Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hmm moze i tak.. zawsze przeciez pozostają
stare płyty, do których mozna wracac.
a tak poza tym, to niedawno dopiero dowiedziałam się, ze piosenka "Behind Blue Eyes" nie jest utworem Limp Bizcuit ^^ wiedzieliście o tym? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, cos tam slyszalem, ale nie mam pojecia
czyja to piosenka. Zreszta i tak kiepska. Jak dla mnie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
piosenka z repertuaru zespołu The Who.
nigdy ich nie słyszałam, ale ta nazwa obiła mi sie juz kiedys o uszy..
jestem ciekawa jak bardzo kover rózni sie od oryginału... bo czasami różnice
miedzy pierwotna wersja a nowa sa łogromne O_o
poszukam, moze gdzie znajdę ten utwór w tamtym drugim [tj. starym wykonaniu]. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No... a nie?? Barwę głosu typa łatwo
rozpoznać...
Ale jakoś nie lubie tej piosenki... Ona jest w soundtracku do Gothiki.. nie?? -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
tak. mi tez ta piosenka jakos nie lezy...
w ogóle nie lubie stylu grania LB. dla mnie to jeden pies z Linkin Park ;]
tacy... yy... mieszańcy...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hehe
![]() Ale ogólnie słucham soundtracków... przeróznych... sporo mam tego na dysku -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te wszystkie mieszanki ... sa beee... dla
mnie, ja wole czyste brzmienie gitar i bebnow:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja tam w sumie LB lubię. te ostatnie płyty
mi nie weszły, ale wcześniej było całkiem, całkiem. taki hard rock
przedstawiają. jak dla mnie o wiele lepsi od LP. LP jedną piosenkę czasem
słucham, tą najbardziej undergrounową, pierwszą, one step closer. wiem wiem
ze maja jeszcze piosenki pod inna nazwa zespol, tam 'my december'
itp. ale nie lubie tego. i tak ostatnio grammatiku i wutangu slucham.
polecam wutangu 'never again' o problemach II wojny swiatowej.
bardzo dobra piosenka.
|
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mi jakos lipmy przeszly, nie wiem dalczego, ale nic po plycie "significant other" mi sie nie spodobalo ,nie wiem jak to nazwac, po prostu nudzily mi sie ich kawalki co do grammatika - nie ma skroconych drog, to imho jeden z ich lepszych kawalkow (ach ten podkladzik z kobiecym glosem) , nie bede opowiadal o czym jest, tylko zachecam do przeszukania jakiegos p2p -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no szczerze powiedziawszy to tą piosenke
miałem na myśli ;> podkład jest właśnie niesamowity.
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Genralnie slucham roznej muzyki. Ale
ostatnio na obozie Szpiegu zarazila mnie Nigtwishem. Polecam. Filnski gotyk.
Muzyka robiona nie przecietnie. Duzo ostrej gitary, spiew podchadzacy pod
operowy do tego nie zabraknie organow koscielnych. Wszystko robi niesamowity
efekt. Najlepiej glosno na dobrym sprzecie- ciarki gwarantowane.
|
Layla (Draconka) |
![]()
|
||
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: z paradise city ![]() |
ej, Martuś, ja nawet nie wiedziałam, że ty Nightwisha lubisz ;D ale fakt, muzyka dobra. głos Tarji cudowny wręcz. a co do ich piosenek, to najbardziej lubię chyba Dead Boy's Poem (Brenda kiedyś wysłała mi przez gg, spodobało mi się od razu). hmm ... a u mnie ostatnio w sumie różnie. chwilowo słucham kilku poszczególnych piosenek: - Blink 182 "I miss you" (kurde, potrafię tego słuchać przez cały dzień i się nie znudzić. według mnie piękne) - Children of Bodom "Taste Of My Scythe" i "Mask Of Sanity" (ostatnio otrzymałam je przez gg. jedyne piosenki CoB jakie znam ;D i przyznaję, że świetne) - In Flames "Trigger" - Slayer "Spill the blood" - Tiamat "Wings Of Heaven" - Soulfly "Prophecy" powyższych zespołów raczej nie słucham tak ogólnie, bo po prostu jeszcze nie znam ich piosenek, i nie mam na razie prawa mówić, że ich slucham. ale te piosenki, które wymieniłam ... no cóż. bardzo mi się podobają, naprawdę. no a poza tym słucham jak zwykle Type O Negative, Dream Theater, Guns N' Roses, RHCP i Marilliona- i to się już raczej nigdy nie zmieni (; Ten post był edytowany przez Layla (Draconka): 03.08.2004 22:07 -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
z tego co mi wiadomo to Nightwish gra metal gotycki, a nie gotyk... a to róznica..
