Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Therion. Mhm. Pff.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Szydzisz z Theriona czy z recenzenta =)?
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z gej metalu.
swoja droga: recenzent calkiem niezle sie w nim [gm] orientuje - rzucil Manowarem w tekscie ![]() Dlaczego wtorek? -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
On tam recenzuje metal właśnie, więc pewnie siłą rzeczy wie co we wsi piszczy =P
Nie wiem dlaczego wtorek, ale za dopłatą 120 złotych tam nie przyjadę. Organizatorzy muszą mi zapłacić minimum 300. Ten post był edytowany przez Katon: 27.02.2007 17:54 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Oł, Karol!... uwielbiam go ;]
zwróćcie uwagę, że wszystkie laski mielą gume ![]() Ten post był edytowany przez Lilith: 27.02.2007 19:28 -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
!!!Nowy album The White Stripes!!!
An article in Mojo Magazine indicates that Jack and Meg's 6th studio album will be called "Icky Thump". Here is an excerpt from the magazine: "The album will be called Icky Thump, a title drawn from a Lancastrian colloquialism beloved of White's Mancunian wife Karen Elson ("I changed it to "Icky" because that's how it sounds when I say it, and I love the weird imagery it suggests," he explains). White describes the album as "really heavy. There's a couple of one-take numbers in there, people who love our first album will dig those songs. But there's also some of the most complicated stuff we've ever done. Of course, complicated for the White Stripes means three instruments playing at once." The article goes on to state a couple of song titles, "Turning Into You" and "Icky Thump" - which would be their 1st ever title track. ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nareszcie!
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Kill Your Pride
Stagnacji już nie ma, Cocotampons także, no ale się dzieje. Z nową sekcją (ha, dobrą, aż dziś, że chcą z nami grać) mamy jeszcze nie nazwany zespół. To nagrane na setkę stare dobre KYP. Daję bardziej, żeby pokazać, że żyjemy. Wokal za cicho i źle i wogóle no czysto robocze jest to nagranie, dla nas do pracy, ale wrzucam, żebyście usłyszeli z jakim dobrym gramy pałkerem no i że żyjemy. Pierwszy nowy numer już gotowy, w poniedziałem nagramy to wrzucę. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezu katon, skąd wytrzasnąłeś tego pałkarza? zajebisty jest!
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Ha. Z B-side'a. Basiste zresztą też. Warto chodzić do dobrych knajp. Już mamy tam pierwszy koncert załatwiony =)
|
MisieK |
![]()
|
Basista też niezly, ale ten perkusista to rzeźnik
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
a moglbys to wrzucic gdziekolwiek byle nie na rapidszera?
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
za pierwszym razem jak chciałam ściągnąć, pomyliłam 0 z O.
ale mam, przyznaję rację co do perkusisty i czekam na więcej. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child @ 03.03.2007 22:52) http://s005.wyslijto.pl/?file_id=76407862936874279458 hir ju ar sęx ju ;d Ten post był edytowany przez Child: 04.03.2007 02:13 |
MisieK |
![]()
|
gdzie moim linkiem szapanisz XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Na forum Porcysu, opatrzona pełnymi nienawiści komentarzami (ej, ja sobie cenię Porcys, ale rodzi strasznych frustratów, na forum ichniejszym lepiej nie chwalić niczego poza Modest Mouse, bo zostanie się zmieszanym z błotem - nie wiem skąd im się to bierze) pojawiła się plotka, że supportem RHCP mają być Kings Of Leon. No gdyby to była prawda, to rewelacyjnie by było!
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no coś Ty, Avril Lavigne też tam lubią
![]() a tak serio, faktycznie strasznie są irytujący, ale ich temat z kawałami wymiata. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eeeej, każde forum rodzi strasznych frustratów
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
Glowy nie urywa ta sekcja. Po zachwytach nad perkusista sie napalilem na Careya czy innego Portnoya w polskim wydaniu [;
-------------------- |
Potti |
![]()
|
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
Ty Child to zawsze jakimiś wieśniackimi mrocznymi wirtuozami rzucisz za wzrór =P No ale wiadomo, że to nie jest jakiś Bady Ricz, ale rzecz w tym, że można z nim nagrywać bez wstydu i wogóle no jest fachowy dość.
|
Child |
![]()
|
tam zaraz wymiatywacze =P Portnoy mial 21 lat kiedy nagrywal pierwsza plyte z DT. Znaczy sie szczyl byl (;
-------------------- |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak btw, w kategorii najbardziej obleśna okładka płytowa ever pierwszy DT bije wszystkie satany. Ta pacha miażdży =D
-------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Child |
![]()
|
o kurfa - spojrzalem i umarlem XD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
Gdzieśtam znalazlem. kilka sekund nowych pasków :]
AAAA! Nadchodzę! The Weirdness wlasnie mi się zasysa. Tararara ;D the weirdness -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 04:15 |