Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Psycho tez Cie lubie
![]() ![]() ![]() EDIT Syrjuszka tak wogole sama stanela w mojej obronie za co dziekuje bardzo =^^= i raczej nie sadze aby oa znowu byla przydupasem to ze ty stosujesz taka technike nie znaczy ze inni tez jej uzywaja ^^ Ten post był edytowany przez Black_omen: 20.02.2004 21:32 -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Omen, ostrzegam cię po raz statni jak
chodzi o tego nicka. Potem nie będzie przyjemnie =)
-------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Po pierwsze to czy najechalam na ciebie? Nie moge sobie pisac... widac ma ku temu powody, albo po prostu lubie sobie pochrzanic bez sensu. Syriuszka stajaca w twojej obronie? No cuz... to pozostawie bez komentarza i poprosze o glebsze przemyslenie... ahaha i twoja koncowa wstawka "raczej nie sadze aby oa znowu byla przydupasem to ze ty stosujesz taka technike nie znaczy ze inni tez jej uzywaja ^^" Hah, to miala byc próba obrazenie mnie? Spowodowana brakiem prawidlowego odbioru mojego odmiennego poczucia humoru? No to fakt... ubawiałm sie, to bylo blyskotliwe i jakze chwytliwe. I poczatek- "Psycho, tez Cie lubie" - nie znasz mnie człowieku, nie wiem czy zaistniala mieczy nami jakakolwiek dyskusja w historii tego forum, wiec raczej winnes miec stosunek neutralny. W kazdym razie dziekuje za napisanie Cie w duzego C... został strzep szacunku dla przydupasa... -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Ja lubię hh polski....
czemu? sama niewiem tak jakoś mi przypadł do gustu.
Najlepsze zespoły (dla mnie) to: Ascetoholix (ich stronka) Peja (Jego stronka) Karramba (Jego stronka) -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Psycho no sory ale jak tutaj zaczynalismy
agentami i lekkie szykanowanie to jednak obojetny nie moglem byc :> duza
litera to tak aby cie wnerwic i sie udalo :] dyskusje forumow meidzy nami
nie ejstem pewien ale cos mi swita tylko nie wiem czy to aby napewno ty wiec
sie nie wypowiem (chodzi mi o duze dyskusje
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Usagi 4/6 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
jak bylam male dzidzi to szalałam za
republiką =P Potem usiłowałam jak poszłam do gyma-tego co wszyscy, np
Eminem. Potem walnełam tym i zaczelam sie z pewną dziewczyną kuplować. Razem
słuchałysmy Nirvany I metalici-Black. Inna, bardziej obeznana pokazywała mi
coś na wyższym poziomie, wiec miesioc pozniej lecialy kredki i inne śfietki.
Potem mi przeszło troche.
Powrocilam do tradycyjnego ACDC czy BlackS. potem znowu zaczął mi sie very Kat czy Hunter podobać.... a ok grudnia, czy listopada, znowu powrocilam do polskiego, w szczegolnosci punk rocka... no i powoli wszystko inne mi wietrzalo z glowy, az teraz obecnie tylko to w niej mam... a moje ubrania zawsze byly dziwologowe. Jeszcze troche i se iroka zrobie =P siekiera Dezerter tradycyjny Wlochaty =P Blade Loki cos z Pidżamy, choc tak srednio tradycyjny Kult =P Ksu i rozne inne.... nie siedze jeszcze w tym tak dobrze, ale dla mnie to jest muzyka zycia... ja to mam w genach po matce.. ona byla tesh punk w moim wieku =P typowy typ punka =PPP eee.... cos sie rozgadalam -------------------- Niech bzium będzie z wami! =DDDD
Koffam was ^^ =*** la la la ; P http://uska.blog.pl ... i witajcie w świecie Usy w krainie czarów... =D tu na każdym kroku czają się małe pupiszonki, a na krzaczkach rosną labadarynki....bzium! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Skejti -> podkreśliłam, żeby nie
ograniczać się do wymieniania nazw zespołów, a pisać co nam się w nich
podoba. nie chcę stracić okazji żeby się dowiedzieć co kogoś pociąga w
'Peji' albo jakiejś 'Karrambie' =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Bitter |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
pewnie to, że tego się teraz słucha w cool ziomkowych środowiskach i że oni tak genialnie opowiadają o szarej, pierdolonej polskiej rzeczywistości. hrhrhhr. ___^_ nie lubie oceniać kogoś, jeśli go nie znam, ale ta dziewczyna troszkę mnie irytuje, z góry nie przepraszam. B. Karramba - P o c a ł u j M n i e W D u p e 1.To nie była miłość jak przeminęło z wiatrem ty miałaś duży biust, a ja miałem sałatę. Impreza u chłopaków potem wziąłem cię na chatę wtedy nie wiedziałem, że pierdole zwykłą szmatę. O ósmej na rynku knajpa, impra no i poszło. Nowa sytuacja wydawała się być prosta , szkoła potem rynek, a wieczorem czas dla ciebie tak ładnie pierdoliłaś, że jest ci jak w niebie .Moim kumplom ciekła ślina na widok twojej dupy, przyspieszał puls i sztywniały fiuty. Rozumem nie grzeszyłaś za to nadrabiałaś ciałem, jedno jest pewne nigdy cię nie kochałem. Na wierna sukę ostro cię tresowałem, jak prywatnš prostytutkę tak cię traktowałem miałem racje bo byłaś głupią dupa, głupią pierdoloną i nie wyżytą suką. u je. Ten post był edytowany przez Bitter: 21.02.2004 18:50 -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Hahahahahahahahah, przeczytałam tekscik i
usmiałam sie szczerze... slychalam to juz kiedys bo moge gimnazjalne
kolezaneczki sie tym podniecaly, o zesz kupo dobry kawałek =) =) =)
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Nie ma to tamto, bardzo inteligentny tekst.
