www.kirith.com ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
www.kirith.com ?
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
kiedy wchodze na jakiś temat na forum
pojawia mi się okno do logowania z "www.kirith.com".. moge je
anulowac, ale chciałabym wiedziec, czy komus też się takowe okno pojawia. i
czy to coś z forum, czy z moim internetem/komputerem?
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
oo? mi tesh się tak robi O_o ale nie za
kazdym razem. dzisiaj mi się tak zrobilo. uff...a jush myslalam ze to cos
wmoim kompie.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
edit: upewniłem się i to mroowka. zrobisz
coś z tym avatarem ?
Ten post był edytowany przez voldius: 18.01.2004 01:51 |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uff..całe szczęście , bo myślałem że
wirusy nam mym kompie pozerzyły swą działalność..
Bo jak można pomyśleć gdy nagle wyskakuje jakieś okno zabezpieczeń do strony.. Tak wogóle proponuję zamknąć temat. =) Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 18.01.2004 10:26 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
Ja się jeszcz szybko dopiesze
![]() Ja proponuje wpisać hasło (te znajdzcie sobie sami) i po sprawie. Jeszcze najlepiej zobaczyć na jakim to serwerze i potem się bawić. Ale nie robcie tego!!! NAjlepiej zablokować w ustawieniach forum -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:33 |