Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zajebiście, najlepiej wyprodukowany pop-rap-rock w historii w Polsce jako support. Bardzo dobrze się dzieje.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Żałosne. Rozważałem pójście, ale teraz mam dupie. Jeśli tak to grunge jest kompletnie dead. Wielki Pearl Jam grzecznie zabiera to gówno jako saport na trasie po Azji Zachodniej dlaczego niby? Bo Rick Rubin, wytwórnia kazała, etc.? I Pearl Jam słynny z niezależności obsesyjnej po prostu mówi ok? A może jednak PJ lubią LP. Może już całkiem się odkleili? Vedder nie tak dawno śpiewał ze Strokesami i chyba generalnie wie czego teraz słuchają młodzi-rockowi... Śmieszne.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja jadę chyba [i uprzedzam stwierdzenia buce, nie jade na Linkin Park
![]() Za bardzo ideologicznie do tego podchodzisz Katon. Jadę z ojcem chyba, oboje mamy w dupie kto będzie na supporcie, bo na niego nie jedziemy. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ciekawe co powiecie na to, ze Linkin Park wcale nie jest supportem tylko rownolegla gwiazda...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To powiem[y], że Pearl Jam i tak zmiecie Linkin Park ze sceny. A jak ich wokalista bedzie sie tak dusil jak na koncertówce to tylko najbardziej zatwardziali twardoglowi fani LP beda uwazali, ze ich ulubiency wypadli lepiej od PJ
![]() -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy Ty masz juz swoj bilet na RHCP?
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej co ty chcesz, ta piosenka jest świetna =D
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
nie neguje xD po prostu dziwny nastroj wkreca :P
-------------------- |
vold |
![]()
|
Racja, wkręca bardzo dziwny nastrój, ale ja się tam zakochałem od pierwszego usłyszenia [chociaż całej płyty nie sprawdziłem].
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja przesluchalam. ogolnie taka srenia. lubię z niej trzy kawałki : "Let's call it off", "Chills", i właśnie ten co wyżej.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Peter, Bjorn & John. Mnie płytka urzekła, większość kawałków bardzo dobra. Owszem, kilka zapychaczy znajdziemy, ale te utwory, co Najka wymieniła, to naprawdę warto przesłuchać. Young Folks jest niesamowicie wkręcające przez ten motyw z gwizdaniem i niewątpliwym atutem jest też gościnny wokal Victorii Bergsman. Natychmiast uległem urokowi tej piosenki, zostałem zahipnotyzowany. Kolejne ciekawe oblicze indie popu. Sugeruję zapoznanie się z całym "Writer's Block". Warto.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
decaptacon
co sądzicie o tym kawałku? uważam, że w swej nieskomplikowaności i tym wokalem, który kojarzy mi się z siedzeniem na wc i śpiewaniem czegoś o fajnej kupie wypada to wszystko kapitalnie (sorry, ze tylko 128kbit, ale nie chce mi się wrzucać porządniejszej jakości). -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
"Writer's Block" przyjemne po prostu, ale "Young Folks" jak raz mi wpadło, to nie było długo ratunku.
coprawda niektórzy już dawno tą płytę przesłuchali, ale tu chyba o niej nikt nie pisał- LCD Sondsystem znów świetne na "Sound Of Silver", która oficjalnie wyjdzie w marcu. próbka: Sound Of Silver -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE coprawda niektórzy już dawno tą płytę przesłuchali, ale tu chyba o niej nikt nie pisał- LCD Sondsystem znów świetne na "Sound Of Silver", która oficjalnie wyjdzie w marcu. Owszem, niektórzy słuchali. Przyznaję, że jest całkiem niezła, ale to dopiero pierwsze wrażenie. Dobry singiel promujacy "North American Scum". Jednak z podobnych klimatów zdecydowanie preferuję !!! i ich "Myth Takes". edit: omg, sorry Ahmed. napisałam w Twoim poście zamiast w swoim i musiałam edytować. szkoda, że nie jestem blondynką. Ten post był edytowany przez Potti: 15.02.2007 19:09 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dead Disco - Automatic
I like them, total Emo ;] a od rana mam zajafkę na takie oto: http://www.youtube.com/watch?v=ZFvCaKpKcsM http://youtube.com/watch?v=141ww8dsvbA&mode=related&search= aaa, byc na takim koncercie, to by było coś! Ten post był edytowany przez Lilith: 15.02.2007 14:58 -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 15.02.2007 13:49) Owszem, niektórzy słuchali. Przyznaję, że jest całkiem niezła, ale to dopiero pierwsze wrażenie. Dobry singiel promujacy "North American Scum". Jednak z podobnych klimatów zdecydowanie preferuję !!! i ich "Myth Takes". ja odwrotnie- lubię "Myth Takes", ale wolę "Sound Of Silver". dużo muzycznych skojarzeń z nią mam, czasem to źle, ale w tym przypadku przeciwnie =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
Hehe, patrzcie co fajnego znalazlam. Oczywiscie fajnego dla fanow star trek: tos i nin xD
... -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do wszystkich NIEWINNYCH:
Jesli jeszcze nie wiecie, to utwór Muchy - Kołobrzeg-Świnoujście jest o Niewinnych Czarodziejach. Pozdrawiam Dorotę Kaczm*rek. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
nie mam tej piosenki! masz-wyslij.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedyny naprawdę fajny kawałek focusa, od kumpla dostałem jakoś koło września rozwaliło mnie najbardziej w drugiej i pół minucie =]
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 26.02.2007 22:38 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 03:31 |