Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Mi sie to "Running Up That Hill" nie podoba ... to ich nowy kawałek, i nagrywany nie przed kilku laty ( jak wczesniejesze wam znane z tv kawalki) ale przed wydaniem tej obecnej plyty... ktora jest nikomu nie potrzebnym wznowieniem krazka sprzed lat... i tutaj owiala mnie groza, bo jak within nagrywa w taki sposob teraz to boje sie co bedzie na new plycie... a the best i tak sa "The dance"( nie koncertowe!) i Neverending story... ac i world of make believe - czy jakos tak =) -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Moje ostatnie obcowanie z muzyka moze
zacznijmy od czegos normalniejszego
Lord Of The Rings OST (Return Of The King) - cud miod i orzeszki^^ jeden z najlepszych jezeli nei njlepszy OST z Wladka :]] ostatnio dosyc czesto slucham bo mi sie wkrecilo. Doskonaly na nocne siedzenie przy ksiazce lub kompie =) Teraz cosik metaowego ale rowniez lekkiego czylo gotyckie cholerstwo :] W lapska dostaly my sie 2 albumy zespolu Draagard polecam je bardzo mocno sa swietne calkiem dobra odskocznia od tej muzy ktorej slucha sie na codzien :> i nie jest to znowu taki kiczowaty gotyk tylko kawal dobrej roboty ktory warto przesluchac. Jak ktos poszukuje mocnejszego brzmienia mozna poszukac Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll ktory jest najgenialnuiejszym albumem (chociarz inne nie sa wcale gorsze ) Rowniez polecam zassac Cradle Of Filth "Cruelty And The Beast" i "Bitter Suites To Succubi' albumy milo zrobione i calkiem mocne ![]() natomiast odradzam Behemoth - Conjuration :\ zawiodlem sie na tym Thelema.6 byla ostatniom genialnym albumem Gdanskiego zespolu :\ Na mili koniec poszukajcie na necie JesusChrysler Suicide-Taniec Zjadaniec wkrecajaca sie durnowata piosenka buzujaca sie w gruncie rzeczy z metalu bardzo fajna ( i tak nikt tego nie rpzeczytal calego hehehe ![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
||||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wreszcie! Wreszcie ktoś wspomniał o Dzieciakach. Ale z jednym się nie zgodzę - Hate Crew... nie jest najgenialniejszym albumem CoB - posłuchajcie "Zielonej płyty" (Hatebreeder) z cudownym Downfall...
Można się przyzwyczaić, podobnie jak do Hammerfalla ![]() -------------------- |
||||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
W "Hatebreeder " techniawa jest
na nizszym poziomie ;P i wokal jest troche bardzij sucky jak dla mnie. Hate
Crew sweoja droga wydaje mi sie bardziej dopracowane i ostrzejsze nie ma jak
w przypadku zielonej plytki bezsensownego w niektorych miejscach naparzania
w perkusje. No i oczywiscie Needled 24/7 i Hate Crew Deathroll wymiataja
![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Technika (Tu się kłania Follow...) może niższa - ale jaka energia! Chyba ostro popijali Red Bulla przy tworzeniu Hatebreedera
![]() I nie zapominajmy o Bodom Beach Terror i Triple Corpse Hammerblow, skoro mówimy o najlepszych kawałkach -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
A masz jako bonus do Hate Crew (bo ja
to mam jako singiel "You`re Better Off Dead") Somebody Put
Something In My Drink? To jest tez genialne
![]() Widomość dla ludzi ktorzy szukaja genialnej muzyky sciagnijcie Daler Mendhi - Tunak Tunak Tun ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Black_omen: 20.02.2004 09:46 -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
Nie, na bonusiku mam cover Silent
Scream. A sam bonusik na płytach Dzieciaków to dziwna rzecz, bo dużo zależy
od wydania - widziałem Follow... z trzema różnymi wersjami bonusów
![]() Rebel Yell nie słyszałem, muszę nadrobić - wtedy coś więcej powiem. -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
Ja tam chyba z bonusow do Follow The
Reaper mam Hellion, Shot In The dark, Don`t Stop At The Top to byly chyba
bonusy :\ innych nie znam. Chyba ze uzyli piosenek z jakis singli do
zrobienia bonusow.
-------------------- ![]() |
Svenka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 08.02.2004 Skąd: Ostrów Wlkp. ![]() |
Co do najlepszej polskiej kapeli, to dla
mnie nie jest to Hey na pewno... Acid Drinkers tak
![]() -------------------- Ludzie, 1 marca początek roku szkolnego w Hogwarcie ! Zapisujcie się na ucznia, lub nauczyciela, szczególy na stronie www.hogwart.blog.pl ! Ale będzie jazda, jestem w Ravenclawie !
|
Chelsey |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
A czy ja wiem, czy warto męczyć swoje uszy i się przyzwyczajać :/ Ten post był edytowany przez Chelsey: 20.02.2004 17:18 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
||||
Black_omen |
![]()
|
Piszczace...... czy ktos tutaj slyszal
Cradle Of Filth? :roll:
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
przypuszczalnie znalazło by się kilka
osób, a co? =="
-------------------- ![]() yeah. |
Black_omen |
![]()
|
Cradle Of Filth bylo apropo piszczace :]
to tak jak by co.
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
W sumie porównanie WT do Kredek jest
cokolwiek interesujące =P
Black_omen |
![]()
|
Mowiono o piszczeniu a nie o stylu
![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
a czy ja mówię coś o stylu?
Black_omen |
![]()
|
wyczowalem aluzje
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
Nie no... aluzje?! Co się na tym
forum stało?! Posądzają mnie o sadyzm, mordowanie ludzi, ateraz o
rzucanie aluzjami?!
Black_omen |
![]()
|
nosz kurde a myslalem ze bede
pierwszy!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Kurde ty to jestes agent... normalnei znawca jak nikt... az mnie kladzie z podziwu, wszsytko wiesz wszytsko huh... cop my biedne pozery mozemy. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Syriiuszka |
![]()
|
psycho, pozerze, ty nawet nie łapiesz
tego subtelnego podobieństwa między 'piszczącym' WT a
'piszczącymi' Kredkami, co ty możesz wiedzieć?!
Psychopatka |
![]()
|
No wiesz ze ja taki przydupas jestes...
ja tylko takie komercyjne gnioty preferuje... ja sie nei znam, nie wiem nic,
nie wiem nic... nic nie slysze, nic nie widze... ja w ogole nie rozrozniam
CofF of WT.. serio... i w tym i w tym spiewa taka ladna pani
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Syriiuszka |
![]()
|
jaka pani? Przecież to są
wokaliści!!!
Psychopatka |
![]()
|
przecie mowie ze jstem pozer.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Syriiuszka |
![]()
|
pewnie że jesteś. Myślisz że co, nie
iwdać? Kurna, tylko jakieś Rasmusy, Evanescense czy inne, myślisz, że metal
jesteś, tak? Przy Omenie to się schowac możesz!
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:29 |