Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie znam pcimia ani catona:P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Kto zastąpił Malmsteena na G3???
Ciągle mi wylatuje nazwisko z głowy... -------------------- ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Robert Fripp? -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nom.. tak... właśnie Robert Fripp
-------------------- ![]() |
||
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma tutaj fanow takiej mrocznej muzyki
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
to byla ironia?;-D -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
zle kojarze po imprezie i tyle ![]() -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
no tak... wszechmocny alkohol:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio odkryłam zespół Zox grający miłą
mieszankę reggae, punku i rocka;] Zachęcam do posłuchania paru utworów na
oficjalnej stronie zespołu - http://www.zoxband.com
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
GrimmY |
![]()
|
||
hmm...na widok slowa "punk" sie wzdyrgnalem...ale milo zaskoczony bylem, nie jest to moze rewelacja ,ale bardzo podoba mi sie wstawka skrzypiec w "the squid" i "cannon", reszta utworow ujdzie w tloku ;] -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
Ujdzie... zeby nie te skrzypce moglo by byc
gorzej;]
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Przperaszam bardzo, ale co jest złego w
Punku? Gatunek jak gatunek, na świecie wbrew pozorm nie istnieje tylko hip
hop i metall.
|
GrimmY |
![]()
|
||
muzyka mi sie nie podoba, po prsotu, poza tym ideologia khem tez mi nie odpowiada -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
ja do Punków nic nie mam... swoją droga
niekóre muzy sa niezłe...
A ja powtórze po raz kolejny, bo mam shize i u mnie dziś dwie piosenki na okragło lecą... "Don't Cry" i 'November Rain" Gn'R:> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
khm klasycznie ![]() u mnie nic tylko ost do ghost in the shella ;o swoja droga , to martwi mnie ,ze najprawdopodobniej przez next tydzien bede zmuszony do sluchania w kolko umpy-umpy (wiekszosc towarzyszy podrozy to technożule:D) EDYTA: Jeszcze cos o punku i ci kotrzy nie chca wiedziec ile do konca wakacji nie klikac Ten post był edytowany przez GrimmY: 18.07.2004 23:40 -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
Ty brutalu taki link nam tu dawac... chcesz
ludzi zalamac!:>
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam to szczęście, że moi znajomi
słuchają raczej tej samej muzyki co ja. Czyli nie będzie zadneg Hip Hopu,
żadnego Techno i żadnego Discko, thank You very much.
Co do punka, nie da się ukryć, że ich poglądy na świat są sprzeczne z poglądami reszty spoleczenstwa, ale to jest tylko i wyłącznie kwestia alternatywy. Punk to brak poszanowania do niczego, jak dla mnie w trochę przesadny sposob ( moj kolega potrafi rozwalić coś na ulicy, kiedy uzna to za 'systemowe'). Ale muzyka, hm, według mnie jest niczego sobie. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a ja Wam powiem, ze polski hip hop to nic
innego jak ewolucja polskiego punk rocka [tj. prosty i bezpośredni w
wykonaniu i przekazie i na tym właśnie polega jego sil]. jak to ktos kiedys
powiedział [jak ja lubie cytowac ludzi..]: punk - hh: dzieci z jednej ulicy.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Sayaka |
![]()
|
...
Zaprawde nie wierzę, żeby HH mial coś wspolnego z rockiem;) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
tylko, ze to nie jest kwestia wiary, ale
wiedzy na temat tych dwóch [sub]kultur; ich narodzin, przeszłosci, ideii,
historii. zdziwiłabys sie jak wiele mają ze soba wspólnego. tylko, ze nie
rock, ale punk rock. ale to taki drobny detalik.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ee...herezje jakieś
Punk rock to jedyny typ muzyki przy którym jestem w stanie się odprężyć i zacząć normalnie mysleć po cieżkim dniu. Natomist hh przyprawia mnie o odruchy wymiotne - wątpię by miały one ze sobą aż tyle wspólnego by uznać hh za pochodną Punk Rocku I nie trzeba być punkiem by tej muzyki słuchać - ja tam mogę tylko i wyłącznie Bad Religion słuchać, inne zespoły nudzą mnie bardzo szybko a do przekonan punkowych mi daleko :] A ta mini giera jest świetna - muzyka miodna,nazwy zespołów znane - NOFX, Lagwagon :] klasyka :] tylko BR nie widac "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 20.07.2004 11:43 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kira |
![]()
|
no kurcze, nie chciałam tego mówic, ale ciśnie mi sie na usta... ludzie, wypowiadacie sie, nie mając pojęcia o temacie.
poczytajcie moze troche. nie zaszkodzi. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 03:50 |