Podpisano
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Podpisano
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Podpisano
Nie znajmy się w dni powszednie, kochanie. W niedzielę... wpadnij czasem na herbatkę albo ja przyszyję te guziki, które odpadły od płaszcza. Tylko w następną, bo w tę sprzątam piwnicę. Nawet sobota jest taka trochę odświętna - zgoda, odpowiem "dzień dobry" na ulicy. Tak będzie szybciej i lepiej nawet. Prawie już nie muszę udawać! Hm... jakiż to ty miałeś kolor oczu? Ach, tak! Niebieskie migdały - tak niebywałe być miały... Przestań mnie otulać tą kołdrą! Bo zapomnę z rozrzewienia, że cię nie znam. I legnie cały system, a życie przestanie być wygodne... No, przestań, proszę. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
uau. bardzo fajnie złożony wiersz, w
ciekawym stylu. ostatnio nie czytałem czegoś takiego miłego do czytania.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Vampirka is back
![]() Wiersz świetny, aż chce się czytać ciągle i ciągle ![]() ![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ha, wreszcie ŚWIETNY wiersz.
Ale jesteś za młoda na takie doświadczenia =P Nie w pełni więc twój. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ehh, żeby on wreszcie zabrał to kołdrę.
Bo ja już nie mam siły. Ty pewnie też nie. Wiersz.. co tu będę się rospisywać bardzo dobry, bo takie właśnie lubię. I tematyke jak najbardziej rozumiem, co mi ułatwia interpretacje=) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ciekawie, ale jednak nie podoba mi się
tak bardzo.
Jakoś za dosłownie. Lubię w Twoich wierszach to, że muszę się domyślać jak, gdzie i co. Za dosłownie. Pozatym. Nawet fajnie. Pozdrawiam ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
wydaje mi sie troche inny od wiekszosci
Twoich wierszy..
ale bardzo mi sie podoba.. zwłaszcza 2ostatnie zwrotki.\ ciekawa forma. Kasia, wydajże w koncu ten tomik ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi musze przyznac, ze zrobil na mnie
wrazenie...
odswietne, sobotnie 'dzien dobry' jest poprostu piekne... jeden z nielicznych Twoich wierszy, ktory wywarł na mnie takie wielkie wrazenie... naprawde gratuluje serdecznie... =* -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hmm..z pewnością inny. taki "niewiersz" , bo zawiera zwroty kompletnie niepasujące do wiersza. ale to sztuka, a tu odstępstwa są dozwolone (: miło się to czytało. jednak jak marcia wolę w twoim wykonaniu wiersze z tajemnicą (;
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
no.. fajnie.. i bardzo sie przyjemnie czyta
=)
poprostu masz talent =) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:40 |