Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to sobie posłuchałem. this song is protected, please aquire license.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 21.08.2006 23:58) Leca na Nas planety wszystkie leca liscie leca liscie Leca na Nas planety wszystkie pomarańcze kupię Ci. Wkręcające. Bardzo. noo! dokladnie! zawsze mnie rozklada! dla niepoinformowanych aczkolwiek zainteresowanych oto materac a jak chcesz Tymon cos podobnego to Loco Motive Sun - Moja Prywatna Myśl i Rewolucja a stagnacja w pobieralni narazie |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tymą, dalej ci potrzebna ta Metallica?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Za dużó w tym naszym ówczesnym graniu Kultu. I w moim wokalu. I jeszcze ta trąbka (mówiliśmy Karolkowi milionpincet razy, żeby w refrenie Audite NIE GRAŁ WOGÓLE - wtedy się taki nirvanowy klimat robił - ale on musiał po prostu musiał). Ale niektórym się to właśnie podoba. I te teksty takie apokaliptyczne. Jak się ma 16 lat to się trochę śmiesznie postrzega takie rzeczy. Wtedy chciałem śpiewać coś ważnego. Ale kogo obchodzą refleksje 16latka o śmieric? Mnie już nie. Teraz chcę śpiewać o miłości.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Teraz chcę śpiewać o miłości. Kooks' influence? Poniekąd. Ale chyba głównie life influence =D A w ogóle dla zainteresowanych, bo wiele osób chwaliło: Pielgrzymka Psów Ten post był edytowany przez Katon: 22.08.2006 19:31 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon, o wszystkim tylko nie o miłości, albo chociaż w umiarkowanych ilościach
![]() A od kultu się odpierwiastkuj. Ten post był edytowany przez MisieK: 22.08.2006 09:58 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie go jeszcze trzyma, to nie wie co gada ;}
Kult? Zdaje się że za 3 tygodnie niedaleko mojej wioski gra. Za darmo [; -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
MisieK: Chce.
Katon: Opowiem Ci kiedys historie mojego zycia to napiszesz taka piosenke o milosci, ze podczas spiewania beda Ci lzy leciec. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
Daj mi chwile ;}
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
peter bjorn and john - young folks
szczerze uwielbiam, bije od tego absolutnie pozytywna energia. katonie, sluszna to decyzja o milosnych piosenkach. oby tylko nie byly to wspomnienia zgorzknialego, porzuconego czlowieka, a wesole, taneczne piosnki. wiesz kto wtedy zajmie miejsce pod scena ;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ba! Wiem i nie mogę się doczekać =D
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też ostatnimi czasy wolę wesołe piosenki , aniżeli melancholijne ballady. Uderzyło mnie zwłaszcza to memento mori, które aż troszke smiesznie brzmialo, wybacz Katon
![]() ale i tu, i tam, i wogóle - uwielbiam Twój głos =D Mnie też ta łącina dziś bawi. Ale miło sobie powspominać =) Ten post był edytowany przez Katon: 22.08.2006 19:32 |
MisieK |
![]()
|
Mettalica właśnie wrzuca się na rapidszajer.
Zawartość: Hit the Lights Seek & Destroy The Four Horseman ... and justice for all One To Live is to Die Ride the Lightning Fade to Black The Call of Ktulu Battery Master of Puppets Welkome Home(Sanitarium) Enter Sandman Sad But True Nothing Else Matters -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
a gdzie For Whom The Bell Tolls? Przecież to ich najlepszy kawałek!
Wherever I may roam? Kolejny klasyk. Braku Unforgiven nie skomentuję. No i osobiście uwielbiam No Leaf Clover nagrane z S&M. Z resztą wymienionych muszę się pogodzić. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a przepraszam, gdzie 'the unforgiven'? edit: no, ahmed mnie ubiegl.
Ten post był edytowany przez Neonai: 22.08.2006 11:29 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wlasnie takie spokojniejsze balladki raczej.
Mowilem Wam o ciotce-swatce? even twice ej, ja nie slyszalam Ten post był edytowany przez Neonai: 22.08.2006 11:37 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
Unforgiven był ale mi się nie zmieścił w 100 MB ;} Wrzuce oddzielnie jak tak bardzo chcecie
![]() QUOTE a gdzie For Whom The Bell Tolls? Przecież to ich najlepszy kawałek! ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Miszczu.
Komu Bije Dzwon to naprawdę świetny utwór. Możesz się nie zgadzać. Ja zdania nie zmienię. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
Świetny jest ale najlepszy? ueheh :]
sondę? etam sondę odrazu ;} W sondzie wygrałobz MOP albo NEM jak zwykle ![]() Zabojczy upolad ;} Dopiero 25% ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 22.08.2006 12:03 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
Dawaj link Mysiek. I jedzim na zlot Strefy nastepny, nie?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
Orion?
W ew. sondzie daje głos na Sanitarium -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Jedziemy jedziemy.
k..... Poszedłem do sklepu wracam a rapidszajer error. k.... k..... dajcie cos innego do wrzucania plików.... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
www.wyslijto.pl
Jak ktos ma to - it never rains in california - niech wrzuci. edit: God Damn! Wlasnie zaczal padac deszcz. Wyjmujac suszarke z balkonu przewrocilem wielka palme, rozbilem takie male cos na swieczki i zepsulem sama suszarke. Ten post był edytowany przez TimmY: 22.08.2006 13:30 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
imejl mi daj.
Ludwisarz |
![]()
|
mozesz kufa na swoj wyslac, zadna roznica, i tak po zauploadowaniu wyswietli Ci link.
kontofikcyjne@o2.pl ale wklej tu link -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 13:21 |