Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
We mnie budzi agresję.
Nieuzasadnioną zapewne. -------------------- ![]() yeah. |
szpieg |
![]()
|
![]() pierniczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: A dead world, a dark path ![]() |
Ty to w ogole newrowa jestes
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
reagge budzące agresję? Oo
a niby "założenia" tej muzyki są z goła inne -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Regge moze byc, polaczyc z czyms pocniejszym
i jest niezly efekt:]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem, że są inne, ale mnie wkurza!
Jak mało co. Nie wiem dlaczego, po prostu wyjątkowo, wyjątkowo tego nie
trawię.
-------------------- ![]() yeah. |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
No zdarza się
![]() Moim zdaniem dobrze agrane reagge może wymiatać :] -------------------- |
Zanthia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
mam takie same objawy ^^" ech... a moda na reagge doszła już do mojego miasta, nidługo będzie jak w Zamościu ;P -------------------- ;D
|
||
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
moda na reggae - hm, jakos do mnie jeszcze
nie doszla, choc sam nie wiem jak to mam interpretowac - czy po tym,ze
wszedzie w barach/pubach/spelunach z piwem za 2,50 beda grac marleya czy po
tym, ze zaraz wszyscy zaczna w trzech kolorach chodzic, ewentualnie
dredzioly robic (swoja droga, to cos duzo osob ostatnio je sobie robi)...e
tam
ide sobie plyte wisniewskiej kupic -------------------- |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
I to forum trzyma poziom? 0.o Przeciez
większość postów jest jednozdaniowe.
O-zone jest maksymalnym kiczem ale wpada w ucho. Nie znam nikogo kto by, chociaz podswiadomie nigdy tego nie nucił. NIKOGO. Skoro jest takie beznadziejne to czemu zna juz to caly swiat? ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Wiesz, na zachodzie nie jest tak bardzo znane. Ale muszę przyznać, że u nas jest cholernie popularne i sma się złapałem na nuceniu ;> Na pewno jakieś swoje 5 minut mają. Taki zespół typowo jedno piosenkowy... |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mozecie juz skonczyc temat ozonu...
![]() A co do regge dzis slyszalem zespol, gral podobnie do CoBu + te wszystkie instrumenty regge... coool, szkoda tylko ze nazwy zespolu ani tytulu piosenki nie podali... fuck... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zabronisz mi o czymś dyskutować ?
a do reszty Twojego posta... lol. |
MisieK |
![]()
|
nie zabronie ja tylko prosze...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
u mnie w bloku czasem potrafi lecieć z 3 okien jednocześnie ![]() poza tym nie wiem skąd zdziwienie tym, ze sa tak popularni i lubiani. przecież najwięcej słuchaczy ma właśnie taki rodzaj muzyki - wszelkie popy, disco, dance. naprawde jest niewielki procent tych, którzy słuchają alternatywnej muzyki. popowy rynek muzyczny jest najbardziej oblegany. i chyba zawsze tak będzie, bo to jest najłatwiejsza muzyka. a taka trafia w gust mas. co do reggea, to ja osobiście bardzo lubie =) nie tylko samą muzyke, ale takze jej ideologie. podoba mi sie tez sposób, w jaki raści sie ubieraja. chyba tak bardzo mnie do nich ciągnie, bo mają tak wiele wspólnego z hipisami.. [my love ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
No to już znasz ;P Nauczyłam się skutecznie unikać nucenia piosenki, która bardzo, bardzo mi się nie podoba, a obawiam się, że może wpaść mi w ucho. Z tego Ozonowego hitu znam jedynie słowa 'majejahumajejahamjejahia' coś w tym stylu ;p taki główny refrenik. Za bardzo więc nie znam słów, żeby ich śpiewać. Jak się pojawiają w tv to poprostu przełaczam. I problem z głowy. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
+ Warrior + |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
No bo hipisi się wywodzą od rastafarian ![]() -------------------- |
||
Syriiuszka |
![]()
|
||||
w Zamościu była już pół roku temu. To idzie ze wschodu. -------------------- ![]() yeah. |
||||
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktos moze powiedziec mi cos o muzyce
'ambient' ?
Dzis znalazlem radio internetowe http://oak.rpg.pl:8000 i nawet dobre kawalki w tym stylu lecialy, ale ja o nim pojecia nie mam. Spokojne to to i lecac w tle mojego uzywania komputera przez 30 minut a ni razu mi nie przerwalo myslenia. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
trudno zdefiniowac ambient, na pewno wywodzi
sie z techno, aczkolwiek...kurde no nie chce urazic jakiegos znawcy techno
(a sa tu w ogole tacy?), to jest ten rodzaj muzyki ktory gra sie w trakcie
przerw lub po jakims techno party - to nie chillout, bardziej bawienie sie
barwa dzwieku, przy czym sprowadza sie do ciaglego powtarzania jednego
zestawu dzwiekow, przy czym przy kazdym loopie (tak to sie chyba nazywa)
jest ten zestaw troche modyfikowany...jak dla mnie przyjemne to dla ucha,
nie jest to bron boze jakas nawalanka milion uderzen na sekunde, przy piwku
mozna usiasc do tego
btw timmy : fajne radyjko, dobre bedzie na wieczory i wyciszenie sie, bo caly czas leci cos spokojnego (slucham juz jakies 20 min. i ani razu nie zachcialo mi sie zmienic muzyki) -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzieki grimmy za info.
swoja droga radio mi sie podoba a brat mnie uwaza za debila ze tego slucham. nie mam na nogach skarpet, mam czarna koszulke na sobie i slucham internetowego radia. ale ono fajne jest! jakby co, moge dac link do strony radia. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kira |
![]()
|
||||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
bullshit ;] skąd Ci to przyszło do głowy?! -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||||
GrimmY |
![]()
|
||
kurde wlaczam sobie to radio teraz i leci carl weingarten :O dawaj linka do strony jaesli mozesz -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
myślę, ze powinniście TO zobaczyć. ja na początku nie wiedziała, czy sie
smiac czy płakać. w ostateczności stwierdziłam, ze takich ludzi należy po
prostu olać.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
Kira a widzialas cala strone? Liste
zakazanych zespolow? Zagrozenia RPGami?
Idiotyzm;/ -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
khyhy - Potti już ten adres dawno temu
rzuciła na forum.
bodaj kilka [-naście =P] stron temu ;> -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 23:36 |