Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O czym wy tu rozmawiacie
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
o ja pinkole...
jak ona wyje! właśnie kazaa mnie poinformowała, że zakończono pobieranie i sobie puściłam. taki chłam, że mało.. hir aj goł egeeeeen o-hyd-ne to ! takie techno pomieszane z disco polo... Matko Boska! gdzie się tacy ludzie rodzą? -------------------- borufki
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
W Łodzi.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
e pani Mysz. proszę uważać! bo ja
jeszcze dojdę, że tacy niektórzy w Gdańsku mieszkają ;]
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ale to prawda jest. Jakbyś umiał korzystać
z googli to byś wiedział, gdzie się urodziła Marta Katarzyna Wiśniewska
;> Nic nie poradzę, że Łodziacy to... hm... Sam sobie dokończ, w końcu to
twoje miasto ;d
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no pisz, pisz, śmiało, ciekaw jestem jacy
są łodziacy. udanymi artystycznie łodziakami są: COMA i OSTR. Blue Cafe robi
teraz szmire, ale nieźli byli i są muzycznie. oo a z łodzkiego pochodzą
jeszcze chyba Łzy. no i 'Łódź przeprasza za Ich Troje'
;]
edit: nie napiszę, bo niewypada ;d może kiedyś ci powiem. w rilu ;P edit dwa: ok, poczekam, popatrzę ;] edit trzy: popatrzysz...? ._. edit cztery: to w jakiejś piosence było ;] Ten post był edytowany przez voldius: 28.07.2004 21:28 |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Heh.. Mandarynkę już nawet w teleexpresie
pokazują. Dziewczyna karierę zrobiła, tylko żeby śpiewać umiała :/
Myśka co masz do łodzian? Raz na jakiś czas urodzą się tam "niewypały", ale ogólnie mieszkają tam sami sympatyczni ludzie. Hyhy.. i jedna niedługo do nich dołączy XP. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Łódź przeprasza za ich3
Robert Leszczyński ma taką koszulkę ;> Katon - dla mnie najświetsza krowa w Polsce, której autorytetu nikt nie ma odwagi podwazyc i zaatakowac, to własnie nic innego jak Kościół. i wybacz powątpiewanie, ale dawali cos za darmo?? hehe to chyba pierwszy raz w życiu... zawsze jak reklamują w Radiu Maryja jakies 'imprezy' to przypominają, zeby nie zapomniec zaopatrzyc sie we własne jedzenie itd. ale to nie ten temat. Ten post był edytowany przez Kira: 28.07.2004 21:20 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
łodziacy to wpaniali ludzie, a kto ich beszta niech zgnije w lochu...po dwakroc voldus juz pisal kto z tamtad pochodzi, ja dorzuce od siebie ze to walsnie tam znajduje sie najlepsza w polsce szkola filmowa, tam odbywa sie camerimage (w sumie mozna by wymieniac dlugo,ale chyba nie ma to sensu wiekszego),a ze ich troje? coz wypadek przy pracy :P -------------------- |
||
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich milosnikow muzyki mocno alternatywnej. Przegladajac niedawno tajne archiwum Osrodka Badawczego Nadlesnictwa Ustrzyki Dolne (czytaj:internet) natrafilem na wspaniala kompozycje. Towarzysz Minister Voldus mial juz okazje to widziec, teraz dziekujcie majestatowi ,ze macie mozliwosc wysluchania tego co tutaj zaprezentuje. Nie obijajac w bawelne podaje linka : Elektronik - Supersonik
