"Zombie", ..boli....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"Zombie", ..boli....
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"Zombie"
Czy mijając tego człowieka, Tutaj na zapomnianej ulicy Dasz mu tego zgnitego banana którego kiedyś znalazłeś w śmietniku? Widzisz w jego oczach Anioła, Tak naprawdę dla innych jest tylko żywym upadkiem... Chodnik piszczy kiedy kopiesz w nim kolejną dziurę, Kopiesz ją bo nie wiesz gdzie będziesz spał Dzisiejszej cierpkiej nocy... Kolejna brudna ciemność zapadnie nad Twoją głową A Ty jedynie będziesz chciał się nią udławić... Sen, martwy koszmar który Cię prześladuje Wiesz ,że musisz to pokonać... W Twojej głowie ciągle toczy się wojna A bomby wybuchają jedna za drugą... Musisz je powstrzymać... Kiedy płatki róż spadają w dół, Wiesz, że musisz się obudzić... Sfrustrowane ciało zaczyna zespalać układankę Tylko gdzie umieścić tą szklaną kule? Upuszczasz ją, a ona rozpryskuje się na miliony drobnych kawałków... Próbujesz zebrać nie pasujące do siebie części. Wbijasz kolce w dłonie. Podnosisz się ze sparaliżowanych kolan... I podążasz w stronę światła. Teraz garstka pyłu jest Twoją największą nadzieją... __________________________________________ Bardzo się starałam aby interpunkcja nie zawiodła i uprzymilała czytanie... Lecz miałam z nią nie mały problem... Przepraszam. Ten post był edytowany przez Triad: 16.01.2004 10:27 -------------------- wybawca much.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Bardzo to ładne takie prawdziwe.
Przypomina mi i to bardzo moją ulubioną książkę "Tam gdzie spadają Anioły" Ciekawy. Zgodze się z Morn, że ostatnia zwrotka najelpsza. Powodzenia w dalszym tworzeniu. Pozdrawiam ;* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja tez sie zgodze, co do ostatniej
zwrotki.
podoba mi sie. masz ciekawy styl. i taka.. nie wiem, wrazliwosc. powodzenia w dalszym pisaniu. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuje serdecznie=") strasznie się
ciesze i dziękuje!
Marciu: "Tam Gdzie Spadają Anioły" Kocham tą książke! Jest moim najcudowniejszym wspomnieniem... Strasznie dużo jej zawdzięczam... Co do dalszej twórczości to dziękuje... Ale wiecie, te 2 wiersze, to tylko zalądek twórczości, bo pisze od dawna =") I tylko nie które osoby czytały reszte wierszy, lub były one opublikowane na blogu =") W każdym razie mam tego owiele wiecej, lecz za każdym razem bałam się je pokazywać na furum=") "Tyrusem" się przebiłam..bo stwierdziłam,że jak to tak,komentować..a swojego nie pokazać...=') Jeszcze raz,bardzio dziękuje! -------------------- wybawca much.
|
Shadow of Death |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: [access_denied] ![]() |
hm.. coś w Twoim wierszu na
pewno jest... tylko co? nie potrafię opisać. widzę, rozumiem i widać ta
wiedza jest przeznaczona tylko mi, gdyż to moja własna
interpretacja.
Baardzo mi się podoba ![]() Ten post był edytowany przez Shadow of Death: 15.01.2004 19:16 -------------------- "Once your life is too stable your creativity dies"
Yoshitaka Amano |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Najpierw mnie ten zgnity banan odrzucił,ale potem... Piękne, a ostatnia strofa- wybitna. Bardzo się czuje ten wiersz.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
pierwsze skojarzenie - wojna
i chyba najtrafniejsze z tych co mi przyszly na mysl. Piękne... -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:12 |