Mroczna Woda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mroczna Woda
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
Mroczna Woda
Cieknie z kranu Wypluwa Włosy Serce Nikt nie przyszedł... Opuszczona... Samotna... Po co ja komu? Wpatrzona w zbiornik Nad jednym blokiem Źródło czystej wody Lalka Czy nikt mnie nie kocha? Czy nikt mnie już nie chce? Zbiorniczek wody O nie! Laleczka Rączka Powietrza Mi brak Chcę żyć W zbiorniczku utopiona Chcę mieć mamusię Jedną sobie ukradnę... -------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Yaten |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Ehem...Seiya...Ty tez widzialas Dark
Water? Chyba tak...
-------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Matko jakie to makabryczne!
A tak btw to jestem w temacie, bo mi kran naprawiają XD |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie no...
w pozadku... ale takie porwane... rozchlapane... ^^ zbij to w calosc... zamroź?... zainteresowanie osiagnelas w sposob banalny... ale udalo Ci sie jakos z tego wyjsc... chociaz ... prawie poprawnie... -------------------- |
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
to ma byc rozchalpane...chore...I tak jak
Yaten powiedzial- Dark Water i dopiero wszytsko zrozumiecie...Choc nie
powiem ze latwo.
-------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Yaten, wiesz co? jesteś strasznie żałosny
z tą podwójną osobowością. przecież wiadomo, że jesteście tymi samymi
osobami. jak już mówiłam...
... macie to samo ip. widzę. powiedziałeś, że Seiya jest Twoim kolegą z osiedla. ale żaden z Twoich kolegów z najbliższego otoczenia nie był na lsm z Bunny. bo Ty byłeś z nią 3 razy, czyli tyle ile było. po drugie, identycznie się wypowiadacie i macie podobne wiersze. eh. myslałam, że się nie zniżysz do takiego poziomu. po co Ci to? -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. nie wiem. wiersz pewnie dobry,
poruszajacy..
ale mimo wszystko, nie podoba mi sie. nie dotarł do mnie. Ten post był edytowany przez Brenda: 17.01.2004 22:59 -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się nie podoba. Urywany, zbyt
dosłowny, metafory jakieś takie kulawe... Nie przepadam za zbytnim
przeładowaniem wiersza środkami stylistycznymi, ale JAKIEŚ powinny się
znaleźć. Znaczy, jakieś znośne. Dla mnie to nadal tylko bełkot. Nie poezja.
Przykro mi.
-------------------- |
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten wers jakoś mi nie pasuje. Takie zwrócenie sie kogoś kto ma małą liczbe słów w swoim słowniku. Ja już mówiła co sądze o Twoich wierszach. Mam się powtarzac? Nie widze w nich ani krzty emocji i talentu. Jakby pisane było z musu. Zgodzę się z Cat jest to makabryczne. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
A mnie się podoba. Podoba mi się ten styl.
To mój pierwszy post na tym forum i bałam się, że nie będę mogła chwalić. Ale mogę. I chwalę. -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:40 |