Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie tylko jego...
-------------------- ![]() ha! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a ja wolę black eyed peas
szczegolnie fergie - she's fergielicous B) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Wrzucałam kumplowi albumy My Chemical Romance, jak ktoś jest chętny:
My Chemical romance - Three Cheers For Sweet Revenge My Chemical romance -I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love My_Chemical_Romance-Life_On_The_Murder_Scene My_Chemical_Romance-The_Black_Parade sooo emo! ![]() wal się ![]() Ten post był edytowany przez hazel: 09.11.2006 21:31 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mi to wchodzi. Z lekkim poczuciem niesmaku, że wchodzi, ale wchodzi. Tylko nie mogę ich widzieć.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja mam tak samo. Nie powiem, że jakieś cudo, ale posłuchać można.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
przeklimatyczny, hipnotyzujacy kawalek na wieczor, lecz w dzien brzmi rownie swietnie. obowiazkowo przesluchac:
windsor for the derby - a spring like sixty a na deser new kookie tracks ;) when she was mine always where i need powyzsze dwa polecam sluchac w takiej kolejnosci this situation ask me - pierwszy pedalsko brzmiacy song the kooks :) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O, jak będę w domu to se ściagne. Wydali by szybko płytę, a najlepiej dobrą płytę to by może na Open'erze mieli szanse być. A nie kupony odcinać wydawaniem unpluggedów. Fajnych, nie powiem. Nawet bardzo. Ale trzeba mieć tupet, żeby po debiucie wydawać koncertową wersje debiutu. Ciekawe czy to tupet ich, czy panów z wytwórni =)
|
Myśka |
![]()
|
mi tylko nie podobaja sie historie opowiadane w tych piosenkach, ktore zalaczylam [przynajmniej tych dwoch pierwszych]. luke zaczyna nawet wyraznie wymawiac slowa [!], ale ciagle spiewa o tym samym i nawet nie probuje ujmowac swoich mysli na rozne sposoby. a jak probuje to mu nie wychodzi. nie lubie kiedy spiewa o tym, jak bardzo mu brakuje katie melui. niech spada ;P
sweet jane/beast of burden - to sie katonowi chyba spodoba. kooks w wydaniu rokenrolowym :} -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
Fajnie! Ale i tak najabardziej lubię Kooksów w wariańcie kantryfolk =D
Jest typ poetów jednofunkcjonalnych. Może ewentualnie pisać jak bardzo brakuje mu Alici Keys, ale zawsze będzie to robił w sumie tak samo. Alexem Turnerem to on nie jest i nie będzie. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
moja miłość do tej kapeli rośnie z dnia na dzień. psze państwa, Enter Shikari.
OK, time for plan B Sorry, you're not a winner - dawałam link do klipu w "Teledyskach" The Frozen Landscape Return To Energiser Mothership Ten post był edytowany przez Neonai: 10.11.2006 00:12 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 10.11.2006 00:05) moja miłość do tej kapeli rośnie z dnia na dzień. psze państwa, Enter Shikari. OK, time for plan B Sorry, you're not a winner - dawałam link do klipu w "Teledyskach" The Frozen Landscape Return To Energiser Mothership Widziałem ich dzisiaj na mtv2 - tam się na pewno wyróżniali, wsrod tych wszystkich kukso-arktyczno-strolksowo-libertinsowo podobnych wytworow. Mocni, powiedzialbym nawet [moze i troche bluznierczo] ze nu-metalowo, ale fajnie. No i jest tez u nich elektronika chyba. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Ja tam gotyckich klimatów nieznoszę organicznie. Ani nawet okołogotyckich. Ani nawet gotyzujących.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakie nu-metalowo, voldi, toz to metalcore i troche techniawki
![]() ja sie do naiki przylaczam i sie tez w nich zakoch..e ;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś dysponuje nastepujacymi plytami:
Leszek Możdżer - Piano Kaczmarek - Finding Neverland OST Ale nie Doroty tylko jakiegos tam Jana. Pozatym strasznie mi sie spodobala piosenka z reklamu banku Millenium. http://s004.wyslijto.pl/?file_id=78792163548318421006 The Veils - The Leavers Dance Nie wiem czemu mi sie podoba. Jakos tak mi serce rosnie. Tak samo jak przy Andreas Johnson - Glorious /nutella/ ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możdżer. Piano. Chce. Prosze?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
Macie różne dojścia do muzyki. Torrentownie, eMule, DC++, cokolwiek.
Moglibyście sprawdzić czy gdziekolwiek byłby dostępny album Time & Space - A Tribute to Yasunori Mitsuda wytwórnia - OneUp Studios Proszę? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pobieram, ale seedów nie ma, więc nie wiem jak to będzie.
Aha, wyszła nowa płyta Jay'a-Z i jest mistrzowski kawałek z Chrisem Martinem [które swoją drogą nie znoszę]. Jak ktos chce, potem moge wrzucic. Ten post był edytowany przez vold: 16.11.2006 00:32 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(vold @ 15.11.2006 23:31) Pobieram, ale seedów nie ma, więc nie wiem jak to będzie. ten sam problem.. tosmy sie spotkali na torrencie pewnie :] QUOTE(vold @ 15.11.2006 23:31) Aha, wyszła nowa płyta Jay'a-Z i jest mistrzowski kawałek z Chrisem Martinem [które swoją drogą nie znoszę]. Jak ktos chce, potem moge wrzucic. jak dobry to czemu nie |
vold |
![]()
|
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Obciach lekki, ale uwielbiam tą piosenkę =D
A to rewelacyjne solo uwielbiam nawet bez tego lekkiego poczucia obciachu ![]() Haha! A tu wersja jakiegoś hajskulowego kowerbendu - nawet se laski radzą (zaskakujący poziom solówki!). Wogóle rozczulają mnie takie szkolne konerty =) Bewerly hyyyyyls! Ten post był edytowany przez Katon: 16.11.2006 14:27 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
pani z mojego avatara ma fantastyczny głos. uwielbiam ją.
|
vold |
![]()
|
I tak nikt tego nie sprawdzi [jak 90% moich linków, bo TO PEWNIE ACH HIP HOP!], ale daję.
Dining Rooms - You [Quantic Soul Orchestra] . Jazz taki, w jakiejstam odmianie. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 21.05.2025 05:34 |