Śpiew
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Śpiew
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
Temat
Nuta Takty Muzyka Śpiew Słowa niesione wiatrem Zapomniane... Ukochane... Co w nas tkwi Poezja śpiewana Muzyka Kluczem naszej duszy -------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm..widzę że postawiłaś na
minimalistyczną formę i prostotę. Ale brakuje mi tu czegoś. Jakiegoś spoiwa,
które nadałoby wierszu wyraz. Pisz dalej, bo trening czyni mistrza
![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm.. nie podoba mi się... Jeśli piszesz
o muzyce wypadałoby zachować pewnien rytm. I odrobinę więcej poezji w poezji
![]() No i ten banał na końcu :/ Próbuj dalej ![]() ![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm...nie przemówiło do mnie...
"Zgraja" słów które mają mieć podobną tematyke... nio a końcówka
niestety banalna...no trudno...
Trening czyni mistrza ;-) -------------------- wybawca much.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Za krótkie wersy, jak na moj
gust.
Troszkę uczuć to wywołało. Nie jest tak źle. Chociaż nadal nie widze talentu. Pozdrawiam ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm...
to słowa jakoś w ogóle nie współgrają ze sobą.. są takie suche, wypowiedziane bez żadnych emocji, ot tak. sam pomysł na stworzenie wiersza o takim charakterze jest nawet interesujący, ale w Twoim wykonaniu.. hm. no cóż. Mornariel - zajebisty masz avatar ^^" -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
mnie tez niezachwyca. (wybacz)
wydaje mi sie, ze brak tu.. wszystkiego? poloczen i jakiegokolwiek sensu, przeslania dla ludzkosci? ;p |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 08:37 |