Calos wazy okolo 9,5 mb, ale zaprawde powiadam wam sciagac bez namyslu. Na zachete wkleje od razu text calej piosenki, ktory zjada na sniadanie cala eurowizje: Hey baby, wake up from your a-sleep. We have arrived unto the future And the whole world is become... elektronik supersonik supersonik elektronik Hey baby, ride with me away, We doesnt have much time, my blue jeans is tight, So onto my love rocket climb. Inside tank of fuel is not fuel, but love. Above us there is nothing above, but the stars, above All systems gone prepare for down-count 5.. 4.. 3.. 1.. OFF BLAST! Fly away my space rocket, you no need put money in my pocket the door is closed I just lock it I put my birthplug in your socket The sonic sky is bright just like fire. You and me get higher and higher. Communications firer. Only thing that can stop us is flat tire. Hey Love crusader. I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I's more stronger than Darth Vapor. Obey me, I's your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you, I am richer than all the Zhars. Make a wishes on a shooting star. Then for you I will play on my cosmic guitar. Ladies and Gentlemen, fasten your beltseats. We have commenced our descent. I trust you enjoyed this flight as much as you enjoy this action. now back on earth is time for down-splash Into sea of eternal glory my spaceship crash people have arrived for to cheer me from near and far and as I float, I open door and shout "I am world's biggest washed up superstar!" As for sure as the sun rises in the West. Of all the things and poets on Earth, I am the bestest. Come, let me to dream of jewelery on your finger. Then like a smell around you, I will forever linger. Ok, it's time for end. No more will I sing. Let me take you back in time. I want you to experience Big Bang. Long live Space Race. Long live Movania. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe no piosenka wymiata. to jest kultowe już dla mnie dizieło
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dopóki Kościół będzie identyfikowany z Radiem Maryja, Kiro, dopóty nie podejmuje dyskusji. I nie widzę nic zdrożnego w identyfikowaniu metalowców z rytualnymi mordami. Mechanizm jest ten sam. Dawali za darmo. Żarcie. I ten przystanek nie miał z Radiem Maryja nic wspólnego. Grało tam sporo zupełnie niezłych kapel. Juruś poprostu nie znosi konkurencji w walce o "rząd nad młodocianymi umysłami". I tyle. Kościół w Polsce atakuje się na każdych imieninach, na każdym spotkaniu towarzyskim, w każdej kolejce. Owsiaka i Joli nie. Dajany też nie. Nikt ich nie tyka chociaż mają tyle syfu za paznokciami że łohoho. No bo dzieciom pomagają, nie? Atakujesz ich? No to atakujesz te biedne dzieci ty potworze okrutny, bezduszny. Nie to co ten Rydzyk bandyta. Jeździ Maybachem i wogóle. Nie lubię go, ale szanuję. Za determinację i ciężką pracę jaką w to swoje radio wpakował. Kasy też mnóstwo wpakował, ale tą kasę dawali ludzie na ten cel, więc wara od niej. Jak ktoś daje datek to ma do tego święte prawo. I jak im nie przeszkadza, że za ich pieniądze ma Maybacha - a z tego co słucham to nie - to niech se ma. Najbardziej się rzucają Ci, którzy i tak by grosza na to radio nie dali. Nie moje pieniądze - nie moja sprawa. Tak samo uważam o Orkiestrze, na którą od 2 lat nie daje ani grosza, toteż jej lewizny mało mnie obchodzą. Denerwują mnie tylko media, które jednego "proroka" kochają, a drugiego "proroka" nienawidza. A te media działają za moja pieniądze.
|
Myśka |
![]()
|
Hmm, ja znam tego supersonika, wydaje mi
się nawet, że w tv widziałam.
