Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcieli im tylko zapłacić extra za występ [monety] i dać coś do wypicia [butelki] =P cos w stylu Dearest and Greatest Children Of Bodom Hate Crew. [=P] We - young poles, tired by Them 3, eighteen-age L and rest of polish music stage. We beg you to come here, Poland, and fuck this shit, kill'em all and reap them hard. Bla bla bla - coś tam dalej LoL -------------------- |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja juz bym tym dobrym ludziom zaplacila =P
Lancuszkami. Przez leb. Oj, brutality.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dolaczam do Childa:) We wonna CoB!!
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja chce metke z powrotem, bo w tym roku
staruszkowie nie dali mi szansy. ale cob tez moze byc - w ostatecznosci ;P
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapowiedzieli ze przyjada za rok, nie boj
sie;)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
metke to masz na ubraniach =P
a Dzieciaki zamiast wozić się po Brazylii [albo Węgrzech], przyjechaliby do "krainy, gdzie niedźwiedzie po ulicach biegają" ![]() w końcu Polacy to podobno najlepsza publiczność więc czemu publice nie dać odobiny radości? -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
w ostatecznosci? CoB to jest w ogóle
podstawa.
a tak przy okazji, czy oni w ogóle byli kiedys w Polsce? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
||
A prawda to:) A poza tym dla saej przyjemnosci zasmakowania polskiej vodki, to sie oplaca... chdz Finlandia nie jest zla;) Kira chyba nie ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
cob byli jak najbardziej w polsce z tego co
wiem...
a bylo to na drugiej edycji mystic festiwalu w roku 2001 bodajze EDIT: no i mamy forum o qltósze, dziekujmy Mornariel na dzisiejszy wieczor polecam utwory dj shadowa ,np. midnight in a perfect world, a tych co boja sie ,ze to kolejny koles od skreczingu (choc w sumie to sie tym zajmuje:D) uprzedzam,ze troche ambitniejszy rodzaj skladania sampli Ten post był edytowany przez GrimmY: 09.08.2004 23:54 -------------------- |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
A moim zdaniem Evenescene jest najlepsze.
Mają świetną muzę pasującą do wszystkiego i pełną wszystkiego dobrego. Są
świetnie i poprostu mają niesamowite pomysły. Kocham ich...
![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
khm... alez oczywisie sa boscy
![]() Ha a u mnie bedzie 13-14 Musicorama... Hunter, Ira, Hey, Piersi, Sex Bomba Fuck Generacion... i wiele jeszcze:D odbije sobie te dwa dni meki:) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Evenescene??? Hmmm... Jeżeli wydadzą drugą płytę na poziomie to się do nich przekonam, narazie to dla mnie zespół przeboju którysz przyszedł pograł i odszedł.... Jak zrobią drugą równą płytę to będą spoko!!! -------------------- |
||
Child |
![]()
|
drugą? myślałem, że wcześniej już jakieś
nagrali...
ale nie o to mi chodzi. problem jest poważniejszy - jakimś cudem udało mi się skombinować Deliverance Opetha [Kira - zarażać Opethem to mnie możesz, ale jak jakieś ustrojstwo złapię ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
chyba nie child... chyab nie...
przynajmniej ja tak nie mam bo sluchalem przed chwila:)
Child |
![]()
|
wiedzialem, zeby nie ufać brunetowi
wieczorową porą, który miał mi tą płytę załatwić
![]() chyba ze mam jakąs specjalną wersję dla tych z nadwrażliwym uchem czy coś =P -------------------- |
MisieK |
![]()
|
te 4 minuty byly na kontemplacie... trzeba
sie w koncu wyciszyc nie?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
w takim razie po Wreath też coś takiego
powinno być;)
jak pierwszy raz usłyszałem początek, to nie wiem czemu, do głowy wpadła mi jedna myśl "Slayer?" -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Tak, co za dziwny zbieg okolicznosci
![]() Hahaha... Hunter w Gizycku... to szczesliwy dzien bedzie:D -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Czytałeś uważnie ?? "Drugą na wysokim poziomie" -------------------- |
||
Child |
![]()
|
nie czytałem uważnie bo - szczerze mówiac
- Evancośtam mi "wisi jak kilo kitu" ;>
Giżycko i Giżycko - mają dwa duże jeziora w okolicy, jakiś las i do nich się co lepsi zjeżdzają. A u mnie rzyć zbita - Rysiu Rynkowski niedawno był =P szczęscie, że co niedziela grają siakieś młode zespoły -------------------- |
BUNTOWINIK |
![]()
|
U mnie było TSA !!!
Super i tańczyliśmy pogo pod sceną!!! -------------------- |
MisieK |
![]()
|
A TSA tez bylo.... no a ostatnio Oddzial
Zamkniety szalal:) No a poza tym ... duzo tego bylo... wiecie ja mieszkam w
miescie turystycznym:P
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nie masz lipnego egzemplarza, Child =P na 100%. a tak poza tym to mam nadzieje, ze juz wkrótce liczba wielibcieli Opeth'a powiększy sie o kolejnego fana ^^ [buahahahaha... *śmiech psychopaty*]. Deliverance to świetna płyta [jak kazda opeth'owa - odezwał sie głos w mojej głowie]. ktos wczesniej wspominał cos o zespole Hey?... ehh uwielbiam ich strasznie mocno... zwłaszcza brudny wokal Nosowskiej.. Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię (...) Nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet Każda w myślach gwałci Cię... : ) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
MisieK |
![]()
|
Ja wole to, szczegolnie gdy jest nudno to
mowie jak sie mnie ktos pyta co slychac:
Gdyby chociaz mucha zjawila sie, moglabym ja zabic, a potem to opisac.... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, wokal ma niesamowity, mi tam się
bardzo podoba, na swój sposób wyjątkowo klimatyczny.
-------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 20:16 |