Profil, czy da sie go skasować lub
zmienić nazwe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Profil, czy da sie go skasować lub
zmienić nazwe
Mandarynka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szwecja(serio!) ![]() |
czy mogłabym skasować profil i jeżeli
tak to jak to zrobić.
![]() ![]() -------------------- I love LSM i ZSP!!!
------------------ RotK rulez!!! ------------------ "My decydujemy tylko o tym, jak wykorzystać dny nam czas" ------------------ Mój blog - martcia-tusia.blog.pl |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Tylko Admin może skasować usera na
stałe.
2. Tylko admin może zmienić nick użytkownika. 3. Wniosek: Admin jest wielki =D ( Niee Dementi , tu nie było ŻADNEJ wazeliny XD ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hefajek, jeszce jedno:
Admin nie chce zmieniać nicka (doświadczenie ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
Zdzichó, nie mow za Dementiego.
nie robcie z Niego tyrana, Draco tu jest tyranem ![]() a Dementi juz komus nick zmienial, wiec kto wie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie dziwie się za to, że mógł nie zmienić.
Gdyby to zrobił a potem wieść się rozniosła to co 5 minut miałby privy z
prośbą o zmiane nicka lub o stały status.
Ale myślę, że nikomu kto już trochę na forum siedzi i dał się poznać z dobrej strony by nie odmówił... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
nie zmienie nicka bez powaznej
przyczyny, dla czyjegos widzimisie, bo juz mu sie znudzil. Zdzichó, tobie
nie zmienie, bo no coz.. a zreszta, nie tu na to miejsce. Zmienilem Potti,
Klaud, bo prosily i umotywowaly, Zmienilem jeszcze SSWK, i kogos jeszcze,
kazdy za prosba i porzadna, uzasadniona motywacja. Jesli ktos pisze mi tylko
"mozesz zmienic nie nicka na <blablabla>" to oczywiste, ze
sie nie godze, bo tego coraz wicej sie robi, zbyt to pospolite.
Grid: co do stalych statusow, to to chyba oczywiste, ze sa za zaslugi. "Zaslugi" to nie tylko moderatorstwo. Staly status mozna jeszcze miec od "xxxxxxxxxxxxxxxxxxx" ![]() ![]() <Interwencja cenzury. Trzeba uważać, bo jeszcze ludzie zaczną nabijać. Grid.> -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:29 |