![]() Nie wiem czym się wszyscy tak podniecają. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Khem... nie ma to jak wymienić najmniej
ambitnie hip hopowe squady ... no cóż... Jak sie słiucha tego-co-wszyscy to
tak to wygląda :/
-------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Ja nie wiem co ty w tym widzisz Skejti... Przeciez to ani muzyki ani wokalu ani chociaż tekstu porządnego nie ma...
-------------------- |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Potti co mnie w nich
rajcuje?? Ich niektóre teksty są jakby napisane o moim życiu (nie powiem
które), do tego nie wstydzą się przekleństw..... niewiem sama dokładnie...
po prostu raz usłyszałam piosenkę S.T.O.K. "tylko Ty Kochanie" i
od tego czasu hh polski zaczął mi się podobać.
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Masz racje. Przekleństw nie mozna się
wstydzić, trzeba o nich śpiewać w piosenkach, bo to fajnie brzmi. Tak
ostrrro, nie?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
i tak ZAJEBIŚCIE no nie? gosh, co za
chodzący niedorosły kretynizm
Mysza, to nie do Ciebie. XD -------------------- borufki
|
![]()
|
Dobra ludzie
od****dolcie się ode mnie. Ten temat jest założony po to żeby każdy pisał
jaką muzykę lubi, k**wa napisałam a wy się jeszcze czepiacie!!
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
i w tej chwili zgodze sie ze Skejti. Kazdy ma prawo sluchac co mu sie podoba... pewnie, mozna napisac ze ta myska sie nie podoba... ale nie czepiac sie ludzi ktorzy ja lubia, bo to bez sensu. Gusta i gusciki.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Alez ja tylko napisałam, że przekleństwa
dodają smaczku;p I stwierdzę, że to zbyt 'pieprzne' dla mnie. Wolę
delikatne klimaty rocka;'>
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]()
|
||
Bardziej mi chodziło o
Zusia=) i jej
-------------------- |
||
Myśka |
![]()
|
||
A czy ona napisała, że to o Tobie? Czytaj uważniej posty, a nie z góry objeżdżasz. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Okik.
Klapa: -"Love Song"-Blue Cafe(jak ja nie znoszę głosu tej baby) -"Keine Grenzen"-Ich Troje(w ogóle nie znoszę tego zepsołu) jest tego jeszcze więce, ale nie będę się rozpisywać Ulubione: -"The first day of my life"- The Rasmus -"Alive"- Sonique -"Shut up"- The Black Eyed Peas[jak ja to kocham(piosenkę(] Jest ich wiele, nie powiem jakie, bo by mi zajęło chyba kilka stron;P -------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
Black_omen |
![]()
|
||
A linking park ma? Bo ja jakos nie sadze ]:-> i wkoncu od linkinu do hh malutka przepasc istny dolek tylko ze linkin zamiast bitow uzywa gotar i perkusji przez to mozna nie miec odruchow wymiotnych jak leca przez chwile w radiu lub TV -------------------- ![]() |
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O Rasmus to ja nie powiem słowa*, bo
Finlandia ma o wiele lepsze zespoły.
Ale ja nie o tym - była najlepszy/najgorszy kawałek/teledysk a może najlepszy cover? Ja mam kilku kandydatów: Alien Ant Farm - Smooth Criminal (Jackson) CoB - Final Countdown (Europe) - Shot in the dark (Ozzy'iego chyba) - Trooper IM (jeżeli komuś growl nie przeszkadza) Sentenced - Digging the Grave In Flames - Eye of The Beholder (Metallica) * Albo powiem - taki hmm... sweet-nu-metal© dla dzieci ![]() -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
covery hmm...
Aleint Ant Farm - Smoth Criminal - genialne :] Behemoth - Wish (Nine Inch Nails Cover) <- ciekawe nawet =) Children Of Bodom - Hellion (W.A.S.P. cover) Children Of Bodom - Rebel Yell (Billy Idol cover) Cradle Of Filth - Hallow Be Thy Name (Shallow Be Thy Grave) [Iron Maiden Cover] Cradle Of Filth - Hell Awaits (Slayer Cover) Disaffected - Seasons In The Abyss (Slayer Cover) Vader - Total Desaster (Destruction Cover) -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Oj wez co w tym genialnego:) Ja nie wiem o czym jest ten temat.. W kazdym badz razie ostatnio moje ulubione utwóry to: System of a down - Aerials System of a down- Legend of Zelda;) Mononoke Hime- Mononoke Hime Noir- chloe Hack Sign OST1- Aura Bridget Jones OST- na dolinowanie:) Muzyka z Hikaru no Go !! Children of Bodom- "Shot in the dark" ; "Kissing the Shadow" ; "Bodom after midnight" ; "Hate me!" ; "Follow the reaper" Cradle of Filth- "Mannequin" ; "Her ghost in the fog" ; "Amor e morte" ; "No time to cry" "For those who have died ( genialne) " ; "Satanic Mantra ( to tez kocham)" Iron Maiden "Run to the hills" Aion - "the lord" Kult - plyta Spokojnie Portishead - One of Go Music Garbage- " I'm only happy when it's rain" Peja - Materialna dziwka 2/ Kocie Ruchy- przez wzglod na dawne czasy, i przez to, ze ta piosenka jest slodka;] Nie chce mi się wiecej |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:40 |