poganiają.Ale wiem, że jak dasz następnego parta, to napewno wszyscy będą go chwalić, bo.... POPROSTU MASZ TALENT!!! ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kobieto, po co ty to piszesz ze chcesz
kolejne manewry? wszyscy tego chca wiec niepotrzebnie to piszesz. a co do
merid, to niech sobie pisze na spokojnie bo gdyby nas posluchala i dala
parta to prawdopodobnie nie bylby taki klawusny jak poprzednie. tylko tyle
mialam do powiedzenia
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hejka! Niedawno zapisałem się do
fanklubu i przeczytałem jeden z najlepszych ficków, ale coś długo nie ma
next parta!
|
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
I w najbliższym czasie na pewno nie
będzie... przez wichurę, która przeszła niedawno przez Polskę, Merid popsuł
się komputer i teraz nie ma w domu w ogóle dostępu do netu.. skąd wiem?
Od dwóch dni próbowała się do mnie dodzwonić i w końcu dzisiaj jej się udało (a to przez to, że dkopiero dzisiaj odzyskałam komórkę) i kazała przekazać tą smutną wiadomość PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
ech biedna Meridien... I biedna JA!
![]() ![]() ![]() A ja takj czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam czekałam i nic i teraz okazuje sie ze jeszcze sobie poczekam poczekam sobie poczekam poczekam sobie poczekam poczekam sobie poczekam poczekam sobie poczekam poczekam...szkoda:( no ale trudno... -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
I ukarał Bóg biedne fanki Manewrów zsyłając
wichurę, która odcięła Merid od neta...
![]() Czekamy, ale nie wiem, czy nikt nie zemdleje bez dawki Manewrów. pozdrawiam Gali P.S./szept/ a ja wciągnęłam kolejną koleżankę w Manewry / opentańczy śmiech/ -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ej no dupa. i trzeba będzie jeszcze dłużej
czekać. buu ):
[hehe, widzicie fajna jestem i też przeczyałam sobie Manewry =P] -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Lady A. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 23.09.2004 ![]() |
Łoj łoj .... a "Manewrów" jak nie
było, tak nie ma =(.
No to se jeszcze poczekamy. |
żaba |
![]()
|
QUOTE Łoj
łoj .... a "Manewrów" jak nie było, tak nie ma =(. No to se jeszcze poczekamy. Noo...tylko ja se tak czekam chyba z miesiąc... ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Lady A. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 23.09.2004 ![]() |
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No bo Sylwia miała komp popsuty, no! A
teraz wszystko jest ok, ale czy coś tworzy, to nie wiem. Zapewne po trochu
tak.
Damy radę ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Meridien Auris |
![]()
|
QUOTE(kkate @ 12.12.2004
20:47) Bob Budowniczy: "Damy radę?" Sprzęty (w odpowiedzi): "DAMY RADĘ!!!" Merid jakmy jakaś mniejsza, mizerniejsza: "Damy...?" -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nimfka w odpowiedzi: nie mamy
wyboru!
I znowu leciałam jak głupia, bo a nóż pojawiła się kolejna część Manewrów... Się zawiodłam. Ale czekam. Pozdrawiam. ![]() -------------------- |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Merid : Damy radę ?
Wielbiciele Manewrów : DAMY RADĘ. ![]() ![]() Nie śpiesz się... Jakoś musimy doczekać. Gall -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Musimy... może będzie po świętach...
oby.
edit: Nimfadora, bardzo mi przykro, ale popełniłaś okropny błąd ortograficzny. W tym wypadku piszemy nuż. Zwołuję komisję do ustalenia, czy pewna osoba o inicjałach K.K. i nicku: "Nimfadora" nie powinna znać tej zasady ortograficznej. Skład komisji (nicki): Przewodniczący: Piotrek Doradcy: kkate, vigga Zasługi komisji: Piotrek - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Kraśnika dla lat 16 (ma lat 13) kkate - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Radomia do lat 16 (ma lat 14) vigga - średnia 5,9 Ten post był edytowany przez Piotrek: 20.12.2004 22:23 |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
kij wam w oko faszyści
ortograficzni!
anarchy! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Piotrek @ 20.12.2004
22:16) Musimy... może będzie
po świętach... oby. edit: Nimfadora, bardzo mi przykro, ale popełniłaś okropny błąd ortograficzny. W tym wypadku piszemy nuż. Zwołuję komisję do ustalenia, czy pewna osoba o inicjałach K.K. i nicku: "Nimfadora" nie powinna znać tej zasady ortograficznej. Skład komisji (nicki): Przewodniczący: Piotrek Doradcy: kkate, vigga Zasługi komisji: Piotrek - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Kraśnika dla lat 16 (ma lat 13) kkate - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Radomia do lat 16 (ma lat 14) vigga - średnia 5,9 Kopnąć was? Się chwalicie zasługami... Ech... Piotrek - skąd ty wiesz jakie ja mam inicjały? I wytłumacz mi czemu przez U a nie Ó. Hę? vigga - co sie chwalisz jaką masz średnią? kkate - nie wybaczę... I co to ma znaczyć? ![]() P.S ile błędów popełniłam w tej wypowiedzi? Ten post był edytowany przez Nimfadora: 21.12.2004 20:05 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:13 |