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
ej kira zabilam ci matke i ojca czy napisalam zly gatunek muzyki do zespolu ktorego slucham od miesiaca??
edit: polecam nerwosol, podobno dziala. Ten post był edytowany przez Marta: 03.08.2004 22:46 |
MisieK |
![]()
|
Layla, proponuje zaopatrzyc sie w plty CoB - Follow The Reaper i Hate Crew Deathroll, na tej pierwszej jest Taste i Mask
Layla (Draconka) |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: z paradise city ![]() |
ano pewnie się zaopatrzę, tylko wcześniej wypadałoby poznać trochę więcej piosenek (:
heh, ja bym też napisała, że Nightwish to gotyk. ale tak po prawdzie to mi to dynda. czy te gatunki naprawdę są takie ważne? -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiek jakie FtR, jakie HCD? Hatebreeder to podstawa ;D A najlepiej załatwić sobie Bestbreeder 1996-2000 wszystkie najlepsze kawałki CoB na jednej plycie [plus cover]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
Etam ja wole te dwie
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
||||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko skad :] Ale cover z BB sciagnalem (Rebel Yell) genialny jak dla mnie :-) wlasnie go nawet teraz slucham =P pozniej pewno pójdzie 'Somebody put something in my drink'. Swoja droga Hetebreeder to plyta ktora najmniej mi sie podobala ![]() A ostatnio mecze Rob Zombie dwa albumiki. Później wypadało by przejżeć pare albumów zapychjących share moze Stratovarius - Elements pt.1? (jak narazie tylko 2 pierwsze piosenki mozna od czasu di czasu posluchac) EDIT
Hmm... radze ci wlacz sobie Dargaard jeeli chcesz dobrego gotyku.[IMHO] To niestety jest smiec. Mialem okazje pobcowac 6 albumami ktore dopuki nei bede mial problemow z iloscia wolnego miejsca na dysku zostana ale jak juz bedzie trzeba dzialac nightwish am pierwszenstwo. Tn nightwishowski mhrok do mnie w ogole nie przemawia. Taki popek sie z tego robi. Gotykiem to wstyd to anzywac bo wtedy Dargaard zacznie urastac do rangi muzyki klasycznej? Wokal kobiety tez niepociagajacy. Chyba jedyne ich rzeczy jakie lubie to 'Wishmaster' i 'Moondace'. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.08.2004 08:47 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||||
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak skąd? Z Japonii, tylko zapomniałem o
tym wcześniej napisać ;P
Slayer ma lepszą solówkę, a CoB
"resztę"
![]() -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
A wlasnie, skad sie wizielo o upodobanie
Japonskie w CoB? Wiesz cos o tym Child
No tak. Ale ogol Silenta jest chyba lepszy w ykonaniu CoB:> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
takie upodobania ma większość kapel
;-)
ponoć zagranie koncertu w Tokio [że o nagraniu przy okazji koncertówki] to jakby ukoronowanie starań zespołu [CoB dostali zaproszenie do Japonii od Sinergy i In Flames] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Np. AC/DC uwielbialo koncertowac w pradze, a
Ironsi szczegolnie upodobali sobie polske:)
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak ktoś chce techno lub d'n'b to zgłaszać się do mnie, bo mam tego w cholerę na dysku i mogę wydać.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co to za mroczny skrot d'n'b.
Swoja droga vold co ty trzymasz na swoim dysku?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 15:06 |