Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
death'n'black ;P
a właściwie drumm'n'bass -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze jakies konkrety? -------------------- |
||
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam mogl bym ukrasc (to znaczy sciagnac
) jakies fajne rzeczy od ciebie.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj mam wszystkiego na pewno po trochu.
disco polo też, jak ktoś chcę. mam z 40 gb muzy. nie chce mi sie
segregowac
ale raczej starsza. znaczy przeboje tak 98-2001. ;P |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mrau, disco polo. Pelno w telewizji
amerykanskich odpowiednikow tej naszej muzyki 'folkowej'
=P
Mnie sie przez wakacje gust chyba spaczyl (albo zrobilo sie z nim cos innego, niekoniecznie negatywnego, w koncu punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia) Co sie Ewie podoba? Piesn (uwaga uwaga) 52 debiec & Ascetoholix 'To my'. Cypres Hill 'What's you number'. Ziom sie ze mnie robi, koniec, juz nigdy nie bede tru. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hyh, to my. ja tam 52 dębiec ostatnio
slucham odrobine. znaczy konfrontacje. mądra piosenka ;] a 'to my'.
ciekawy tekst, ładnie sobie jaja robią.
a co do C H, to polecam inne piosenki, mi ta jakoś mniej odpowiada [znaczy fajna jest, ale mniej w ich stylu]. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cypress Hill nie jest takie złe, nie bój
nic ;P
o 52 Debiec nic nie mówię, bo nie słucham -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale C H, kiedyś wydawało lepsze [więcej
klimatu, ładny basik] płyty. polecam. IV na przzykład.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A teraz ponoc wracaja do kozeni i wokalista
znow bedzie Gengal
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi tez jakoś "What`s your number" mniej odpowiada, nie przepadam za tą piosenka ... Ale ich płytka ogólnie fajna jest (mam tylko tą nową, więc nie wiem jak poprzednie ![]() 52 Dębiec ... Mam ich piosenki "Policyjne", poznawałam 'klasyke hh' ;> -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe, dzis jeszcze dorwalam jedna piesn
bodajze Kodex II Kazdy ponad kazdym. Jej jakie to jest smieszne XD "Ten
od spodni fioletowych w swetrze brąz, dla Grzesia wstrząs. Pies gladzi wąs.
Przeciez dopiero co przyjechalem!" albo "Rysiu taksidrajwer,
zbierznosc z klanem przypadkowa calkiem".
Ja nie wiem, to miala byc chyba powazna piosenka (patrzac na refren, swoja droga nie podoba mi sie kapletnie) a ja nie moge wytrzymac ze smiechu (tak sympatycznie ^^") -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jedno drugeimu nie wadzi. Mnie też bawi,
szczególnie zwrot "na brązowofioletowo", ale ogólnie piosenka
cholernie mi się podoba.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja tam ogółem całą twórczość wwo szanuję.
naprawdę mają coś w sobie. a kazdy ponad każdym, jest długa i świetnie
rapują o ważnej sprawie.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kawalek lecacy w raptelewizji jest okrojony
(oryginal trwa prawie 7 minut, trza kupic plyte kodexu II to sie bedzie
wiedziec:D)
a co do samego wwo - kawalek "u ciebie w miescie" mi nie podszedl, ale sam zespol jest wybitny (jak na hh ofkoz), sa prawdziwi -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hmm mam płtyki The Streets i Maroon 5.
później napiszę o piosenkach. a ogólne wrażenie jest świetne. uwielbiam i to
i to. chociaż Maroon to ponoć bojzband [ukłony dla Cat ^^].
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem ze to moze nie do bierzącego
tematu, ale chodź dość późno...przesłuchałam sobie piosenke
"Marzenia"- DKA...na pewno ktos to juz słyszał. A jak nie to
polecam, bardzo podoba mi się tekst tej piosenki, chodź nie jest zbyt
długa...
![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
GrimmY |
![]()
|
nie lubie dka, jakos mi nie podszedl
dzisiaj mam noc klasykow z voldem wiec zarzuce kilkoma tytulami: Capone-N-Noreaga- Invincible (moze go znacie z filmow and1) The Streets - let's push things forward oraz stay positive fugees - fu-gee-la cypress hill - tequila sunrise (prawdziwy hit wakacyjny keke :D) -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja przetrwalem HHfestiwal,... stwierdzam,
ze pretrwam juz wszystko:)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
jesli nie byles nigdy na techno-disco w mielnie to nie badz taki pewny siebie ,bo sie mozesz zdziwic ;) -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
niestety, bylem i to na kacu, musialem tam byc ze wzgledu na znajoma, urdziny w melinie uzadzila... boshe koszmar.... dobrze ze chociaz postawila mi pol litra, cobym kaca zaleczyl:)
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
W psku przetrwałem koncert hhpowy
:]
Zeby było weselej gdy skejci pod sceną udawali ze sie dobrze bawią i machali jedną ręką do akcji wkroczyli nawaleni metale :] yeah, skejci uciekali a metale wcale nie chcieli ich lac tylko obore odwalić :] udało się, alleluja Nawet nie wiem co za łosie udawały ze rapują - i tak było ttoalnie dennie :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
Nie będe robić osobnego tematu, bo pewnie zostałby skasowany.
Chcecie P.O.D. w Polsce? Jeżeli tak, to pomóżcie nam ich tu ściągnąć! Podpisujcie się do petycji, która później zostanie wysłana do najbardziej znanej polskiej agencji koncertowej z prośbą o koncert P.O.D.w Polsce. Ważna jest jak największa ilość podpisów, więc proście rodzinę i znajomych, którzy również lubią P.O.D., poszliby na taki koncert, lub nie mają nic przeciwko niemu, o podpisanie się również. Pamiętajcie że każdy podpis trzeba potwierdzić naciskając na link, który otrzymacie w e-mailu (tylko wiarygodne adresy e-mail będą zaliczane i potwierdzone!). Komentowanie petycji nie jest obowiązkowe. Zapamiętajcie ten adres: http://www.pod-petycja.prv.pl i podawajcie go innym ludziom - rodzinie, znajomym, na forach, czatach, GG, stronach, blogach itp. Żyjemy w kraju w którym musimy krzyczeć, aby cokolwiek otrzymać. Tak więc jeśli P.O.D. coś dla Was znaczą, złóżmy wszystkie małe krzyki w jeden wielki! Wielkie dzięki dla tych, którzy się podpiszą ![]() Ten post był edytowany przez + Warrior +: 09.08.2004 16:16 -------------------- |
Child |
![]()
|
a da się załatwić to samo, ale np. w
sprawie CoB? =P
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Albo Systema? Tak ich zesmy zalatwili w
1998 ze pewnie nas pamietaja =P
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jupi, ja sie dołączam do Childa!
;]
we want Children of Bodom!!! piszmy petycje ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 15:19 |