Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja obstawiam doly parton czy coś XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Doly Parton jest fajna =D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
dżordż majkel to byłaby katastrofa...
też bym sie nie śmiała ;] hmmm Kelly Familly ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie rozumiem, czemu akurat Dżordż jest symbolem czegoś absolutnie złego. Kicz, fakt. Ale licząc ze wszystkimi wzlotami i upadkami to jest ważna postać w historii popu. Wcale nie tego najgorszego. Całkiem niezłego, między Bogiem a prawdą =>
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam stawiam na Killerpilze :}
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Uuu, to byłby hardkor. Ale dobrze wiesz, Child, że jest taki zespół, który wszyscy znamy. I to byłby jeszcze większy hardkor =D
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uh-la-la-la. Phenianska Noclegownia?
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Mhm. Sajgon Motel.
|
Child |
![]()
|
musze sie z pewna trojca kiedys na wodke umowic. maja za soba doswiadczenie w coverowaniu ich troje i backstreet boys. a teraz w czworke zmierzymy sie z tymi gigantami. napijemy sie, pomyslimy, scoverujemy. premiera w nieokreslonej przyszlosci na youtube :}
-------------------- |
Child |
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?v=1vTBBH6McK8 - odrzut z sesji do Californiacation. Hmm... odrzut?!
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bueheheheh mnie rozjebal komentarz pod tym filmikiem:
QUOTE Basista grał kiedyś w Napalm Death, a nuta rodem z Grind Core, coś pomiędzy Six Feet Under i Carcass. Podobno ten "band" ma grać w przyszłym roku po Slayerze, który ma rozgrzać publiczność w Spodku ![]() i jeszcze te kocie ruchy XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ależ mnie ta trąbka w tym Beirucie rozkłada!
http://www.beirutband.com/mp3/Beruit_Postc...rom%20Italy.mp3 |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
The Prayer like it
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
Pearl Jam[?] i Moonspell w Polsce :D
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 12.12.2006 19:51) może trochę zaspałam, ale za to nie mogę się opędzić od niej teraz =)) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 14.12.2006 19:06) QUOTE(Potti @ 12.12.2006 19:51) może trochę zaspałam, ale za to nie mogę się opędzić od niej teraz =)) a zauwazylas ze tam w tle jest gosc w czerwonej koszulce z orzelkiem i napisem Polska? :] |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
This video has been removed at the request of copyright owner RIAA because its content was used without permission
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE P.S. Jeszcze słów kilka od Pani Producent. 5 stycznia zapowiada się wyjątkowa audycja. Na żywo, ale w studiu - im. Agnieszki Osieckiej. Zagrają The Car Is On Fire - będą pełnić honory głównej atrakcji wieczoru. W roli nadziei i - miejmy nadzieje - spełniającej się przepowiedni na rok 2007 - Muchy, tym razem zdecydowanie nie akustycznie. Jako gość uświetniający galę wystąpi Artur Rojek z niespodziankami tak niezwykłymi, że aż nie wypada o nich opowiadać. Jeśli inaugurować rok Offowy to tylko w wielkim stylu. A my 5. stycznia oficjalnie zaczynamy przygotowania do drugiej edycji Off Festiwalu. TAKIM początkiem chcemy wszystkim zaostrzyć apetyt na więcej... A, i jeszcze w ramach rzeczy niezwykłych. Postaramy się pozamiatać, z pomocą artystów... Samo się wyjaśni... 5. stycznia, godzina 22.00. Offensywa, wydanie de luxe. Zapraszamy do słuchania, zapraszamy w gości. Szczegóły wkrótce. (ag) No to zapowiada się piękna koncertowa inauguracja roku 2007. Muszę tam być! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
A kto odpowie, jaką niezbyt wesołą rocznicę dzisiaj mamy, ma u mnie połówkę.
Kolejną dorzucam za wskazanie drugiej, mającej miejsce tydzień temu. Ten post był edytowany przez Child: 15.12.2006 21:38 -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
rocznica śmierci Ol' Dirty Bastarda, a do tego rocznica nadania pierwszego odcinka "Matysiaków". I rocznica powstania PZPR. A 15 grudnia 1939 roku miała miejsce premiera Przeminęło z wiatrem.
8 grudnia - urodziny mojej mamy, rocznica śmierci Johna Lennona i Tadeusza Kantora, i rocznica wydania Mein Kampf przez Hitlera. trafiłam? ;p. -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
8 grudnia - Dimebag Darrell (Pantera)
na bank połówkę upolowałem ;P Ten post był edytowany przez Ahmed: 15.12.2006 21:53 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 15.12.2006 20:05) QUOTE P.S. Jeszcze słów kilka od Pani Producent. 5 stycznia zapowiada się wyjątkowa audycja. Na żywo, ale w studiu - im. Agnieszki Osieckiej. Zagrają The Car Is On Fire - będą pełnić honory głównej atrakcji wieczoru. W roli nadziei i - miejmy nadzieje - spełniającej się przepowiedni na rok 2007 - Muchy, tym razem zdecydowanie nie akustycznie. Jako gość uświetniający galę wystąpi Artur Rojek z niespodziankami tak niezwykłymi, że aż nie wypada o nich opowiadać. Jeśli inaugurować rok Offowy to tylko w wielkim stylu. A my 5. stycznia oficjalnie zaczynamy przygotowania do drugiej edycji Off Festiwalu. TAKIM początkiem chcemy wszystkim zaostrzyć apetyt na więcej... A, i jeszcze w ramach rzeczy niezwykłych. Postaramy się pozamiatać, z pomocą artystów... Samo się wyjaśni... 5. stycznia, godzina 22.00. Offensywa, wydanie de luxe. Zapraszamy do słuchania, zapraszamy w gości. Szczegóły wkrótce. (ag) No to zapowiada się piękna koncertowa inauguracja roku 2007. Muszę tam być! nooo! idziemy! chyba musze odgrzac moje zazyle kontakty ze Stelmim, bo jakos wejsciowki trza bedzie zdobyc ;] Nowa piosenka Loco Motive Sun - Dzień człowieka leniwego Baardzo dobra. Swietny balet, genialna produkcja jak na demo - czyli wszystko po staremu :] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 21.05.2025 12:18 |