mydłem migdałowem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
mydłem migdałowem
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
..czyli, asia dostała skaner. nie może się nacieszyć i nie wytrzymała. stare, bezbarwne i może troszkę nijakie. potrzebuję innej obiektywnej oceny niż mój ojciec równie zapalony fotograf. są zdjęcia letnie. są i zimowe. wszystkie czarno-szaro-białe. powodzenia państwu życzę. i obiecuję. te się będą otwierały (:
<mamy głowy zawroty?> poprzedzierajmy się poprzez aushwitzstrasse , bo nic specjalnego nas nie czeka proszę wziąć również pod uwagę delikatnie powojenny aparat smiena, którym zdjęcia były robione. Ten post był edytowany przez samotna pasażerko: 10.01.2004 22:25 -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Morn, ćwoku (
![]() ![]() A co do mojej opinii, to wytlumaczenie, ze aparat byl przedwojenny chyba nie jest potrzebny, bo wtedy wcale takie zle aparaty nie byly. O lustrzankach mowie, oczywiscie. Co do fotek to krosno i to pierwsze strasznie mi sie podoba. Gratuluje. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
Egwa, ćwoku (
![]() ![]() fszytskie mniej lub bardziej udane ale podobajo mi sie ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Wszyscy jestescie cwoki te zdjecia sa
czarno - biale XP Ja tam nic specjalnego w nich nie widzę. Zwykłe zdjecia,
ot co.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
lubie takie zdjecia. czai sie w nich taka..
tajemnica. auch. mi sie najbardziej podoba.
(i wg mnie one sa w odcieniach szarosci ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
-------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ten dzieciak na dole jest słodki. O. jedno zdjęcie mi się podoba. Alone.
|
samotna pasażerko |
![]()
|
tym dzieciakiem na dole jestem szanowni państwo ja. (: wykonanie - mój własny ojciec.
<powinnam poinformowac> -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
jazon, sam ćwok jesteś
taka fotografia sie czarno-biała nazywa ![]() Nie wmowicie mi nic innego... a z drugiej 'serii' podoba mi sie tylko alone. reszta jakos... nie taka jak byc powinna... czy bede mogla sobie z ktoryms zdjeciem szablonik zrobic? Tzn. jeszcze nie wiem z ktorym ani kiedy, ale bede chciala... ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
samotna pasażerko |
![]()
|
ano jasne (; a prosiłabym umieścić
odpowiedni odnośnik.. jeśli już.
ha! mówiłam, że część jest bazbarwna i bezpłciowa.. -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Kochany Bytom
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zdecydowanie boskie jest to z gąbką,
alone, browni i matian,
reszta powiedzmy 'w normie'. ale i tak Twoja tworczosc to zawsze bedzie moja kochana,dziwna,niespotykana i wogole ach=) [i ofcoz dziecko jest.. mniami ![]() -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
samotna pasażerko |
![]()
|
co do zdjęć z dzieciństwa.. może by
tak temat osobny? nie wiadomo, czy każdy pali się do tego, by się pokazywać,
ale jednak? czy wogóle macie zdjęcia z dzieciństwa, bo jeśli nie to temat
nie ma sensu..?
<dziękuje:P> -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Neonai |
![]()
|
E tam. Ja tam jako dziecko byłam nawet
ładna, a na pewno ładniejsza niż teraz XD Ale jakos nie mam potrzeby
pokazywania się tu XP Także na mnie nie liczcie (:
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:23 |