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ponoć w Łodzi były kiedyś takie plakaty..... ![]() ale powinni do tego dopisać - "...... i za Blue Cafe" ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Bren, a Tobie co się stało? z tego co
pamiętam to swego czasu nawet lubiłaś Blue Cafe, a później chyba coś Ci z
tego zostało- zawsze mówiłaś, że Tatiana ma fajny głos i w ogóle.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
swego czasu to lubiłam też Spice Girls,
Ich Troje czy Britney Spears
![]() a Tatiana potrafi dobrze zaśpiewać - jeśli nie wydaje z siebie dzwięków kozo-podobnych. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Blue Cafe mnie strasznie
denerwuje.... Szczególnie ta wokalistka. Zatkajcie sobie palcami nos, to też
będziecie śpiewać tak jak ona
![]() Może nie byłabym do tego zespołu tak wrogo nastawiona, gdyby TVP go tak starsznie nie promowało (tak jak tego pseudozespołu Leszcze - co za okropność !!!). I gdyby nie ten występ na Eurowizji... Oszustwo !! Na Eurowizję miało pojechać Sistars ! (tzn. ja na nich głosowałam ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 30.07.2004 16:13 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na eurowizje najlepiej nikogo nie
wysyłać, bo szkoda czasu, sił i pieniędzy
lepiej inwestowac w festiwal piosenki radzieckiej ;> -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
no na następna Eurowizję to na pewno nikogo
nie wyślemy =P dzieki Blue C@fe ;>
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja się ciesze, że Sistars nie poszli na
Eurowizje, to nie ten adres
![]() ![]() A słyszał ktoś drugi singiel O-Zone`a? "Despre Tine"? Jeśli nie, to cieszcie się - to jest GORSZE od Dragostei! Z "Majahii" można się było pośmiac, tutaj żyganie pozostaje :/ Teledysk tak samo, przemasakra x_X Narazie "Despre Tine" jest na Hit Channel, ale pewnie przejdzie na inne stacje. Strzeżcie się!! Kira> jeśli chodzi o Dragosteę to wygaliście, przechodzę na waszą stronę mocy o-zone`a ;P mam miłe wspomnienia związane z tym songiem (i jeszcze 'Kołysanką' Sumptuastic), co nie pozwala mi nie cierpieć tej piosenki ;P -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe wiedziałem ;] mówiliśmy Lilly,
mówiliśmy ;> a ja Kołysanki nie lubię. znaczy mi się właśnie źle
kojarzy...
|
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gratulacje Vold ;] Heh, miłe wspomnienia i skojarzenia dużo moga zmienić ... Ale nie spodziewałam się, że 'Kołysanka' też się dostanie do tego grona, to juz przesada! x_X -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
ren.Asiek |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też jakoś nie trawię Blue Cafe, po prostu nie mogłam zrozumieć czemu ich wybrano na tegoroczną Eurowizję- to była kompletna porażka. Nie wiem jakoś nie podoba mi się ich muzyka, nie pasowali tam. A Sistars? Lubie, ale nie nadaja sie tam...to rzeczywiscie inna muza niż grają ci co występują na Eurowizji. ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
||
GrimmY |
![]()
|
||
blu kawe (jak mawia moja mama) - hm jak dla mnie , w wersji aktualnej to jest to jeden z dobzre wypromowanych zespolow, ktorzy odniesli niezly sukces komercyjny, czy nam sie to podoba czy nie, a sam glos tatiany (czy jak ona tam miala, whatever) jest...calkiem niezly! powaga! to,jak spiewa aktualnie (czyli we wszystkich znanych piosenkach gdzie przypomina anastejżje), to rzeczywiscie jest tragedia, ale niewielu z was wie, ze swego czasu spiwala w programie manna i materny mdm (nie wiem jaki pogan zarzadzil zaprzestanei nadawania tego programu, jak dla mnie jeden z niedoscignionych wzorow ciekawego talk-showu) i ona na "normalnie" ma naprawde ladny glos, jak gdzies wygrzebie te piosenki to zarzuce linkiem a co do eurowizji - jaki festiwal, tacy zwyciezcy/uczestnicy, jak ktos to kiedys ladnie powiedzial -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
||
no na razie na innych kanałach nie ma, a tego Hit Channel'a nie posiadam, wiec jeszcze nie widzialam^^" wszystko przede mną. o kurcze, jaka jestem podniecona ![]() a jeszcze a propos O Zone... kiedys na jakims forum znalazłam czyjs komentarz o tym, ze dana osoba słucha Iron Maiden, Black Sabbath, Rammstein'a i tym podobnych klimatów oraz O Zone ![]() ![]() hm... a tak w ogóle to wiecie co? dzisiaj zaczyna się Woodstock.. ma grac T. Love, Dezerter.. i w sumie smutno mi trochę... ehh. Ten post był edytowany przez Kira: 30.07.2004 23:38 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 12:13 |