coś ode mnie, moja galeria
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
coś ode mnie, moja galeria
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zamieszczę tu swoje prace.
smak życia: ![]() Ten post był edytowany przez voldius: 14.01.2004 21:28 |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Żadko spotykam tak dobrze zapowiadające
się prace XD. Podba mi się, nawet bardzo. Daj coś więcej!
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wszystko fajnie, a kolory mdłe jak stara
bita śmietana.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
che w mojej konwencji:
![]() |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwszy art wywołuje we mnie,chęć wsadzenia
palców w kontakt.... ale to tylko ja jestem na tyle chora... W każdym
razie,podoba mi się =
![]() A Che-Guevara,troszkę zbyt oczywisty dla mnie... -------------------- wybawca much.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Pierwszy jest dość ciekawy, na swój
sposób chociaż do końca nie byłby
zrozumiały, jakby nie było tego napisu. Drugi zaś w ogóle mnie nie powalił. Ot takie sobie pokolorowanie. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Che już był! Zaskakuj, a nie
powielaj.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
samotna pasażerko |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: funf euro ja? ![]() |
racja. pierwsze dość ciekawe formą.
ale nic poza tym. może kwestia gustu. ale mdłe, że hoho. i wogóle
niepowalające. nawet nie chce intrygować. nie wiem dlaczego. a che guevara?
zapisany w 'jpg' i to niestety widać. proponowałabym zapisywać w
programie, który kontroluje jakoś plików jpg. niestety piksele, oj piksele.
tutaj żywe kolory. ładnie, lepiej. ale nic ciekawego. trzeba się dopatrywać
tej głowy skierowanej gdzie indziej. chciałabym mimo wszystko coś bardziej
czytelnego.
(i w lepszej jakości:P - obsesja) -------------------- Rzadko kto spojrzy do góry, a tak wielu nie ma nieba w ogóle
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
smak zycia. dobre na jakis bilboard albo
cos, fajne.
ale jakos we mnie nie uderzylo. za to che.. POP-ART. Zrobiles z niego Pania Monroe. ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tak tak. tylko ze to jush bylo. niestety,
ktos iny to wymyslil, a ty jedynie zmieniles postac. nie lubie
wykorzystywania cudzych pomyslow.
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Nienawidze grafiki komputerowej...
denerwuje mnie po prostu. Nie wiem czemu, ale nie uwazam czegos takiego za
jakakolwiek sztuke.... wg mnie komputerowe obrobki, badz cale prace
zabijaja jakiekolwiek uczucia jakie powinny byc na nich przedstawione.
takze nie podoba mi sie.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale Che nie jest zwykly Warholewoski.
przynajmniej mi się tak wydaje. co do pikseli to muszę przyznać rację. a
smak życia poprawiłem na dysku, ale umieszczać tu nie będę, bo nie ma sensu
poprawiać swoich prac.
Psycho, czemu komputerowe obrabianie Cię denerwuje ? ja na przykład nie jestem uzdolniony plastycznie, a jednak tu mam jakiś pomysł. a zdjęcia ? Ten post był edytowany przez voldius: 17.03.2004 17:24 |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Napiszę tak:
Montaże są dobre na infę. Prawdę mówiąc, twoje prace nie za bardzo mi się podobają ![]() Ten pierwszy ma trcohę zbyt pampersowe kolory, a Che... blah, już Marylin Monroe mi się nie podoba, a co dopiero to ![]() |
Blakus |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 30.11.2003 ![]() |
Lekko mdłe.
-------------------- 'A te nasze myśli o sobie już na zawsze będą zaklęte w naszych oczach, chociaż wiem, że tego nie chcemy. Co kolwiek będzie złym dla nas, to wzbogaci następnych.'
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
1 byłoby okej, gdyby nie te kolory.. skoro
smak zycia, to powinny byc odcienie szarosci, ale rowniez zywe, wrecz rażące
kolory..
2 w ogole mi sie nie podoba. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Nie podoba mi się. I kolory i konwencja
taka jakaś mdła ...
2. Słaba jakość!! Poza tym tez nic specjalnego, żadnych efektów czy czegoś ... Tylko twarze obok siebie w innych kolorach. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
loonatyk |
![]()
|
Lilly, bo na tym m.in. polega pop-art
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
jak widze wolisz bardziej nowoczesna
sztuke niz zwykle rysunki:)
ale podoba mi sie:) -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Pierwsza praca w porządku, nie jest jakaś
niezwykła i zaskakująca, ale nie wywołuje negatywnych odczuć... Jak dla mnie
przeciętna. Natomiast druga... Wizerunek Che jest strasznie oklepany. Nic
nowego.
-------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Ja również nieprzepadam za pracami
robionymi na kompie. Ta pierwsza praca jest dziwna i niezrobił na mnie
żadnego wrażenia natomiast druga w ogóle mi się niepodoba bo jest mdła,
normalna i pospolita. Przykro mi ale to Ci się nieudało moim zdaniem może co
innego?
-------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż ja też nie lubię grafiki
komputerowej.
ALe rozumiem, masz pomysł, ale brak telentu, szanuję to. Powiem, że to pierwsze podoba mi się strasznie, owszem może jak to powiedziała Bren przydałoby się trochę żywych kolorów, ale mnie sie b. podoba. Natosmiat to drugie, jakby takie niedopracowane? Jakby czegoś brakowało? No ale źle nie jest. ![]() -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
wedlug mnie prace sa czyto
rpzecietne...zrob cos od siebie...napewno bedzie oryginalne i b. ladne.
-------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:18 |