Manewry, Coś o Lupinie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Manewry, Coś o Lupinie...
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Zasługi komisji: Piotrek - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Kraśnika dla lat 16 (ma lat 13) kkate - Oficjalny Tytuł Mistrza Ortografii Miasta Radomia do lat 16 (ma lat 14) vigga - średnia 5,9 ej... ej, ej ej...! to chyba ja! niie otrzymałeś zgody na przetwarzanie moich danych osobowych. ja protestuje. tak nie można! kurde, no! zabije Nimfadorko, ZABIJE!! -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
O_o
Interesujące. Jestem w komisji nawet o tym nie wiedząc. Miło. Piotrek, już mnie tak nie przeceniaj - to było w podstawówce a konkurs był do 13 lat ![]() Tak mi się wydaje. Ale w zeszłym roku wygrałam szkolny konkurs! Ooo! Dobra, nieważne. Meridien, czekamy. Nimfuś, nie przejmuj się tym ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o borze jaki to był ochydny błont!
tszeba jom wyhłostać, żeby zapamientała!
![]() -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na gg proszę:
1. kkate 2. vigga Ponieważ vigga nie zna mojego numeru, to: 5397637. Ten post był edytowany przez Piotrek: 24.12.2004 15:36 |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Oh, mój borze, nie hłostajcie, jam
niewinna.
Piotrek, nie popisuj się. -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy mi się zdanie, Nim, czy już
rozmawialiśmy o tym na gg? Bez takich, proszę.
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech, ale wam sie nudzi....nie mogliscie
pmkowac?! tylko tutaj...to przeciez temat manewrow a nie ortografii!
doslownie nabijanie postow! jak smialiscie?
![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Na
gg proszę:
cóż to za oferty matrymonialne XP. łożesz kurcze.1. kkate 2. vigga QUOTE a ja i tak jestem za
nimfadorka....kazdy moze zrobic
blad...pozdrowionka taaa, a jak dla mnie to Ty po prostu czujesz się pominięta, bo nie jesteś w komisji i nie wygrałaś konkursu ortograficznego do 16 lat i nie masz średnej 5.9 czy cuś takiego XP. hehe. lol. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Ja tez jestem za Nimfką!
W końcu forum to nie wypracowanie, nie? Mój wujek przysłał mi fajną kartkę świąteczną. Kiedy ją czytałam mało co się nie poplakałam ze smiechu. Było tam z pięć błędów ortograficznych i ze swa stylistyczne. Ehym... Właściwie to to nie było smieszne. Usycham bez kolejnego parcika Manewrów... -------------------- ![]() |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE taaa, a jak dla mnie to Ty po prostu
czujesz się pominięta, bo nie jesteś w komisji i nie wygrałaś konkursu
ortograficznego do 16 lat i nie masz średnej 5.9 czy cuś takiego XP. hehe.
lol. ja sie czuje pominieta? nie no dzieki...szczerze mowiac to mnie to nic nie obchodzi tylko wyrazilam swoje zdanie ze takie sprawy nie powinny byc w tym temacie. milego sprawdzania bledow. |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
QUOTE taaa, a jak dla mnie to Ty po prostu
lol. QUOTE ja sie czuje pominieta? nie no
dzieki...szczerze mowiac to mnie to nic nie obchodzi tylko wyrazilam swoje
zdanie ze takie sprawy nie powinny byc w tym
temacie eee....wiez co daigb? ja myślę, że vigga nie pisała tego złośliwie tylko to byl taki...eee..żart? W końcu napisała na końcu wypowiedzi to : "XP. hehe. lol." ![]() A z reszą...co ja tu będę... niech się vigga wypowie ![]() Ten post był edytowany przez żaba: 25.12.2004 16:52 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zaraz się zaczną walki w kisielu...
Dajmy sobie spokój. -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Och, jakaż dyskusja! No dobrze, dajmy
temu spokój. A czy ktoś wie, co sie dzieje z Merid?
|
vigga |
![]()
|
QUOTE(daigb @ 25.12.2004
16:45) QUOTE taaa, a jak dla mnie to Ty po prostu
lol. ja sie czuje pominieta? nie no dzieki...szczerze mowiac to mnie to nic nie obchodzi tylko wyrazilam swoje zdanie ze takie sprawy nie powinny byc w tym temacie. milego sprawdzania bledow. ej, przepraszam, jeśli Cię uraziłam. wiesz, to miał być taki żart. zapamiętam i już więcej na pewno nie będę sobie z Ciebie żartować, bo jeszcze poczujesz się urażona i będzie mi smutno :| -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
Nimfka |
![]()
|
QUOTE(Piotrek @ 25.12.2004
21:39) Ciekawe kto zaczął. Dobra, nie filozofujmy juz. Pozdrawiam. ![]() Ten post był edytowany przez Nimfadora: 25.12.2004 22:54 -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Spokój ludzie! To naprawdę beznadziejna
dyskusja.
QUOTE A
czy ktoś wie, co sie dzieje z Merid? Noo... z tego co wiem, żyje (cóż za odkrycie!), co można stwierdzić po jej obecności na gg. No i chyba podobnie jak ja jest nie do końca zdrowa. Cóż, trzeba wybadać jak jej idzie! -------------------- just keep dreaming.
|
Piotrek |
![]()
|
Skoro widzisz, że jest na gg, to Twoje jest
OK. Czemu się nie odzywasz????
|
kkate |
![]()
|
No bo widocznie nie możemy na siebie
trafić. A poza tym jestem chora, mam grype, a jak mi jest lepiej, to zajmuję
się różnymi sprawami tajnymi
![]() OFFTOPIC!! -------------------- just keep dreaming.
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE No
bo widocznie nie możemy na siebie trafić. A poza tym jestem chora, mam
grype, a jak mi jest lepiej, to zajmuję się różnymi sprawami tajnymi
OFFTOPIC!! Ja sie kkate nie dziwie....XD lol =)) Tiaaa.... :-] Offtopic...oky...to na jaki temat mam pisać, bo ja już nie widzę nic poza ortografią =dD Ten post był edytowany przez ren.Asiek: 26.12.2004 22:14 -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Mordoklejka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Hej, kkate, a o mnie zapomniałaś? Ja też być fanka Manewrów!!!!!!
![]() Khe, khe, offtopy są super... XP -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ruszamy temacik! Ja tęsknię za
manewrami, a wy?
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
muszę was niestety zmnartwić.. póki co..
Manewry nie istnieją.. w dosłownym znaczeniu tych słów... Merid nie ma
tymczasowo neta, a do tego brat skasował jej dysk.. i to nie są żadne
żarty...
PoZdRo dla wszystkich zdołowanych tym faktem Naczelny Korektor MF -------------------- |
daigb |
![]()
|
czemu to sie stalo?! to nie moze byc
prawda!! a ja tak tesknilam i czekalam na nowy part!!
![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dlaczego? Tak diagb było za dobrze...
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
corka_ciemnosci |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 02.11.2004 ![]() |
![]() A już myślałam, że jeśli forum powstało, to "Manewry" też będą publikowane. Cóż nalezy poczekać i mieć nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży i w najbliższym czasie będziemy się cieszyć z nowej publikacji. Pozdrawiam CC, pełna nadziei ![]() -------------------- ![]() Członkini (Naczelny psotnik)*- The Marauders - fanklubu Huncwotów * designe by me :D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:12 |