Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
ok....ok....ok....ok....ok.....
Njuz dnia, może i nawet roku! Niech oni płytę nagrają, błagaaam, chociaż może i BOLA nie było tak dobre jak wcześniejsze dokonania, to niech nagrają... Ale się jaram. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja chyba bym wolał działalność koncertową. Ubóstwo twórcze Morelo i reszty w Audioslave'ie było tak bolesne, że nie wiem czy powrót Zacka coś tu zasadniczo zmieni.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
o___0
Dyć o tym wszystkie ambitne serwisy muzyczne się rozpisują już od ponad tygodnia, Nuta ma spore opóźnienie. Fajno, ale nie ma bata, żeby przyjechali do Polski. Widziałem ich koncertówki, M.A.S.A.K.R.A! RATM to klasyka, Audioslave'a boję się poznawać. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nic rewolucyjnego, ale imo warto zapoznac się.
ps. odpusc sobie Out Of Exile bo smęcą ;) -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja tak gwoli przypomnienia coponiektórym muzyki z dzieciństwa przedstawiam jeden z bardziej ENIGMAtycznych utworow. Beyond The Inivisble z genialnym teledyskiem i dziwnym klimatem po ktorym dostaje dreszczy na plecach. Pozdrawiam.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak chwalę tego Timbo a tu taki numer:
http://www.youtube.com/watch?v=wV2fTEeP6GM&NR Polecam też ten filmik do którego tam na dole jest odpowiedź. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Teraz nie skaczemy, ale pewnie jednak pojedziemy. Tylko strasznie trzeba będzie z tego open'era dopieprzać szybko, a prawde mówiąc liczyłem, że nie. Nie mogliby kurde tydzień później?
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie wiem jak wy ale ja tam skakałam ^^. ale faktycznie, będzie taki przedłużony opener =P
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Kaska, jedziemy? xD
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszyscy jada.. juz sie boje, ze nie bedzie biletow...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
jakby co zawsze mozesz nas zobaczyc na openerze :P
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
widzę, że szersze grono magicznych wybiera się do Trójmiasta w tym roku xP
powinni dla nas zrobić oddzielne pole namiotowe. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
po co pole jak u Agaty i Doroty wszyscy spimy :]
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jesli chodzi o nocleg openerowy to mam sesje do 29tego czerwca tegoż roku wiec macie 3 wyra, kanciape,3 fotele i mnostwo podlogi do dyspozycji jakbyco.
Ten post był edytowany przez MisieK: 05.02.2007 22:52 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Ja tam nie chcę już na polu. Fajnie było, ale raz wystarczy.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
proponuje zwalic sie duuuza ekipa do jakiegos gdynskiego akademika.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
chcialam tylko powiedziec ze u miska jest normalnie 5 wyr tylko jedno juz zajelam ja a drugie on XP
|
Eva |
![]()
|
I wstepnie zabukowane jest jedno dla mnie i dla Piczy. Czyli po dokladnym podliczeniu zostaja jeszcze 2, fotele i masa powierzchni podlogi.
Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 07.02.2007 03:02 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
na bank zaklepuję balkon u Sumiko.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm... dla tych którzy by chcieli zaklepać podłogę: dywan miałem kiedyś żółty. teraz chyba podchodzi pod szare XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na 3 doby wystarczy jakies 4-6 godzin snu. [powyzej trzech - proporcjonalnie rosnie
![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Ale ja jestem nienormalna i zeby poprawnie funkcjonowac przez 3 dni potrzebuje 24h snu xD
-------------------- |
Child |
![]()
|
Spokojnie, madmłazel. Jeżeli chodzi o ludzki organizm - wszystko jest negocjowalne. Nawet afekt XD Zatem te kilka godzin snu w tą czy tą to nic wielkiego.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 21.05.2025 20:21 |